AnonymBruker Skrevet 21 timer siden #1 Del Skrevet 21 timer siden Hvilken foretrekker dere og hvorfor? Anonymkode: 983cb...a4f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21 timer siden #2 Del Skrevet 21 timer siden Brun. Fordi jeg liker den best. Anonymkode: bd472...480 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkSolsikke Skrevet 21 timer siden #3 Del Skrevet 21 timer siden (endret) Jeg liker mørk best, mens mannen og ungene liker lys best. Endret 21 timer siden av FrkSolsikke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 21 timer siden #4 Del Skrevet 21 timer siden Brun, fordi det var det moren min pleide å lage. Lys lapskaus er litt kjedelig, syns jeg, det er mer smak i den brune. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #5 Del Skrevet 20 timer siden Jeg liker den brune best. Fordi jeg elsker brun saus. Anonymkode: 93faa...4a9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 20 timer siden #6 Del Skrevet 20 timer siden Jeg elsker lys! Kan ha det som kosemat også 😋 Jeg er ikke så glad i saus generelt. Brun saus er helt ok, men ikke mer enn det, så da foretrekker jeg lys. Om det er grønnsakslapskaus så vil jeg gjerne ha litt næringsgjær i for umamismak 😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20 timer siden #7 Del Skrevet 20 timer siden Lys, for jeg kan ikke fordra brunsaus. Anonymkode: 80670...3c9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17 timer siden #8 Del Skrevet 17 timer siden Jeg lager lys lapskaus av salt kjøtt, mens brun lapskaus med brunet fersk kjøtt. Både kjøtt og saus helt forskjellig smak, men begge deler er kjempegodt. Jeg elsker også frikasse, som blir en form for lys lapskaus med ferskt kjøtt. Alltid masse grønnsaker og gode poteter. Anonymkode: 13321...27e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #9 Del Skrevet 4 timer siden Lys, men den må være laget på salt og/eller røkt kjøtt. Lapskaus på ferskt kjøtt er nitrist. Anonymkode: 20a37...6ed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjugur Skrevet 4 timer siden #10 Del Skrevet 4 timer siden brun, for foretrekker storfe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå