Gå til innhold

Skal jeg bruke halv eller hel pakke med gjær?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Skal ha 6 kopper mel til pizzadeig. Jeg gjør deigen klar i kveld. Skal brukes til lunsj i morgen. Burde jeg bruke 1 pk med tørr gjær eller halv? Og skal jeg sette deigen i kjøleskapet? Eller på kjøkkenbenken?

Anonymkode: fc360...9d4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Fant du ut av det? 
Hadde fulgt en oppskrift. Når det blir så lang hevetid så er det lurt med lite gjær. 

Anonymkode: 34127...63e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker 1/4 deler meded gjær til en sånn oppskrift

 

Endret av exictence
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...