AnonymBruker Skrevet i går, 15:26 #21 Del Skrevet i går, 15:26 Penne med vodkasaus. Jeg bruker matprat sin oppskrift. Blir fantastisk god, men ikke dropp vodkaen i sausen. Lag hvitløksbrød til eller varme rundstykker med godt smør. Anonymkode: 2b9e9...f32 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 15:45 #22 Del Skrevet i går, 15:45 AnonymBruker skrev (4 timer siden): TS sa ikke at det måtte være vegetar, bare at det ikke måtte inneholde kjøtt. Anonymkode: 0c508...4f5 Helt riktig. Jeg leste kommentaren litt for fort og leste "laks" sammen med vegetarlasagnen. Sorry :) Anonymkode: e0efc...887 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet i går, 15:55 #23 Del Skrevet i går, 15:55 (endret) Penne med artisjokkhjerter, soltørka tomat, hvitløks- og chiliolje, pinjekjerner, parmesan og frisk basilikum. Varm oljen (extra virgin) sammen med finhakket hvitløk, chili og litt salt og pepper, surr artisjokkhjertene og ha i tomatene og pinjekjernene så de blir varme, hell over hvitløksoljen og server med basilikum og parmesan. Retten er visstnok inspirert av fargene i det italienske flagget. Endret i går, 15:56 av Pawn Hearts 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mim_madam Skrevet i går, 16:01 #24 Del Skrevet i går, 16:01 Pasta med pesto! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet i går, 16:20 #25 Del Skrevet i går, 16:20 Mim_madam skrev (18 minutter siden): Pasta med pesto! pluss kapersbær og oliven hvis det skal være vegetar, kapersbær, oliven og kaldrøkt laks hvis det kan være fisk i retten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 16:25 #26 Del Skrevet i går, 16:25 Pawn Hearts skrev (29 minutter siden): Penne med artisjokkhjerter, soltørka tomat, hvitløks- og chiliolje, pinjekjerner, parmesan og frisk basilikum. Varm oljen (extra virgin) sammen med finhakket hvitløk, chili og litt salt og pepper, surr artisjokkhjertene og ha i tomatene og pinjekjernene så de blir varme, hell over hvitløksoljen og server med basilikum og parmesan. Retten er visstnok inspirert av fargene i det italienske flagget. Denne høres veldig god ut! (Ikke ts) Anonymkode: 88ead...e87 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet i går, 16:48 #27 Del Skrevet i går, 16:48 Viktualia skrev (6 timer siden): Puttanesca er godt, erstatt ansjosen med litt soyasaus, kanskje litt ekstra oliven. Ellers er cacio e pepe nammelig, hvis man er glad i ost. Puttanesca er kjempegodt, men jeg klarer ikke å forestille meg hvordan det smaker uten ansjos. Hvis denne personen er pesco-vegetarianer, er jeg enig i at dette er et veldig bra valg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet i går, 16:52 #28 Del Skrevet i går, 16:52 AnonymBruker skrev (25 minutter siden): Denne høres veldig god ut! (Ikke ts) Anonymkode: 88ead...e87 Det er den også! Oppskriften står i en kokebok (utelukkende pastaretter) vi fikk til bryllupet vårt, og denne ble vår favoritt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 16:55 #29 Del Skrevet i går, 16:55 Denne er veldig god, er like god uten scampi også: https://millasmat.com/middag/pasta-med-scampi-i-kremet-tomatsaus Anonymkode: 0a223...e8c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tirben Skrevet i går, 17:05 #30 Del Skrevet i går, 17:05 (endret) https://www.coop.no/oppskrifter/pasta/spagetti-med-scampi-tomat-og-hvitlok https://www.matprat.no/oppskrifter/kos/baked-feta-pasta/ Disse er kjempegode!! Endret i går, 17:07 av tirben Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 17:08 #31 Del Skrevet i går, 17:08 Carrot skrev (7 timer siden): jeg bruker grønnsaker, typ brokkolini / brokkoli, asparges, søtpaprika, sopp, løk, tomater - alt ettersom og lager saus og viola - veggispasta ❤️ om du vil kan du ha i scampi, blåskjell osv Det blir jo ikke noe smak i det uten kjøtt. Anonymkode: 1cc54...60e 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 17:56 #32 Del Skrevet i går, 17:56 AnonymBruker skrev (46 minutter siden): Det blir jo ikke noe smak i det uten kjøtt. Anonymkode: 1cc54...60e Det blir jo masse smak, men ernæringsmessig dårlig med mindre man tilsetter scampi som det også ble foreslått Anonymkode: e0efc...887 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23 timer siden #33 Del Skrevet 23 timer siden For eksempel Spagetti Frutti di Mare - https://gladkokken.no/oppskrifter/spagetti-frutti-di-mare Anonymkode: 91e19...e8d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #34 Del Skrevet 22 timer siden Sopp er supert istedenfor kjøtt. Kan brukes i vegatarlasagne,i tomatsaus eller i fløte/ostesaus. Også veldig godt med hakkede valnøtter på pasta med ostesaus. Og masse grønnsaker selvsagt! Anonymkode: af305...024 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #35 Del Skrevet 22 timer siden AnonymBruker skrev (8 timer siden): Nå gjør du deg dum. Du vet veldig godt at mat ofte deles inn i kategoriene kjøtt, fisk og vegetar. Anonymkode: 0c508...4f5 Fisk er et dyr, dermed: kjøtt. Bare fordi flesteparten sier feil, så er det ikke riktig. Anonymkode: 00793...add 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #36 Del Skrevet 22 timer siden AnonymBruker skrev (2 timer siden): Det blir jo ikke noe smak i det uten kjøtt. Anonymkode: 1cc54...60e Du burde ta deg et kurs eller tre. 😂 Anonymkode: a88df...cae 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Summeer Skrevet 22 timer siden #37 Del Skrevet 22 timer siden (endret) Jeg lager en skikkelig god vegetarsaus til pasta som er billig og proteinrik; Fres en finhakket løk og ett hvitløksfedd Ha i en pakke spinat fra frysedisken (tin den helst først) Ha over to dl matfløte og kok opp Ha i 1/2-1 pose frosne erter (ettersom hvor mange som skal ha mat) Ha i litt kokevann fra pastaen, Kjør det glatt med stavmikser, smak til med salt og pepper. (Løk 5kr, spinat 12 kr, erter 10 kr, matfløte 15 kr, fullkornspasta 25 kr= 67 kr for 4 pers ) Vi pleier som regel å ha ternet laks stekt i soyasaus til, men sprø litt spicy kikerter er også skikkelig digg for å få litt crunch. Også et godt dryss parmesan selvfølgelig! Endret 22 timer siden av Summeer 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
CrazyCatLady2500 Skrevet 22 timer siden #38 Del Skrevet 22 timer siden Sitronpasta/Pasta limone! 💛 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22 timer siden #39 Del Skrevet 22 timer siden Summeer skrev (18 minutter siden): Jeg lager en skikkelig god vegetarsaus til pasta som er billig og proteinrik; Fres en finhakket løk og ett hvitløksfedd Ha i en pakke spinat fra frysedisken (tin den helst først) Ha over to dl matfløte og kok opp Ha i 1/2-1 pose frosne erter (ettersom hvor mange som skal ha mat) Ha i litt kokevann fra pastaen, Kjør det glatt med stavmikser, smak til med salt og pepper. (Løk 5kr, spinat 12 kr, erter 10 kr, matfløte 15 kr, fullkornspasta 25 kr= 67 kr for 4 pers ) Vi pleier som regel å ha ternet laks stekt i soyasaus til, men sprø litt spicy kikerter er også skikkelig digg for å få litt crunch. Også et godt dryss parmesan selvfølgelig! Parmesan inneholder løype som er fremstilt fra kalvemage så dette serverer man ikke til noen som ikke spiser kjøtt. Anonymkode: 5196d...682 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Summeer Skrevet 22 timer siden #40 Del Skrevet 22 timer siden (endret) AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Parmesan inneholder løype som er fremstilt fra kalvemage så dette serverer man ikke til noen som ikke spiser kjøtt. Anonymkode: 5196d...682 Ikke alle parmesanoster. Noen lages med mikrobiell løype 🙂 (har en vegetarianer i hus) Ellers er det jo bare å bruke næringsgjær for et umamidryss 🙂 Endret 22 timer siden av Summeer 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå