Gå til innhold

Kanelsnurrer...din beste oppskrift?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Som alltid blir gode og luftige...hva er dine "triks"? Smelter du smøret eller rører du det inn til slutt?

Anonymkode: f1aec...4cc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bruker trines matblogg. Elter inn smøret i terniger slik som beskrevet i oppskriften. Får nyyydelige kanelboller hver gang, og synes det er deilig å slippe å varme melka før bruk. 

https://trinesmatblogg.no/recipe/kanelsnurrer/

Det viktige for å få luftig deig er å påse at man elter lenge nok! Jeg elter i 15 minutter før jeg har i smøret. 

Anonymkode: 084e9...a2e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...