AnonymBruker Skrevet i går, 20:43 #21 Del Skrevet i går, 20:43 Jeg bruker alltid Brelett eller soft, for det er så mykt og enkelt å smøre utover - og tro det eller ei, jeg har ord på meg for å lage uvanlig gode kanelboller 🤤 Anonymkode: a8779...ced 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 20:44 #22 Del Skrevet i går, 20:44 Stor pike skrev (22 minutter siden): Det er smør i Olivero. Jeg takler ikke margarin, men liker Olivero. Definisjonen på smør er ikke at det inneholder bittelitt smør. Bare smør er smør. Anonymkode: b3953...6eb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 20:52 #23 Del Skrevet i går, 20:52 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Jeg bruker alltid Brelett eller soft, for det er så mykt og enkelt å smøre utover - og tro det eller ei, jeg har ord på meg for å lage uvanlig gode kanelboller 🤤 Anonymkode: a8779...ced Brelett er ultraprosessert. Det burde du bytte ut. Bremykt er ikke ultraprosessert, smaker mye bedre også. Bremykt Mykere er enkelt å smøre ut. Anonymkode: af302...23a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 20:57 #24 Del Skrevet i går, 20:57 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Ingen burde bruke margarin til noe som helst, ikke ha det i hus heller. 🤢 Anonymkode: 57dc2...2af Ja vi får heller daue vi som er allergisk mot melk og sånn Anonymkode: 23419...ff7 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ops2 Skrevet 8 timer siden #25 Del Skrevet 8 timer siden Jeg foretrekker 50/50 av Meierismør og Melange i deigen. Til fyllet har jeg sluttet å følge oppskriften med å røre sammen kanel, sukker og smør. Det renner ut når jeg steker i ovnen. Bortkastet å bruke så mye smør når det ligger igjen på stekepapiret. Jeg pensler på et tynt lag flytende Bremykt, og strør sukker og kanel jevnt over. Hvis jeg ikke hadde noe annet i huset enn Brelett ville jeg brukt det, og smurt det over. Når det er Meierismør i deigen, er det nok smørsmak for meg. Får mye skryt for kanelbollene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #26 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (På 24.10.2024 den 16.52): Brukte opp meierismøret i deigen og har kun brelett. Kan jeg bruke dette som smøret som skal brukes i fyllet? Noen andre som har prøvd og merket forskjell? Anonymkode: 4b7bc...cdd Gjorde samme feil forrige helg! Gikk helt fint å bruke Brelett. Anonymkode: 0c45e...7e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå