AnonymBruker Skrevet 1. november 2024 #1 Del Skrevet 1. november 2024 Noen som har noe tips til noe som ikke er portvin? Vil en Ripasso funke? Anonymkode: f74fd...ae7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 1. november 2024 #2 Del Skrevet 1. november 2024 Jeg ville spurt på Vinmonopolet, de har en brosjyre om ost og drikke, og dette er hva den sier om Stilton: Sitat VIN: Riesling Spätlese – Tyskland, Vouvray – Frankrike STERKVIN: tawny eller utviklet vintage portvin – Portugal, fino sherry – Spania FOR DEN DRISTIGE: mørkt trappistøl – Belgia De anbefaler altså hvitvin fremfor rødvin, noe jeg tror er vel verdt et forsøk. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2024 #3 Del Skrevet 2. november 2024 stilton + rødvin låter ikke godt/enklet. Passer bra med søt hvitvin, og de finnes det mange gode av. hvorfor "rødvin"? Rødvin til ost er trøblete - parmesan funker bra - men det er mer unntaket Anonymkode: 1565e...226 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. november 2024 #4 Del Skrevet 2. november 2024 AnonymBruker skrev (På 1.11.2024 den 17.44): Noen som har noe tips til noe som ikke er portvin? Vil en Ripasso funke? Anonymkode: f74fd...ae7 kanskje hvis den er skikkelig søt. god ripasso er sjelden skikkelig søt - men finnes sikkert. Lambrusco? Mas amiel? Men tipset mitt er: glem Rød, gå får søt og hvit. nydelig til blåmugg - og stilton fortjener god behandling! Anonymkode: 1565e...226 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå