AnonymBruker Skrevet 29. september #1 Del Skrevet 29. september Hvilken foretrekker dere og hvorfor? Anonymkode: 983cb...a4f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #2 Del Skrevet 29. september Brun. Fordi jeg liker den best. Anonymkode: bd472...480 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkSolsikke Skrevet 29. september #3 Del Skrevet 29. september (endret) Jeg liker mørk best, mens mannen og ungene liker lys best. Endret 29. september av FrkSolsikke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 29. september #4 Del Skrevet 29. september Brun, fordi det var det moren min pleide å lage. Lys lapskaus er litt kjedelig, syns jeg, det er mer smak i den brune. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #5 Del Skrevet 29. september Jeg liker den brune best. Fordi jeg elsker brun saus. Anonymkode: 93faa...4a9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 29. september #6 Del Skrevet 29. september Jeg elsker lys! Kan ha det som kosemat også 😋 Jeg er ikke så glad i saus generelt. Brun saus er helt ok, men ikke mer enn det, så da foretrekker jeg lys. Om det er grønnsakslapskaus så vil jeg gjerne ha litt næringsgjær i for umamismak 😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #7 Del Skrevet 29. september Lys, for jeg kan ikke fordra brunsaus. Anonymkode: 80670...3c9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #8 Del Skrevet 29. september Jeg lager lys lapskaus av salt kjøtt, mens brun lapskaus med brunet fersk kjøtt. Både kjøtt og saus helt forskjellig smak, men begge deler er kjempegodt. Jeg elsker også frikasse, som blir en form for lys lapskaus med ferskt kjøtt. Alltid masse grønnsaker og gode poteter. Anonymkode: 13321...27e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september #9 Del Skrevet 30. september Lys, men den må være laget på salt og/eller røkt kjøtt. Lapskaus på ferskt kjøtt er nitrist. Anonymkode: 20a37...6ed 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjugur Skrevet 30. september #10 Del Skrevet 30. september brun, for foretrekker storfe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Freyja Valkyrie Skrevet 30. september #11 Del Skrevet 30. september Brun, syns den smaker best. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september #12 Del Skrevet 30. september Lys, med røkt kjøtt Anonymkode: 26c43...6f9 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
svartkatt Skrevet 30. september #13 Del Skrevet 30. september Lys med pølse uten purre. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september #14 Del Skrevet 30. september Jeg har aldri likt brun lapskaus. Anonymkode: 7e91f...b10 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september #15 Del Skrevet 30. september Brun! Jeg synes det er skikkelig godt med storfekjøtt som er brunet og så trukket så lenge at det er så mørt at det kan deles med tungen 🤤 Anonymkode: 3009b...2ed 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå