AnonymBruker Skrevet 3. oktober #1 Del Skrevet 3. oktober Glemte å høre det i går Anonymkode: 22dcf...122 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober #2 Del Skrevet 3. oktober Ja Anonymkode: 4b8b9...803 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober #3 Del Skrevet 3. oktober Ja, da hindrer du at det ytterligere tørker inn. Jeg pleier å skjære det opp, ha det i fryseren og ta ut det jeg skal spise etterhvert. Anonymkode: 2c627...436 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jegerrinne Skrevet 3. oktober #4 Del Skrevet 3. oktober Ja. Her kjøper vi ofte brød fra dagen før å legger i fryseren Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober #5 Del Skrevet 3. oktober AnonymBruker skrev (51 minutter siden): Ja, da hindrer du at det ytterligere tørker inn. Jeg pleier å skjære det opp, ha det i fryseren og ta ut det jeg skal spise etterhvert. Anonymkode: 2c627...436 Hvorfor bruker du ikke brødskjæremaskinen på butikken? Anonymkode: b6f29...4b8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober #6 Del Skrevet 3. oktober AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Hvorfor bruker du ikke brødskjæremaskinen på butikken? Anonymkode: b6f29...4b8 Bruker heller ikke. Bakteriebombe. Ikke rart det stengte de av under pandemien. Kjøper ferdigkuttet fra leverandøre. Eller bruker brødkniven. Anonymkode: eb80c...e89 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober #7 Del Skrevet 3. oktober AnonymBruker skrev (3 timer siden): Bruker heller ikke. Bakteriebombe. Ikke rart det stengte de av under pandemien. Kjøper ferdigkuttet fra leverandøre. Eller bruker brødkniven. Anonymkode: eb80c...e89 Herregud. Anonymkode: f7191...a36 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober #8 Del Skrevet 3. oktober AnonymBruker skrev (3 timer siden): Bruker heller ikke. Bakteriebombe. Ikke rart det stengte de av under pandemien. Kjøper ferdigkuttet fra leverandøre. Eller bruker brødkniven. Anonymkode: eb80c...e89 Farlig å gå ut døra ja Anonymkode: f2b48...fe6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober #9 Del Skrevet 3. oktober AnonymBruker skrev (13 timer siden): Bruker heller ikke. Bakteriebombe. Ikke rart det stengte de av under pandemien. Kjøper ferdigkuttet fra leverandøre. Eller bruker brødkniven. Anonymkode: eb80c...e89 I butikkene her rundt omkring, stengte aldri brødskjære-maskinen under pandemien. Kan aldri tenke meg det er noe bakteriebombe oppi der, det er jo bare brød som kuttes opp der.. Jeg bruker alltid en plastpose eller jakke-ermet til å åpne og lukke med da, for der er det mange som rører og tar på, men inni maskina kan jeg ikke skjønne det er noe bakteriebombe? Jeg har iallefall brukt den maskina i årevis, også i pandemien, og har aldri blitt syk av det. Anonymkode: f3fa0...2e5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. oktober #10 Del Skrevet 3. oktober Jada, er bare å fryse det. Brødskjæremaskiner er ikke bakteriebombe. Isåfall ville de aldri blitt tillatt å bruke. Anonymkode: 24396...567 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå