Gå til innhold

Jeg blir nektet å ha på meg MIN EGEN kjole i bryllup


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Ikke helt heldig med storyen din, prøv på  ny

Anonymkode: 6f71b...696

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Hei. 

Jeg skal i bryllup til min svigerdatter. Jeg og hennes far fant hverandre sent i livet og han har en datter og sønn fra et annet ekteskap. 

Hun og jeg har aldri kommet noe særlig overnes, noe som har gått utover forholdet mellom meg og hennes far (min mann). Jeg syns hun er bortskjemt og selvopptatt, og respekterer ikke meg. Hun ble f.eks sur for at jeg har gjort om hennes barndomsrom til mitt hobbystudio, eller at min mann støtter øredobb-bedriften min økonomisk og ikke kan feire jul med henne og hennes familie når vi skal til Thailand med venner. 

Nå skal hun gifte seg i desember og har bestemt at ALLE må enten ha på seg mosegrønt eller svart. JEG har sydd min egen kjole i et nydelig rødt stoff (som hennes far syns er VELDIG fin på meg). Jeg viste henne kjolen sist gang de var på besøk (for å vise hvor flott jeg var i den) og hun presterer å fortelle meg at jeg ikke er velkommen om jeg ikke har på meg svart eller mosegrønt. Hun begynte å kjefte på meg når jeg sa at hun var helt tullete og begynte med krokodilletårer for å få meg til å se ut som "the bad guy" foran resten av familien. Problemet er at jeg verken kler svart eller mosegrønt. Helt ærlig talt syns jeg hun ikke har noe med hva JEG har på meg og skal egentlig bare være litt takknemlig for jeg i det hele tatt gidder å komme. Denne kjolen brukte jeg mange timer på å sy og syns det er respektløst å bli sint når hun ikke får det som hun vil.

Bør jeg dra eller bare bli hjemme? 

Anonymkode: 3fa6f...404

Du skal få for forsøket

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laraa skrev (52 minutter siden):

Det er et symbol på at man har ligget med brudgommen.  Selvsagt har man ikke det nødvendigvis, men det er det "alle"  tenker humoristisk over, men ikke  tror på,  på lik linje med at  den som får brudebuketten når den kastes, er den neste til å gifte seg 

Det var det første jeg tenkte og når jeg leste innlegget. Jeg anntar at det er en feil/trolletråd, men jeg begynte å le fordi Ts skriver svigerdatter, som gjør brudgommen til hennes sønn 😬

Ikke helt heldig med rød kjole kanskje?😂

Anonymkode: c8e77...885

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (58 minutter siden):

Det var det første jeg tenkte og når jeg leste innlegget. Jeg anntar at det er en feil/trolletråd, men jeg begynte å le fordi Ts skriver svigerdatter, som gjør brudgommen til hennes sønn 😬

Ikke helt heldig med rød kjole kanskje?😂

Anonymkode: c8e77...885

Fargen ble nok omhyggelig valgt for å passe godt inn i historien.

 

Anonymkode: 527f2...785

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjønner hvertfall godt at hun ble sur for at du gjorde om rommet hennes til ditt hobbyrom! Greit hun har flyttet ut, men likevel. Jeg hadde nok også blitt både sint og såret for noe sånt.

Ellers bør du kanskje roe deg ned når det gjelder det med kjolen. Du valgte selv å sy den. Ikke hennes problem det.

Anonymkode: 63122...01d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er hennes dag og du har ingen rett til å yte eget ønske. Det høres ikke ut som du har vært så empatisk med henne når du har gjort om rommet hennes til eget hobbyrom. Du kunna kanskje snakket med henne om det før du gikk til angrep. Hva mannen din velger å bruke penge på har ikke hun noe med. Men forståelig at hun vil feire julen med sin far: det virker som du er er den bortskjemte parten som insisterer å gå med rødt på hennes dag. Håper du klarer å forstå dette og forsøke å reparere forholdet ditt med henne. Du har tross alt valgt å gå i forhold men som har barn. 

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Jeg har truffet en sånn noen ganger i høst. Det ble ikke noe mer, gitt. Jeg er rett og slett ganske oppgitt over at jeg har tillatt meg selv å bruke tid på ham. Så lite tid sammen,  så enormt mye tid brukt på å vente på svar på meldinger..

Hvis vedkommende tilfeldigvis er en godt voksen mann fra Oslo så er jeg interessert i å dele erfaringer. 😅

Anonymkode: b683c...525

 

Anonymkode: 6e8a3...f28

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folk i denne tråden må jo være langt ut på spekteret...?

Svigerdattera skal gifte seg. Som da betyr at det er sønnen til TS som hun skal gifte seg med. Litt rart å omtale det som svigerdatteras bryllup på sønnens store dag? Eller at svigerdattera skal være takknemlig for at hun dukker opp? I sin egen sønn sitt bryllup?

Det er jo tidenes dårligste trolletråd, og folk går på det??

Anonymkode: 927c7...50d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...