Gå til innhold

Mannen og jeg diskuterer, hvem har rett?? Ang smør på grøten🤷‍♀️


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Pleier å rører inn sukker først, så en klatt med smør. 

Anonymkode: e7ab9...a9a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neste steg blir å drøfte hvilken del av grøten man spiser først, og i hvilken retning man beveger seg i rundt om i grøttallerkenen. Finnes en tråd om det også 

 

Anonymkode: 8168d...293

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du googler,så ser du bilder av begge deler. Det er nok en sak som ikke har fasit.

Anonymkode: 4bb6a...9e4

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smør først 🙋🏻‍♀️

Anonymkode: afdff...f8e

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brunello skrev (3 timer siden):

Det har ingen betydning hvilke rekkefølge man tar det på.

Jeg stusser mer over at voksne spiser risengrynsgrøt.

Risengrynsgrøt er jo kjempegodt.

Anonymkode: 5d7c2...54b

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Oppvokse med smør til slutt, midt i smørøyet. 
 

Men nå tar jeg smør først, også rører jeg grøten, smør og kanel sammen. Bruker ikke sukker. 

Anonymkode: 1606d...ec5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke noe jeg er veldig lidenskapelig opptatt av, men jeg mener smør først er mest naturlig. Det viktigste er at det faktisk er smør, og ikke margarin. Hvis jeg får servert margarin til grøten, dropper jeg det ;) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smør først, så kanel og sukker til slutt. Viktig at jeg ser hvor mye sukker som trengs oppå kanelen. 

Å, nå fikk jeg lyst på grøt!  Semulegrynsgrøt også, har ikke spist det på veldig mange år. 

Anonymkode: 0378f...1e3

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Først sukker, siden både grøten og sukkeret er hvitt så synes ikke mengden sukker så godt. Deretter kanel som er et viktig hjelpemiddel for å kamuflere sukkermengden. 

Tilslutt smøret plassert mot ytterkanten, slik at man kan kontrollere smelteprosessen. Smelter smøret for fort risikerer man at smaken blir utvannet. For mye smør på en gang er direkte ekkelt. Det gjelder å finne den perfekte blandingen av grøt og smør på hver eneste skje.

Anonymkode: df256...33b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Smør først, så kanel og sukker til slutt. Viktig at jeg ser hvor mye sukker som trengs oppå kanelen. 

Å, nå fikk jeg lyst på grøt!  Semulegrynsgrøt også, har ikke spist det på veldig mange år. 

Anonymkode: 0378f...1e3

Det med sukkeret er nøyaktig slik jeg tenker og gjør det! Sukkeret må oppå kanelen, slik at jeg ser hvor mye det er🤷‍♀️😅

Anonymkode: 804ad...154

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Splittbinders skrev (7 timer siden):

Smør først ja. Det skal smelte. Så lager jeg fire "kløfter" i grøten fra midten ut til siden slik at smøret renner i små elver utover. Deretter sukker. Og så litt kanel. 

Her er fasiten 👌

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Hvis du googler,så ser du bilder av begge deler. Det er nok en sak som ikke har fasit.

Anonymkode: 4bb6a...9e4

Det er jo en fasit, smør først før en drysser sukker og kanel over, gjerne litt ekstra på smøret.

De som tar smøret sist, vel.. er ikke vel bevarte.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (13 timer siden):

Så, diskusjonen handler altså om hvor/når smørøyet skal legges🤷‍♀️😅

Jeg mener man legger på smøret først, før sukker og kanel, men mannen mener at smøret skal på etter at man har tatt på sukker og kanel🤔

Begge mener at en selv har rett og den andre har feil, så jeg spør her. Hva mener folket på kg?😅

Anonymkode: 804ad...154

Samma det vel så lenge det er smør til grøten,det blandes i munnen uansett.

Anonymkode: cbedf...4af

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Uanonym bruker skrev (12 timer siden):

Det er ikke noe jeg er veldig lidenskapelig opptatt av, men jeg mener smør først er mest naturlig. Det viktigste er at det faktisk er smør, og ikke margarin. Hvis jeg får servert margarin til grøten, dropper jeg det ;) 

Er du på styr, smør smaker horribelt!

Anonymkode: f9064...e17

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (16 timer siden):

Så, diskusjonen handler altså om hvor/når smørøyet skal legges🤷‍♀️😅

Jeg mener man legger på smøret først, før sukker og kanel, men mannen mener at smøret skal på etter at man har tatt på sukker og kanel🤔

Begge mener at en selv har rett og den andre har feil, så jeg spør her. Hva mener folket på kg?😅

Anonymkode: 804ad...154

Du har rett. Sukkeret og kanelen skal inn over smøret.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (16 timer siden):

Så, diskusjonen handler altså om hvor/når smørøyet skal legges🤷‍♀️😅

Jeg mener man legger på smøret først, før sukker og kanel, men mannen mener at smøret skal på etter at man har tatt på sukker og kanel🤔

Begge mener at en selv har rett og den andre har feil, så jeg spør her. Hva mener folket på kg?😅

Anonymkode: 804ad...154

Det er da ingen rett eller feil her. For en idiotisk diskusjon. Man må da få ha på smøret slik man vil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme det, grøt smaker trist uansett. 

Anonymkode: e8799...89a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...