Nowayback Skrevet 6. november 2024 #81 Del Skrevet 6. november 2024 Fettslingser på diverse kjøttstykker. For en ekkel konsistens! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. november 2024 #82 Del Skrevet 6. november 2024 Lungemos. Sviskekompott, plommegrøt og lignende. Ekkel konsistens. Anonymkode: e4e87...52f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær86 Skrevet 6. november 2024 #83 Del Skrevet 6. november 2024 Eggekabaret, værste jeg har smakt. Husker bestemor tvang meg til å spise det i et selskap hun hadde en gang da jeg var barn. Men hun var opptatt av at spesielt barna måtte smake på alt, og sa man at man var mett så ble det glatt overhørt 🙄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 7. november 2024 #84 Del Skrevet 7. november 2024 Jeg har vel lite jeg ikke får ned, men er ikke glad i frityr, og veldig fettete mat. Når fettet drypper, eller en har et tykt lag med fett da må jeg melde pass. Kan ha litt margarin på skiven, og elsker avokado, er mer når det er stekt i mye fett, eller er en veldig tykk saus. «Tannesmør» som en kan få i Danmark på smørbrød står jeg glatt over 😬😵💫 Ellers er dill grusomt. Anis er jeg heller ikke glad i, men liker lakris. Laks er heller ingen favoritt. Er andre ting som er mer bitre/beiske i smaken som jeg ikke er så glad i, men det går ned, særlig om det er i en rett. Velger det ikke selv da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 7. november 2024 #85 Del Skrevet 7. november 2024 (endret) Det er veldig lite jeg absolutt ikke klarer å få ned. Det er en del jeg helst ikke vil spise, men som jeg spiser hvis jeg får det servert. Av ting jeg absolutt ikke spiser uansett kommer jeg bare på hermetisk champignon, piknikskinke og pinnekjøtt. Endret 7. november 2024 av Arkana Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Phoenix Heart Skrevet 7. november 2024 #86 Del Skrevet 7. november 2024 (endret) Rosiner, svisker, lever, lungemos, blodprodukter, sånne joika boller ( husker ikke det nye navnet),får i kål. Og fettet på kjøtt, skjærer alltid det vekk. Endret 7. november 2024 av Freyja Valkyrie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. november 2024 #87 Del Skrevet 7. november 2024 Jeg er såkalt supersmaker, så jeg kjenner bitre smaker bedre enn folk flest. Bitre drikker som kaffe, te, øl, grapefruktjuice er helt uaktuelt. Det smaker gift. For meg er det like appetittlig som for folk flest å sutte på løvetann. Sennep. Majones. Jeg klarer ikke noe som inneholder majones. Det smaker så sterkt av ett eller annet. Jeg har prøvd å lage selv med forskjellige oljer (og selvfølgelig uten sennep som jeg vet at jeg ikke liker), og andre har prøvd å lage til meg ("denne liker du garantert"), men alle er like uspiselige. Hvis det bare hadde gått an å lage med smør... Jeg liker hollandaise, som jo egentlig er en slags majones, men laget med smør, så jeg har konkludert med at det er planteoljene jeg ikke klarer smaken av. Sylteagurk, syltede rødbeter, surkål. Anonymkode: 7b86e...bd0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå