Gå til innhold

Mannen og jeg diskuterer, hvem har rett?? Ang smør på grøten🤷‍♀️


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Så, diskusjonen handler altså om hvor/når smørøyet skal legges🤷‍♀️😅

Jeg mener man legger på smøret først, før sukker og kanel, men mannen mener at smøret skal på etter at man har tatt på sukker og kanel🤔

Begge mener at en selv har rett og den andre har feil, så jeg spør her. Hva mener folket på kg?😅

Anonymkode: 804ad...154

Smør først! I Midten av skålen! Slik at når smøret smelter litt,så blander sukker og kanel seg i det smeltet smøret! Forstår ikke at det er en diskusjon engang ! 😅 Så helt enig med deg her.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Så, diskusjonen handler altså om hvor/når smørøyet skal legges🤷‍♀️😅

Jeg mener man legger på smøret først, før sukker og kanel, men mannen mener at smøret skal på etter at man har tatt på sukker og kanel🤔

Begge mener at en selv har rett og den andre har feil, så jeg spør her. Hva mener folket på kg?😅

Anonymkode: 804ad...154

Grøt skal ikke ha smør. Den skal enten ha sukker eller spekekjøtt. Den kan ha rosiner. Men ikke smør. Ghee er dog godt, men det blir noe annet. Smør er ikke godt.

Om du snakker om «gamle tradisjoner» så er de ulike fra slekt til slekt. Og du gjør akkurat som du vil, uten å bry deg det minste om dem. Det samme gjør mannen.

Anonymkode: 3e974...84e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bombasi skrev (8 minutter siden):

Selvfølgelig smør først. Slik at du får på kanel og sukker oppå smøret. :) 

Hva er forskjell på å ha kanel og sukker oppå eller under smøret? 

Anonymkode: a5fd2...1ea

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå legger jeg hodet på huggestabben her, men jeg er vokst opp med en varm karamellsaus istedenfor smørøye. Det smaker så utrolig mye bedre enn man skulle tro!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor må dette være opp til diskusjon i det hele tatt? Ingenting er rett eller galt her, man gjør som man vil 🙄

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Hva er forskjell på å ha kanel og sukker oppå eller under smøret? 

Anonymkode: a5fd2...1ea

Forskjellen er om grøten blir et kunstverk eller et makkverk. ;) Og en skikkelig kanelhinne med sukker oppå smøret er delikat! 

Endret av Bombasi
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tantemor skrev (Akkurat nå):

Hvorfor må dette være opp til diskusjon i det hele tatt? Ingenting er rett eller galt her, man gjør som man vil 🙄

Noen ganger er det litt artig å bare diskutere helt tullete ting som dette syntes jeg. Alt som diskuteres må da ikke bety så fryktelig mye hele tiden. :)

  • Liker 4
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe smør, mener jeg. 

Anonymkode: 93e9e...429

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (21 minutter siden):

Så, diskusjonen handler altså om hvor/når smørøyet skal legges🤷‍♀️😅

Jeg mener man legger på smøret først, før sukker og kanel, men mannen mener at smøret skal på etter at man har tatt på sukker og kanel🤔

Begge mener at en selv har rett og den andre har feil, så jeg spør her. Hva mener folket på kg?😅

Anonymkode: 804ad...154

Når man ser reklame på grøt, så ser man vel aldri kanel oppå smøret?

Anonymkode: 4666b...daf

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brunello skrev (5 minutter siden):

Det har ingen betydning hvilke rekkefølge man tar det på.

Jeg stusser mer over at voksne spiser risengrynsgrøt.

Gid a meg så oppstanasige gommer du later å ha. Risengrynsgrøt er ikke godt nok for denne karen, nei! Vell, ditt tap ;) 

  • Liker 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tantemor skrev (3 minutter siden):

Hvorfor må dette være opp til diskusjon i det hele tatt? Ingenting er rett eller galt her, man gjør som man vil 🙄

Jeg og samboer diskuterte lenge at jeg skar osten feil. Måtte slutte å skjære slik jeg pleide for det irriterte han. 

Anonymkode: 4666b...daf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bombasi skrev (1 minutt siden):

Gid a meg så oppstanasige gommer du later å ha. Risengrynsgrøt er ikke godt nok for denne karen, nei! Vell, ditt tap ;) 

Mer at det er usedvanlig lite næringsrikt og at det er usunt.

Endret av Brunello
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

Selvfølgelig smør først, siden det skal smelte. Noen mennesker eier ikke logisk sans.

Anonymkode: 4b73b...efb

Smelte gjør det uansett. Den logikken din kan selvsagt fortelle deg det også ;)

Jeg er for øvrig av typen som mikser grøten helt før jeg spiser av den... Så jeg kan ikke delta i først/sistdebatten.

Keg slår et slag for blandet grøt iallfall.

Blandet grøt=alle biter smaker det samme!

Anonymkode: e905c...c78

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Når man ser reklame på grøt, så ser man vel aldri kanel oppå smøret?

Anonymkode: 4666b...daf

Fordi det ser bedre ut da ;)

Anonymkode: 93e9e...429

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tar smør før grøten til og med, så jeg er sikker på at det smelter ordentlig :jepp:

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brunello skrev (7 minutter siden):

Mer at det er usedvanlig lite næringsrikt.

Dèt er det, men ingen dør av et skikkelig risengrynsgrøtmåltid i blant. Spesielt ikke når det er godt. Enda bedre blir det med kokte rosiner oppi grøten og rødsaft attåt ;) 

Endret av Bombasi
  • Liker 5
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...