Gå til innhold

Informasjon om opplasting av filvedlegg


Rhodiola

Anbefalte innlegg

Velkommen til øvelsesrommet!

Her har du anledning til å gjøre deg kjent med posting av innlegg og tråder, AnonymBruker-funksjonen, tekstverktøyet og øvrige funksjoner for samhandling med andre brukere.

Et spørsmål vi ser regelmessig i dette underforumet gjelder opplasting av bilder og filvedlegg, så her kommer en liten innføring i det:

På bakgrunn av et ønske om å forebygge spamming og misbruk har vi bestemte forhåndsinnstillinger for nye medlemmer. Én av disse går på opplasting av filvedlegg.

Etter registrering vil en ny brukerkonto tilhøre brukergruppen ''Nye medlemmer''. Som nytt medlem har man ikke anledning til å laste opp egne filer, før det har gått 7 dager fra registrering og man har postet minst 15 innlegg. Det forutsetter at innleggene postes med brukernavn (ikke som anonym) for at de skal regnes med i innholdstelleren.

Når nevnte kriterier er oppfylt vil man automatisk promoteres til brukergruppen ''Medlem'', som betyr at man nå kan laste opp filvedlegg i tråder, innlegg, private meldinger, signaturer, statusoppdateringer, blogger og i brukerprofilen.

Under kontoinnstillingene vil man ha tilgang til en privat oversikt kalt ''Mine vedlegg'', hvor filer kan slettes samtidig som man kan se plassering av de individuelle filene (hvilken tråd/melding/statusoppdatering osv.).

I mellomtiden har alle brukere mulighet til å sette inn vedlegg med URL, som ved innliming av bildets nettadresse vil integrere bildet i det aktuelle innholdet. Vær oppmerksom på at det i regelpresiseringene tydeliggjøres hvilke retningslinjer som gjelder ved opplasting av vedlegg.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger kan du ta kontakt i disse underforumene, ellers finner du alle forumets medarbeidere i denne oversikten.

På vegne av moderator- og administratorteamet,
Rhodiola, admin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...