Hoppetaujenta Skrevet 7. oktober 2024 #1 Del Skrevet 7. oktober 2024 Jeg er på jakt etter noe mer som egner seg "rett i kroppen" - kan du anbefale noe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #2 Del Skrevet 7. oktober 2024 Ramsløksalt og svart pepper Anonymkode: 2be51...4fa 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #3 Del Skrevet 7. oktober 2024 Hoppetaujenta skrev (1 minutt siden): Jeg er på jakt etter noe mer som egner seg "rett i kroppen" - kan du anbefale noe? Tja, jeg bruker grillkrydder på skive, sånn du mener? Som pålegg eller? Anonymkode: 1fc1a...01a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #4 Del Skrevet 7. oktober 2024 Skal du bare ha brødskive og krydder? Pålegg har noe å si for hvilket krydder som er godt. Anonymkode: 541fd...0a6 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #5 Del Skrevet 7. oktober 2024 Chili, svart pepper, oregano, basilikum egner seg veldig til å krydre brødskiver. Samme med hvitløk. Anonymkode: a2c65...2ad 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 7. oktober 2024 Forfatter #6 Del Skrevet 7. oktober 2024 (endret) Hehe...neida, skal ikke bare ha skive, smør og masse krydder. Det var beregnet på f.eks. leverpostei...mellom ost og kjøttpålegg etc. Bare et lite løft av noe annet innimellom. Jeg ser på MENY`s sider nå...hva med den gule som heter "Aromatkrydder"? Det meste skal vel puttes i selve maten og varmebehandles for å utvikle smaken i maten. Takker for forslag og noterer fortløpende. I dag blir det handel. Endret 7. oktober 2024 av Hoppetaujenta Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #7 Del Skrevet 7. oktober 2024 Smør, sukker og kanel. Anonymkode: b72f4...2fa 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #8 Del Skrevet 7. oktober 2024 Hoppetaujenta skrev (2 minutter siden): Hehe...neida, skal ikke bare ha skive, smør og masse krydder. Det var beregnet på f.eks. leverpostei...mellom ost og kjøttpålegg etc. Bare et lite løft av noe annet innimellom. Jeg ser på MENY`s sider nå...hva med den gule som heter "Aromatkrydder"? Det meste skal vel puttes i selve maten og varmebehandles for å utvikle smaken i maten. Takker for forslag og noterer fortløpende. I dag blir det handel. Grillkrydder på mange typer ost, litt chili flak på smøreost, pesto på salami, er mine tips Anonymkode: 1fc1a...01a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 7. oktober 2024 Forfatter #9 Del Skrevet 7. oktober 2024 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Smør, sukker og kanel. Anonymkode: b72f4...2fa Mange takk for innspill alle sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #10 Del Skrevet 7. oktober 2024 Kjenner noen som bruker kapers på skiva også, sammen med leverpostei og agurk feks, men jeg har ikke smakt det selv Anonymkode: 1fc1a...01a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #11 Del Skrevet 7. oktober 2024 Til leverpostei: Pepper, sitronpepper Til hvitost(skine og ost): Rosmarin Skinke: Oregano Alt: Chilli Anonymkode: bdac1...c5c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #12 Del Skrevet 7. oktober 2024 Gastromat Vegeta Obs- høyt saltinnhold på begge Anonymkode: f7d25...ccd 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 7. oktober 2024 Forfatter #13 Del Skrevet 7. oktober 2024 Jeg noterer. Mye salt = ta bare litt? Det er verdt et forsøk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #14 Del Skrevet 7. oktober 2024 Jeg er veldig glad i aromat, bruker det på ost og mye annet pålegg. Synes også gastromat er godt på brødskiva. Begge er salte, så du må like salt. Ellers er det godt med oregano og pepper, noen ganger chili. Det kommer an på pålegget. Jeg bruker også pommesfrites-krydder på ost og feks skinke. Anonymkode: 5a016...efe 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #15 Del Skrevet 7. oktober 2024 Jeg forstår ikke helt behovet for å krydre brødskiver med pålegg. Men styr unna alle blandinger med salt i. Er ofte mye salt i krydder. Så jeg ville ha foreslått urter. Friske eller tørkede. Eller ta noen agurkskiver, et salatblad og tomat på brødskiva 🙂 Anonymkode: 876e0...665 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leppeblomst Skrevet 7. oktober 2024 #16 Del Skrevet 7. oktober 2024 Har du prøvd urter? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #17 Del Skrevet 7. oktober 2024 Hoppetaujenta skrev (2 minutter siden): Jeg noterer. Mye salt = ta bare litt? Det er verdt et forsøk. Vegeta har et saltinnhold på sånn 50% eller noe, mye brukt i supper, gryter og sånn, hvis du kjøper en pakke så rist litt på den sånn at de andre ingrediensene kommer til toppen, det gjør jeg, og ta en klype av det Anonymkode: 1fc1a...01a 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 7. oktober 2024 Forfatter #18 Del Skrevet 7. oktober 2024 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Jeg forstår ikke helt behovet for å krydre brødskiver med pålegg. Men styr unna alle blandinger med salt i. Er ofte mye salt i krydder. Så jeg ville ha foreslått urter. Friske eller tørkede. Eller ta noen agurkskiver, et salatblad og tomat på brødskiva 🙂 Anonymkode: 876e0...665 Jeg har mengder av friske grønnsaker hele tiden. Fikk bare lyst på et lett dryss av "noe mer" en gang i mellom. Leppeblomst skrev (Akkurat nå): Har du prøvd urter? Friske urter er jeg dårlig med. De blir syke hos meg. For mye og for lite vann og de visner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2024 #19 Del Skrevet 7. oktober 2024 Hoppetaujenta skrev (15 minutter siden): Hehe...neida, skal ikke bare ha skive, smør og masse krydder. Det var beregnet på f.eks. leverpostei...mellom ost og kjøttpålegg etc. Bare et lite løft av noe annet innimellom. Jeg ser på MENY`s sider nå...hva med den gule som heter "Aromatkrydder"? Det meste skal vel puttes i selve maten og varmebehandles for å utvikle smaken i maten. Takker for forslag og noterer fortløpende. I dag blir det handel. Hva slags krydder må varmebehandles? Det var nytt for meg. Med mindre man skal lage curry eller andre indisk-lignende retter hvor man bevisst skal steke krydderblandingen først for å få ut oljene, så er det jo ikke slik at krydderet ikke kan brukes direkte. Tror virkelig ikke det finnes noe krydder som ikke kan inntas direkte altså. Korrekter meg gjerne om noen vet mer enn meg, altså. Anonymkode: 509ba...b34 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 7. oktober 2024 Forfatter #20 Del Skrevet 7. oktober 2024 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Hva slags krydder må varmebehandles? Det var nytt for meg. Med mindre man skal lage curry eller andre indisk-lignende retter hvor man bevisst skal steke krydderblandingen først for å få ut oljene, så er det jo ikke slik at krydderet ikke kan brukes direkte. Tror virkelig ikke det finnes noe krydder som ikke kan inntas direkte altså. Korrekter meg gjerne om noen vet mer enn meg, altså. Anonymkode: 509ba...b34 Jeg henger meg på opplysninger her, for jeg har alltid tenkt at ting må få utvikle seg i varm mat for å komme til sin rett. Jeg kan så absolutt ta feil og da åpner krydderverdenen seg betraktelig på ei lita skive. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå