Gå til innhold

I år blir det julegaver fra Temu


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Jeg trenger ingen ting fra Temu. Jeg har alt jeg trenger, og hvis et behov oppstår i løpet av året løser jeg det der og da. 

Mine barn får spleisegaver fra norske nisjebutikker. For eksempel får fireåringen i år en kjempefin, håndlaget biltransporter i tre. Leken er garantert fri for giftstoffer, og i tillegg sysselsetter produsenten personer med nedsatt funksjonsevne. 

Skal du gi julegave til meg ville jeg satt langt mer pris på for eksempel noen biter håndlaget konfekt fra en norsk produsent, enn en oppladbar plastlampe formet som en sopp (ellerno) tilsendt fra Kina. 

Anonymkode: e400d...c9e

Det passer ikke alle å være "Mor Theresa", eller så utrolig politisk korrekt. Vi er forskjellige. Mine barn hadde blitt utrolig skuffet over en tre-leke. Jeg mener ikke å harselerer over dette, full respekt. Men det blir ikke samme action som batteri leker. 

Og jeg er virkelig glad jeg slipper ukurant konfekt, magen min har en ubehagelig erfaring med lignende. Men de har en lampe, formet som en fotballspiller på Temu. Den kunne jeg tenke meg.. 

Anonymkode: 6d39c...3b2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Men igjen det jeg synes blir tatt opp for sjeldent i denne tråden:

1. Vet man at mottaker synes varer fra Temu er ok?

2. Vet man at det man kjøper fra Temu er noe mottaker faktisk ønsker seg og har lyst på?

Anonymkode: a26d9...576

Temu er bare en salgsportal, ingen av varene kommer derfra. De kommer fra forskjellige fabrikker, de samme som lager ting for Europris, Dollarstore, Normal etc. 

Så spørsmålet blir, hva ønsker mottageren seg? Så kan du finne ut om f eks Temu, eller noen andre selger det. Ingen kan egentlig vite hvor du har kjøpt det. 

Anonymkode: 6d39c...3b2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...