AnonymBruker Skrevet 26. september #21 Del Skrevet 26. september Jeg har barn og må prioritere familien. Jeg har også bestemt at jeg ikke vil jobbe mer i livet enn nødvendig. Jeg går når klokke er slagen. Men, jeg kan strekke meg hvis det er sterkt behov eller jeg trives med en oppgave jeg sitter med. At en kollega på 22 som strekker seg langt får mer i lønnsoppgjøret er falr enough. Staten bør sponse foreldre, så får arbeidsgiver ta seg av å tjene mest mulig slik at staten kan omfordele til mødre etterpå Anonymkode: 911ae...2fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. september #22 Del Skrevet 26. september AnonymBruker skrev (På 25.9.2024 den 21.32): Først ble det meldt ut fra ledelsen at alle skulle få en viss prosent i lønnsforhøyelse. Like etter hadde HR konstruert opp en gradering av de ansatte i fire grupper: De som presterer ekstremt bra, bra, midt på treet og under. Dette er en statlig bedrift, så ikke noe provisjonsbasert salgsmiljø der folk konkurrerer mot hverandre. Det er en type stilling der alle gjør det samme og ingen forstår hvordan man kan gradere ansatte på denne måten. Mitt spørsmål er: Er det lov å først slå fast en viss prosent i lønnsforhøyelse og deretter gå tilbake på dette, og innføre et gradsystem som dette? Anonymkode: d943c...cc9 Er det sagt at alle får samme prosent eller er det som på min jobb at man sier at man har forhandlet frem til 5.3 %. Også vet alle at det er snittet? Anonymkode: ba68c...860 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 26. september #23 Del Skrevet 26. september AnonymBruker skrev (23 timer siden): Dette er en grov generalisering. Mennesker har ulike livssituasjoner, ulik helse, ulik yteevne. Det vil ikke alltid være mulig for alle å gjøre like mye ekstra. En ansatt som er plaget med en kronisk sykdom, har kanskje ikke mulighet til å yte like mye som en som er heldig å aldri slite med noe helserelatert. Alenemoren som må løpe rett til bussen for å med et nødskrik rekke å hente i barnehagen vil ikke ha de samme mulighetene til å jobbe overtid som den den barnefrie 22-åringen. Og slik kan man fortsette. Anonymkode: d943c...cc9 Og uansett hvordan man vrir og vender på det, er de arbeidstakerne som av høyst legitime grunner ikke kan være Loke produktive som andre mindre verdt for arbeidsgiver. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. september #24 Del Skrevet 27. september AnonymBruker skrev (11 timer siden): Er det sagt at alle får samme prosent eller er det som på min jobb at man sier at man har forhandlet frem til 5.3 %. Også vet alle at det er snittet? Anonymkode: ba68c...860 Rammen er 5,3%. Trekk fra overheng og glidning, og det som faktisk er i potten er en helt annen historie. Vi har signaler om at potten (totalt, altså både lokalt pluss evt sentralt tillegg) til fordeling kommer til å bli på ca 3%, kanskje litt under. Dette er staten. Hvis folk tror de skal få over 5% i lønnsøkning i år, så vil de nok bli skuffet, mange av dem. Anonymkode: 86a86...991 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. september #25 Del Skrevet 27. september forhandlinger gir ofte en del av potten til individuelle vurderinger, det er helt vanlig. Selvsagt skal de som presterer bedre få mer enn de som underpresterer. Anonymkode: 4cd26...17b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå