AnonymBruker Skrevet 12. november 2024 #1 Del Skrevet 12. november 2024 Eller skal man helst bruke ildfast form? Tenker på de ferdige pakkene fra butikken (frossen) Anonymkode: ece4c...e23 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest MaggaBente Skrevet 12. november 2024 #2 Del Skrevet 12. november 2024 (endret) Begge deler går. I panne vil den jo ikke bli gratinert da, men om ikke gylden ost oppå er veldig viktig, så går det fint. Ville tint den først om du skal bruke panne. Endret 12. november 2024 av MaggaBente Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. november 2024 #3 Del Skrevet 13. november 2024 Å gratinere er noe man gjør i ovnen. Stekeskorpe på toppen er liksom en slags definisjon på grateng, enten man strør på ost eller ikke. I panne eller kjele blir det ikke grateng, men fløtestuede potetskiver. Men det er jo også godt. Anonymkode: e4484...001 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå