AnonymBruker Skrevet 10 timer siden #1 Del Skrevet 10 timer siden Skal ha 6 kopper mel til pizzadeig. Jeg gjør deigen klar i kveld. Skal brukes til lunsj i morgen. Burde jeg bruke 1 pk med tørr gjær eller halv? Og skal jeg sette deigen i kjøleskapet? Eller på kjøkkenbenken? Anonymkode: fc360...9d4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #2 Del Skrevet 6 timer siden Fant du ut av det? Hadde fulgt en oppskrift. Når det blir så lang hevetid så er det lurt med lite gjær. Anonymkode: 34127...63e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 6 timer siden #3 Del Skrevet 6 timer siden (endret) Jeg bruker 1/4 deler meded gjær til en sånn oppskrift Endret 6 timer siden av exictence Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå