Gå til innhold

Varme fløtegratinerte poteter i panne?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Eller skal man helst bruke ildfast form? Tenker på de ferdige pakkene fra butikken (frossen)

Anonymkode: ece4c...e23

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest MaggaBente

Begge deler går. I panne vil den jo ikke bli gratinert da, men om ikke gylden ost oppå er veldig viktig, så går det fint. Ville tint den først om du skal bruke panne.

Endret av MaggaBente
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å gratinere er noe man gjør i ovnen. Stekeskorpe på toppen er liksom en slags definisjon på grateng, enten man strør på ost eller ikke. I panne eller kjele blir det ikke grateng, men fløtestuede potetskiver. Men det er jo også godt. :) 

Anonymkode: e4484...001

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...