Million Skrevet 26. september #81 Del Skrevet 26. september Ja, det gjør vi. Varm middag hver dag. Vi er to personer (voksne). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. september #82 Del Skrevet 26. september Perine skrev (23 timer siden): Nå har jeg en periode hvor jeg er glad i mosede grønnsakssupper. Er du? Har du prøvd denne tomatsuppen (skrevet på svensk) av moste, ovnsbakte grønnsaker? Ubeskrivelig god! Anonymkode: d0c60...dc4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christina82 Skrevet 29. september #83 Del Skrevet 29. september Ryddet for brukerdebatt og avsporinger. Christina82, mod Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #84 Del Skrevet 29. september Prisen på mat har gått opp litt over 10% de siste 2-3 årene. Det er virkelig ikke nok til å få meg til å endre vaner. Marker det ikke, engang. Skjønner faktisk ikke hva folk klager over. Det er kjipt, men jeg lider ingen nød. Klarer meg. (Tjener godt under snittet i Norge.) Anonymkode: 8d8b2...f1a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #85 Del Skrevet 29. september AnonymBruker skrev (På 22.9.2024 den 22.40): Eller kutter dere ut middager noen dager for å spare penger? Jeg bruker å lage mat hver dag og prøver stadig prøve å gjøre det rimeligere for å kutte i matbudsjettet, men synes det er vanskelig siden jeg vil spise ordentlig og matvarene blir bare dyrere og dyrere. Anonymkode: 20b6a...8f5 Vi spiser middag hver dag. Prøver å lage variert. Barna liker stort sett det meste, det er mannen som er noe kresen. Vi har fiskepinner, fiskeboller, kylling i alle former, kjøttdeig til lasange, taco, pizza, vårruller. Skinkesteik, kalkunsteik, spareribs, pai, spagetti carbonara, diverse gryteretter, wok, kjøttkaker eller karbonader, kjøttboller, pannekake, lapskaus, osv. Vanskelig å være kreativ og finne på noe nytt hele tiden. Forsøker alltid å ha grønnsaker til, både ferske eller frosne. Suger på å lage mat fra bunnen, så mye halvfabrikat her. Vi bruker alt for mye penger på mat. Anonymkode: d3ba9...09d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #86 Del Skrevet 29. september Selvfølgelig lager jeg mat hver dag. Sunn mat er det siste jeg hadde kuttet hvis økonomien ble stram. Jeg gikk fra å være tilnærmet sengeliggende og på vei til å bli ufør, til å komme tilbake i full jobb og ha overskudd til å trene, være sosial og holde hus og hage. Være et menneske igjen, rett og slett. Jeg måtte kutte ut alt av grønnsaker og spise bare animalsk. Kjøtt, fisk, sjømat, innmat, egg, meieriprodukter osv. Jeg hadde allerede kuttet ut sukker, kunstig søtning, korn, belgfrukter og frøoljer, og det hjalp litt, men ikke nok. Anonymkode: eb2cb...2e1 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #87 Del Skrevet 29. september Jeg synes ikke det er så vanskelig å spise både rimelig og sunt, men jeg har kuttet ut det aller meste av snacks og snop (kjøper kanskje et par poser med potetgull i måneden). Grønnsaker, egg, bønner og belgfrukter kan man lage mye godt av, og gode grovbrød kjøper jeg til halv pris dagen derpå. Følger med på tilbud, og kjøper inn fisk og litt kjøtt når prisen er lav. Anonymkode: bac60...832 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #88 Del Skrevet 29. september Nei, prioriterer bra mat. Dropper unødvendie ting, som utenlandsferie. Kjøper klær og slikt brukt, om mulig. Kjøpte inn masse ved for noen år siden, der sparer vi en del strømutgifter. Anonymkode: b6107...9bd 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 29. september #89 Del Skrevet 29. september AnonymBruker skrev (På 26.9.2024 den 11.55): Er du? Har du prøvd denne tomatsuppen (skrevet på svensk) av moste, ovnsbakte grønnsaker? Ubeskrivelig god! Anonymkode: d0c60...dc4 Ikke meg du hadde i tankene her, men takk for fristende oppskrift! Den må jeg virkelig prøve snart! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september #90 Del Skrevet 29. september Spiser middag hver dag. Må liksom ha noe varmt... Men er bevisst på pris,og planlegger for å unngå matsvinn. Bruker restene i nye middager,feks pyttipanne. Kan også steke egg en dag eller lage ostesmørbrød eller en enkel omelett som middag. Anonymkode: 96759...74f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Uperfekt Skrevet 30. september #91 Del Skrevet 30. september AnonymBruker skrev (På 23.9.2024 den 8.10): Ja, men synes ikke de er så dyrt så lenge man følger sesong, og planlegger ltit. I dag skal vi ha tomatsuppe, den koster bare noen tiere. Brennsnut, grov pølse kjøpt på salg, med rotgrønnsaker, melne poteter, og ertesuppemiks. Kanskje en hundrelapp. Høstgryte, vegetar, med linser, krydder og rotgrønnsaker. Her kan man også hive oppi rester av kjøtt om man ønsker. I helgen blir det hjorteboller (billig fra jaktlag), med tyttebær (selvplukket) og poteter (kjøpt sekk rett fra gård). Får-i-kål. Og helside av laks (kjøpt på fisketirsdag), med agurksalat (hjemmelaget) og rømme. Vi er opptatt av kvalitet, unngår billig-kjøtt fra butikk. Men følger med på Rekoringer, og kjøper gjerne større partier til veldig god pris, samtidig som vi vet at dyrevelferd er ivaretatt, og at dyret har fått riktig kost. Bruker Ikano 2%, samt medlemsapper, og følger med på tilbud, og lokale utsalg. Kjøper bulk når det først er rimelig. Har nå for eksempel kuttet purreløk og en rekke grønnsaker, pureer, med mer, for flere måneder fremover. Og skal straks hente det vi trenger av lammekjøtt for et år. Anonymkode: 7917e...412 Merkelig at ikke butikker flest har frossen purreløk, jeg kjøper på Storcash og det er mye enklere og i lengden billigere enn fersk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christina82 Skrevet 30. september #92 Del Skrevet 30. september Ryddet for avsporinger. Christina82, mod Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå