Gå til innhold

40% økning på kokesjokolade!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vil tippe mye av den sjokoladen som spises nå er produsert med råvarer kjøpt inn rundt toppen. Kakao har blitt dyrt på råvaremarkedet, mye takket være dårligere klima der kakao dyrkes

image.png.f7a19be348fa2e3ce7d469a8ec47dfd3.png

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Holdt på å besvime da jeg skulle handle blant annet kokesjokolade til litt julekonfekt (er tidlig ute med julebakst fordi jeg er høygravid) og fant fort ut at det blir ikke akkurat "7 slag" til jul i år med de prisene!

Anonymkode: 2b398...619

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er viktig at prisen på sjokolade går opp, for å sikre forbruk av sjokolade. Hvis prisene på sjokolade sank, ville alle sluttet å bruke det i påvente av at prisene ble enda lavere til neste jul, og da hadde sjokoladeprodusentene gått konkurs.

Anonymkode: d6826...005

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...