Gå til innhold

Er det noen nytte å legge brødet i frysen dagen etter du har kjøpt det?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Glemte å høre det i går

Anonymkode: 22dcf...122

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja

Anonymkode: 4b8b9...803

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, da hindrer du at det ytterligere tørker inn. Jeg pleier å skjære det opp, ha det i fryseren og ta ut det jeg skal spise etterhvert.

 

Anonymkode: 2c627...436

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja. Her kjøper vi ofte brød fra dagen før å legger i fryseren

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (51 minutter siden):

Ja, da hindrer du at det ytterligere tørker inn. Jeg pleier å skjære det opp, ha det i fryseren og ta ut det jeg skal spise etterhvert.

 

Anonymkode: 2c627...436

Hvorfor bruker du ikke brødskjæremaskinen på butikken?

Anonymkode: b6f29...4b8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (6 minutter siden):

Hvorfor bruker du ikke brødskjæremaskinen på butikken?

Anonymkode: b6f29...4b8

Bruker heller ikke.  Bakteriebombe. Ikke rart det stengte de av under pandemien. Kjøper ferdigkuttet fra leverandøre. Eller bruker brødkniven. 

Anonymkode: eb80c...e89

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Bruker heller ikke.  Bakteriebombe. Ikke rart det stengte de av under pandemien. Kjøper ferdigkuttet fra leverandøre. Eller bruker brødkniven. 

Anonymkode: eb80c...e89

Herregud.

Anonymkode: f7191...a36

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Bruker heller ikke.  Bakteriebombe. Ikke rart det stengte de av under pandemien. Kjøper ferdigkuttet fra leverandøre. Eller bruker brødkniven. 

Anonymkode: eb80c...e89

Farlig å gå ut døra ja 

Anonymkode: f2b48...fe6

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (13 timer siden):

Bruker heller ikke.  Bakteriebombe. Ikke rart det stengte de av under pandemien. Kjøper ferdigkuttet fra leverandøre. Eller bruker brødkniven. 

Anonymkode: eb80c...e89

I butikkene her rundt omkring, stengte aldri brødskjære-maskinen under pandemien. Kan aldri tenke meg det er noe bakteriebombe oppi der, det er jo bare brød som kuttes opp der.. Jeg bruker alltid en plastpose eller jakke-ermet til å åpne og lukke med da, for der er det mange som rører og tar på, men inni maskina kan jeg ikke skjønne det er noe bakteriebombe? Jeg har iallefall brukt den maskina i årevis, også i pandemien, og har aldri blitt syk av det.

Anonymkode: f3fa0...2e5

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jada, er bare å fryse det.

Brødskjæremaskiner er ikke bakteriebombe. Isåfall ville de aldri blitt tillatt å bruke.

Anonymkode: 24396...567

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...