AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #41 Del Skrevet 6 timer siden Vel, for meg er alle gjester like fine og viktige så jeg skiller ikke mellom fin og ikke-fin middag. Bordet dekkes fint, maten er førsteklasses og stemningen god uansett. Anonymkode: 8f9f9...abd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6 timer siden #42 Del Skrevet 6 timer siden AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Vel, for meg er alle gjester like fine og viktige så jeg skiller ikke mellom fin og ikke-fin middag. Bordet dekkes fint, maten er førsteklasses og stemningen god uansett. Anonymkode: 8f9f9...abd Litt stressende å styre med dette hver gang man har gjester? Når vi inviterer innom etter jobb en dag så står slowcookeren på benken med en god suppe eller gryterett, man henter seg en skål, og en bun. Når vi inviterer samme gjeng til nyttårsfeiring så er bordet fint dekket, sølvbestikket fremme, og det serveres fireretters med vin som passer til. Anonymkode: 11706...5ca 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Peanut Skrevet 6 timer siden #43 Del Skrevet 6 timer siden exictence skrev (36 minutter siden): Tenkte akkurat på bord dekkingen. Er enig å servere med duk og fint dekket. Men lurer nå på om jeg skal ta hele den store tunge jerngryta som jeg har valgt å lage en fransk langtidskokt høyrygg i med inn på bordet, eller om jeg skal ta det opp i en fin gryteskål? Synes jo det både holder seg mer varm og at det er lettere å ta hele med inn. Hm Jeg ville tatt med hele inn, for hvis du skal ha i en gryteskål, så bør den være varmet i varmeskap først. Jerngryte 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 6 timer siden Forfatter #44 Del Skrevet 6 timer siden AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Vel, for meg er alle gjester like fine og viktige så jeg skiller ikke mellom fin og ikke-fin middag. Bordet dekkes fint, maten er førsteklasses og stemningen god uansett. Anonymkode: 8f9f9...abd For meg er nå virkelig alle gjester like fine og viktige og. Men noen ganger har jeg et fint selskap som juleselskap, rundt dag osv. der vi pynter oss og spanderer litt ekstra for at det skal være fint. Pynter oss ekstra. De samme gjestene har jeg noen ganger ellers til litt mer vanlige besøk. Selvfølelig fint det også. Men ikke alltid da forrett, hovedrett, dessert, velkomstdrink, små fingermat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #45 Del Skrevet 4 timer siden Jeg ser på feks lasagne, burgere, taco, enklere gryteretter, pasta (hutrigversjoner med kjip pasta og saus), pizza, kjøttkaker, lapskaus ol. som mer hverdagsmiddager/middager man serverer i mer uformelle besøk. Har sjeldent veldig formelle besøk. Men liker å lage noe litt godt hvis det feks er bursdag, middag i løpet av julen, påsken, nyttår osv. Trenger ikke være veldig fancy, og tilpasses gjestene. Feks om det er eldre eller vennegjengen. Kan være alt fra hjemmelaget hjortegryte, roastbiff, beof burginion, sushi, lammestek, fransk fiskesuppe, blåskjell, spagetti med trøfler, tapas. Anonymkode: ecb23...465 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå