Gå til innhold

Han har fått for seg at han ikke vil ha barn - etter 2 år sammen!


AnonymBruker
Forumansvarlig
Melding lagt til av Forumansvarlig,

Anbefalte innlegg

Synes du skal forsøke og finne deg en annen, aksepter at han mener dette. ja han har vært feig og oppført seg dårlig, men la ham bare gå og finn deg en annen og bedre mann som du kan få barn med.

Og for gammel, det er han slett ikke. Alle de jeg kjenner (nesten) har småbarn i 40 årene.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (11 timer siden):

Folk i tråden som sier det er en dårlig unnskyldning har rett og slett ikke respekt for andres synspunkter, det må være lov å mene at man er for gammel til å få barn etter 40 - det er et personlig valg.

Anonymkode: 3b154...b48

Ja. Men det burde ikke slå ham som merkelig at han ble 40 år sånn 2 år etter han ble 38. Fyren klarer vel å regne? 

Anonymkode: 90405...7b3

  • Liker 6
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (På 14.10.2024 den 11.05):

Vi har vært sammen i to år, men for en uke siden kom han til meg og sa at han ikke kan gi meg det jeg ønsker. Han mener han har blitt for gammel til å bli biologisk pappa! Jeg er 34 og han er 41. Siden første date har jeg vært tydelig på at jeg ønsker barn, giftemål og familie. Det er min største drøm. Han ønsket samme. Jeg er helt satt ut nå! Hvordan forholder jeg meg til dette? Hva gjør jeg nå?! Han ser ikke gammel ut i det hele tatt, jeg føler ikke at han er gammel og han ser sykt bra ut for sin alder. Jeg elsker han så mye. ❤️

Vi har pratet mye om dette i helgen, men han er helt prinsippfast på dette nå. Han blir nesten irritert om vi snakker for lenge om tematikken, og jeg ønsker ikke å presse på dette for da går han helt i lås. Han mener han seriøst har blitt for gammel og nekter å være pensjonist når barna går ut av videregående. Alle vennene hans fikk barn i 20-årene/begynnelsen av 30-årene, og om han får barn nå så får han ikke vært med vennene sine som før. Jeg sa at det får han og at jeg kan være hjemme med barna om han vil treffe venner. Men han mente at det ikke blir det samme da han må hjem å ta ansvar. Han er uansett veldig lite med venner og drikker sjeldent. Han går aldri på byen. Så skjønner ikke helt hva han er bekymret for.

Han elsker meg, MEN han føler han ikke kan bli biologisk pappa og har til og med informert moren sin om avgjørelsen nå og at hun ikke får barnebarn. 😳  Jeg merker også at han har trekker seg litt unna fordi han vet han har såret meg. Han sa at han aldri hadde trodd at han kom til å føle det på denne måten og er veldig lei seg for deg. Han ville ha barn for en måned siden, men kan man bare ombestemme seg slik ut av det blå?! 

Anonymkode: d9efc...aad

Du kan verken tvinge eller lure noen til å få barn, så her må du rett og slett bestemme om du vil leve livet med han uten barn, eller prøve å finne en ny. Ingen enkel situasjon, håper du får til å ta valget som er rett for deg.

Anonymkode: 6c79a...7ce

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (9 timer siden):

i teorien så kan menn får barn til de dør om de vil, men er jo ikke bare det det går på, jeg er selv mann og kunne aldri tenkte meg barn så sent i livet, det handler mer om at jeg ikke vil ha mindre årige til jeg er pensjonist.

Mange over 40 som får barn i dag, både kvinner og menn, men det betyr ikke at det er noe for alle.

Anonymkode: 5ede6...2fd

Hvor tidlig har dere egentlig tenkt å pensjonere dere, dere som bruker dette som argument? Eldrebølgen (som dere forsterker ved å ikke få barn) medfører at vi må jobbe lengre. 

Får du siste barn når du er 45 er vedkommende over 20 før du når DAGENS pensjonsalder. Sannsynligvis har du en 25-åring før du er pensjonist. 

Helt greit å ikke ville ha barn, men å være 40 og skylde på pensjonsalder vitner jo om dårlige evner til å regne. 😂 Eller litt vel naiv framtidstro i dette forgubbete landet? 

Anonymkode: 5252a...205

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hørt eldre kloke damer og menn si det samme: menn sier ofte at de ikke vil ha barn, men når de får barn, endrer det seg. Damene må ofte pushe på eller lure menn. Jeg støtter ikke det å lure noen, men jeg hadde ikke gitt meg så lett. Det aldersargumentet hans er tynt

Jeg hadde vært veldig skuffet og sint. Å være 34 år og single, det er ikke kult når man vil ha barn. Selv ble jeg single i 30 årene og barn ble det til slutt, men det var ikke lett. 

Du kan enten dumpe fyren og date målrettet. Sette deg en frist på 2 år til å finne en mann som vil det samme. Mulig du må senke standarden og være strategisk. Finner du ikke mannen, må du vurdere donor.

