AnonymBruker Skrevet 16. november 2024 #41 Del Skrevet 16. november 2024 Du kommer jo med merkelige eksempler da. Når jeg kutter ned på brødskiver er det jo ikke for og erstatte det med pizza og pasta. Det er ikke mye næring i brød, og det er ikke mye næring i pizzabunn. du nevnte selv poteter og grønnsaker som alternativ til korn. Man kan også ha salat, suppe, omelett osv . Anonymkode: 871c5...a0f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. november 2024 #42 Del Skrevet 16. november 2024 AnonymBruker skrev (27 minutter siden): Du kommer jo med merkelige eksempler da. Når jeg kutter ned på brødskiver er det jo ikke for og erstatte det med pizza og pasta. Det er ikke mye næring i brød, og det er ikke mye næring i pizzabunn. du nevnte selv poteter og grønnsaker som alternativ til korn. Man kan også ha salat, suppe, omelett osv . Anonymkode: 871c5...a0f Jeg tenkte i visst mest på bestemte middager, og middager som jeg vokste opp med. TS Anonymkode: 2acc3...9ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. november 2024 #43 Del Skrevet 16. november 2024 Stor pike skrev (14 timer siden): Shakshuka har vi noe lignende, men til frokost i helgen, med gjester el. (Ikke på en tirsdag liksom) Ellers kan jeg sikkert være enig med TS, men jeg synes nå det er godt med et måltid varmmat om dagen. Hvorfor ikke? Det er en av rettene vi lager ganske jevnlig, som lunsj (jobber fra hjemmekontor), med kalde rester til frokost. Skal ikke si den alltid er veldig autentisk, er et veldig greit utgangspunkt for å bruke opp diverse grønnsaker. Anonymkode: 058b5...35e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stor pike Skrevet 16. november 2024 #44 Del Skrevet 16. november 2024 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvorfor ikke? Det er en av rettene vi lager ganske jevnlig, som lunsj (jobber fra hjemmekontor), med kalde rester til frokost. Skal ikke si den alltid er veldig autentisk, er et veldig greit utgangspunkt for å bruke opp diverse grønnsaker. Anonymkode: 058b5...35e Frokost på en hverdag forskjellig for hver. På ulik tid og etter ulik smak. Å stå og kokkelere gidder jeg simpelthen ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå