Gå til innhold

Menn kommer ikke på single treff - hvorfor?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Julius Cæsar skrev (På 15.10.2024 den 21.01):

Alle 3 utenfor min rekkevidde 😞

Du finner vel noen i Romerriket? Du bør jo ha statusen som skal til😉

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

DelvisPresley skrev (2 timer siden):

Du finner vel noen i Romerriket? Du bør jo ha statusen som skal til😉

På Romerike...?

(someone had to)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (9 timer siden):

Jeg har vært på 2 treff etter det, og på disse to var det noe færre jeg syns var innafor mine preferanser. Kanskje 50-60% av kvinnene der. Men også på disse to treffene så jeg veldig lite av at noen utvekslet kontaktopplysninger for å kunne treffes igjen. Jeg så faktisk bare et tilfelle av dette mellom en kvinne og mann (og det var den høyeste mannen der, som så ut til å være en kraftplugg også som utvekslet kontaktopplysninger med en litt over gjennomsnittlig utseende kvinne, men langt fra den fineste som var der), og en del kvinner som så ut til å finne noen nye venninner der. Og på disse treffene også var alle hyggelige og greie, men det ble ikke eskalert til noe flørting på noen som helst måte. Og det så som sagt ut som at det var veldig få eller kanskje ingen som fikk noe sjanse på noe kjæreste ut av det. På det ene av disse to siste treffene virket det når jeg tenker tilbake som at den fineste dama som var der (som også var litt høyere enn meg faktisk) prøvde å gi meg et blikk ved en anledning. Men jeg oppfattet ikke, eller agerte ikke på det der og da. Skulle det blitt noe måtte hun nok vært mye mer direkte med meg.

Som jeg har skrevet tidligere så tror jeg dette svikter på ganske samme måte som det gode gamle speeddating konseptet. Da man får for lite tid med hver person til å få noe ut av det. En overnattingstur hadde kanskje vært bedre.

Anonymkode: b7e99...0f7

Jeg er en av de kvinnene som har fått nye venninner på sånne treff, og også nye mannlige venner faktisk, som jeg nå treffer en del utenom disse treffene. Veldig hyggelig!😊 Og jeg må si at spesielt en av disse mennene, som var litt stille og sjenert på treffene, har blomstret og vist seg å være en utrolig hyggelig, snill, oppegående og morsom mann, en av den typen man lurer på hvorfor i all verden er singel. Men han er nok singel nettopp fordi han trenger tid til å bli trygg på folk for å vise hvem han virkelig er. Noe man ikke får gjort på bare en date. Skulle egentlig ønske jeg kunne blitt fysisk tiltrukket der. Men han er virkelig en jeg ville presentert for single venninner, han hadde nok vært en super partner. Og så møtte jeg på en mann på et av de siste treffene som jeg tidligere har vært såvidt i kontakt med via datingapper, som er høy og over snittet kjekk. Typisk fyr som nok får mye matcher på appene. Var spent på å snakke med han. Men han var helt annerledes enn jeg hadde ventet, med helt feil "energi" for meg.🤪 Egentlig veldig glad det aldri ble noen date der. Så det med å møtes og bli kjent mens man gjør noe helt annet er virkelig gull syns jeg. Selv om jeg ennå ikke har møtt noen jeg har blitt veldig tiltrukket av. Men det er et par "kanskje" der, som jeg fortsatt ser litt an.😉 I tillegg til at det dukker opp noen nye menn innimellom. Poenget er at de som har blitt venner nå er folk jeg har møtt på flere av de singeltreffene. Det tar noen treff før man blir virkelig kjent. Før man merker hvem man trekkes mot og har gode samtaler med. Så det å bare møte opp en gang og tro alt skal klaffe er litt vel optimistisk, og det er å misforstå konseptet. Utgangspunktet er å gi single en arena til å møtes og bli kjent.

Endret av Engel
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...