Eventuelt inngå en avtale med han du er sammen med nå. Dere kan være særboere, prøve å være sammen, men han må forholde seg til at du da får barn på egenhånd eventuelt at han er donoren.

Hadde spurt han hva han tenker om at du får barn med en annen mann når du elsker han. Hadde bedt han ta en siste runde med seg selv. Har han tenkt på hvor kjipt det er å være pensjonist uten familie? Jul, påske, helger. Er han sikker på å ikke komme til å angre seg over å aldri ha fått barn når han er 10 år eldre enn i dag, 20 år eldre? Når kompisene får barnebarn..

Det var digg å ikke ha barn, for barn er sinnsykt slitsomt, men jeg hadde aldri valgt et liv uten.

Jeg hadde også sagt til han at heretter blir det ubeskyttet sex hvis dere skal være sammen som kjærester. 

 

 

Anonymkode: bf89f...ae8

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (På 14.10.2024 den 13.55):

Han vil nok egentlig gjøre det slutt, men er så feig at han nå har tenkt å sørge for at du går fra han...
IDIOT!

Men, på tide å gjøre det da. Gå fra han. For alt tilsier at han nettopp har innsett at han ikke vil ha deg lenger. Min magefølelse tilsier, når slikt kommer tilsynelatende brått, at det kan være han har møtt en annen... og det sier jeg ikke for å være lei, men har hatt venninner utsatt for slike erfaringer. Og slike brå endringer med duste-årsaker har vist seg å være en ny forelskelse som egentlig lå bak... så tipper han har møtt noen egentlig.

Eventuelt har han helt rett i at om han ønsker et fortsatt ansvarsfritt liv kan han ikke bli pappa. Og det er i såfall litt cred til han for å være ærlig om det og ta ansvaret for sin mening, heller enn å bli med på å få barn og så tilbringe de neste 18-20 årene i bitterhet over at man ikke sa ifra...  og du vil definitivt mye heller ha barn med en mann som vil ha barn...

Men denne storyen går dessverre ofte slik, at mannen som sa han ikke vil ha barn, for at forholdet skal ta slutt, har møtt ei ny dame. Du møter dem uventet hånd i hånd utenfor babyshop der han bærer ut babystolen, mens hun vagger lykkelig meget høyravid ved sideav med en hånd på magen... Dette høres ut som en fæl film... men det er nok flere enn en som har opplevd dette omtrent akkurat slik. Det viste seg at mannen bare var for feig til å avslutte forholdet på en ærlig måte, og at det ikke hadde noe med barn å gjøre i det hele tatt. Der og da fordi det er lettere enn å såre deg så veldig. Men i etterkant hadde det vært så mye bedre...

Men, vi får håpe det ikke ender så traumatisk, at han forblir barnløs livet ut og du kan se tilbake fra din fremtidige familie og tenke at det jammen var godt han var så tydelig på det han mente, at han ikke hadde deg på slep til opp i 40-årene...

Anonymkode: 972c1...d01

Faktisk dette som skjedde. Eksen ville ha barn og ville gifte seg. Så ville han ikke ha barn! Viste seg at så fort vi avsluttet, hadde han en annen dame på lur. Aner ikke om de fikk barn

Anonymkode: bf89f...ae8

  • Liker 5
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blåbærrips skrev (2 timer siden):

Hvordan går det, TS? Snakket mer med samboer?

Nei, jeg har ikke snakket mer om tematikken med han da jeg ikke vil legge press på han. Tonen er god mellom oss nå, men jeg tenker jeg skal ta det opp om et par uker for å høre om han fortsatt mener dette eller om han er preget av noe annet. Det er så ulikt han å endre seg så raskt med tanke på at han normalt er prinsippfast. Kanskje han er i en krise jeg ikke vet om? Nå er ikke han den som prater mest om følelser heller. Å pakke sammen sakene mine å gå med en gang opplever jeg som litt vanskelig siden han har betydd veldig mye for meg disse årene og jeg elsker han. TS

Anonymkode: d9efc...aad

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Kanskje han er i en krise jeg ikke vet om?

Han vil nok egentlig gjøre det slutt.

Anonymkode: 168c5...c0a

  • Liker 6
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Han vil nok egentlig gjøre det slutt.

Anonymkode: 168c5...c0a

Bør man ikke være voksen å fortelle det mtp. at man er over 40 år om det er tilfellet? 

Anonymkode: d9efc...aad

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Bør man ikke være voksen å fortelle det mtp. at man er over 40 år om det er tilfellet? 

Anonymkode: d9efc...aad

Ideelt sett - ja. 

Anonymkode: 90405...7b3

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (30 minutter siden):

Bør man ikke være voksen å fortelle det mtp. at man er over 40 år om det er tilfellet? 

Anonymkode: d9efc...aad

Eks-samboeren min stakk av, fordi han ikke turte å slå opp. Satt seg i bilen etter jobb, og kjørte til Tyskland. Ville ikke komme hjem.
Da jeg endelig fikk ut av ham at han hadde vært utro, og ikke turte å "være voksen" nok til å si ting rett ut, så fikk han det som han ville - jeg slo opp for ham, og han slapp å ta en ukomfortabel prat. Han var 42...
 

Anonymkode: 09e66...897

  • Liker 10
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Nei, jeg har ikke snakket mer om tematikken med han da jeg ikke vil legge press på han. Tonen er god mellom oss nå, men jeg tenker jeg skal ta det opp om et par uker for å høre om han fortsatt mener dette eller om han er preget av noe annet. Det er så ulikt han å endre seg så raskt med tanke på at han normalt er prinsippfast. Kanskje han er i en krise jeg ikke vet om? Nå er ikke han den som prater mest om følelser heller. Å pakke sammen sakene mine å gå med en gang opplever jeg som litt vanskelig siden han har betydd veldig mye for meg disse årene og jeg elsker han. TS

Anonymkode: d9efc...aad

Jeg tror dessverre du kommer til å kaste bort tid du ikke har å sløse bort på denne mannen.

Istedenfor at du skal sitte og vente på ham i noen uker og begge to skal late som om alt er bra, når det absolutt ikke er det, så er det bedre at du selv tar kontroll over din situasjon. Da unngår du også at det stadig kommer unnskyldninger som du bruker i håp om at han vil endre mening. Og en dag har klokken gått fra deg når det gjelder å få barn.

Mer enn et par dager før du tar opp tematikken trengs ikke. Mener han det samme, så kan du selv si at ok, da har han brutt avtalen dere hadde da dere ble sammen - som var å få barn. Når han har brutt avtalen dere hadde, da har han også valgt å sette en slutt for forholdet, og det vil du respektere. Så tar du opp når du/han skal flytte.

Han har helt sikkert betydd veldig mye for deg, men måten han nå bare kaldt informerer deg om at han ikke skal ha barn, det tyder dessverre på at han ikke har særlig dype følelser og respekt for deg. Hadde han hatt det ville han tatt opp tematikken på en helt annen måte, en måte som viste at han forstod hva han gjorde mot deg og det ønsket du har om å få barn, og han hadde tatt initiativ til å snakke med deg om det. Nå er han iskald. Ikke mye følelser igjen der hos ham.

 

Anonymkode: f7932...5f4

  • Liker 5
  • Nyttig 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Sa han spesifikt biologiske barn? Hva mente han med det? Tenker han å adoptere et barn på 10 sånn at han er i takt med kompisene, eller kan det bety at han har møtt en annen dame med barn? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

sånn går det når man venter så lenge med å ville få barn 

Anonymkode: 973a6...616

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vær så snill å ikke pin deg selv med å bli i dette forholdet. Du må enten gå eller akseptere at du aldri vil få barn.

Anonymkode: c27f0...e01

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg syns du bør gjøre det slutt og flytte ut. Du har vært åpen fra første dag om at du ønsker barn. 
 

Barneønske er viktig, og som kvinne tikker den biologiske klokken. Etter 35- års alderen synker fertiliteten kraftig. Selv valgte jeg å bli gravid som singel ved hjelp av sæddonor. 
 

Noen menn gjør det her mot flere. Vet om en som hele to ganger ventet til det hadde gått to år med kjærestene sine, før han fortalte at han ikke ønsket barn. Til meg sa han at det var fordi han ikke ønsket barn med dem… 

Anonymkode: 333a8...6aa

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Nei, jeg har ikke snakket mer om tematikken med han da jeg ikke vil legge press på han. Tonen er god mellom oss nå, men jeg tenker jeg skal ta det opp om et par uker for å høre om han fortsatt mener dette eller om han er preget av noe annet. Det er så ulikt han å endre seg så raskt med tanke på at han normalt er prinsippfast. Kanskje han er i en krise jeg ikke vet om? Nå er ikke han den som prater mest om følelser heller. Å pakke sammen sakene mine å gå med en gang opplever jeg som litt vanskelig siden han har betydd veldig mye for meg disse årene og jeg elsker han. TS

Anonymkode: d9efc...aad

Jaja. Husk på hvor mye tid du kaster bort. Er ikke bare bare å finne seg ny mann heller!

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (5 timer siden):

sånn går det når man venter så lenge med å ville få barn 

Anonymkode: 973a6...616

Du tror menn i 20-årene er mer interessert i å få barn? 

Anonymkode: 90405...7b3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (28 minutter siden):

Jeg syns du bør gjøre det slutt og flytte ut. Du har vært åpen fra første dag om at du ønsker barn. 
 

Barneønske er viktig, og som kvinne tikker den biologiske klokken. Etter 35- års alderen synker fertiliteten kraftig. Selv valgte jeg å bli gravid som singel ved hjelp av sæddonor. 
 

Noen menn gjør det her mot flere. Vet om en som hele to ganger ventet til det hadde gått to år med kjærestene sine, før han fortalte at han ikke ønsket barn. Til meg sa han at det var fordi han ikke ønsket barn med dem… 

Anonymkode: 333a8...6aa

For en tosk. Hvorfor være sammen med de i flere år dersom han ikke syns de var egnet som mor til hans barn? Håper han er barnløs og at han ikke fant den rette han ønsket barn med. Det hadde han ikke fortjent

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...