AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #61 Del Skrevet 4 timer siden Om vi har noen middagsrester men ikke nok til alle, gjør vi det enkelt til de andre feks omelett eller noe annet som går raskt. Anonymkode: c6059...0ac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #62 Del Skrevet 4 timer siden Har kuttet godis, kunne kjøpe inn til å ha noe hele uka før. Nå kjøper jeg kun til barna. Maks 50,- hver seg i helgen. Kjøper 4 brus per uke, på spar blir dette da 101,- Når vi har samlet opp ca 100,- i pant så går det til barna sitt godis en helg. Har sluttet å kjøpe det beste brødet, sparer nesten 400,- i mnd på det. Kjøper heller kyllingkjøttdeig enn vanlig kjøttdeig. Har da laget kjøttkaker for 45,- til en middag i stedet for 70,- eller ferdigprodukt til 99,- Jeg har en som bruker nattbleie og baby på mme. Samlet koster det 1500 i mnd for bleier og mme. Sjekker tilbudsvarer før jeg handler, elsker 10, 20 og 30,- marked. Samlet utgifter fra butikk som inkluderer bleier, mme, middager annen hver dag, såper, husholdning er nå på 7500,- vi pleide å ligge på 9500. I juli når vi handlet ekstra for å kose oss var vi oppe i 12 000,- Ønsker å komme helt ned på 6000, men tror ikke det går med tanke på de små barna sine behov. Anonymkode: ab00c...76a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #63 Del Skrevet 4 timer siden Ukeshandler og planlegger alle middager pluss hva som trengs for å smøre lunsj i uka. Vi sparer nok mye der. Men vi har barn og det barnet skal ha middag hver dag. Noen ganger er det vel og merke noe så enkelt som havregrynsgrøt. Vi pleier også å få et brett med egg fra svigers når de handler fra REKO ringen, så vi kan lage både omelett og pai ved å bruke blant annet grønnsaksrester. Vi kniper ikke inn til beinet, så vi 2 voksne og 1 barn på snart 2 år handler på butikken (alt fra mat til såpe etc) for rundt 8-9000 i mnd. Anonymkode: b4b6a...97b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4 timer siden #64 Del Skrevet 4 timer siden AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg lager lunsjkjøtt og slikt også. Jeg bruker det i salat, mannen på skiva. Svinekam og kalkunfilet er eksempler på "pålegg" du. kan lage for ned mot 60kr/kg. Anonymkode: 7917e...412 Nettopp. Lag pålegget selv heller. Ta kyllingpålegg sin kilopris kontra kyllingfilet sin kilopris. Mye billigere med en kyllingfilet. Så da kjøper jeg heller det og har det sammen med knekkebrød eller lefse eller noe. Anonymkode: 25779...1c0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #65 Del Skrevet 2 timer siden Mat er fortsatt temmelig rimelig i mine øyne. Lager middag hver dag ja og gjerne varm lunsj også på dager med hjemmekontor. Anonymkode: 41dc2...7ee 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2 timer siden #66 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (17 timer siden): Lager ikke middag hver dag, noen ganger spiser jeg kun ris og ketshup. Er ufør og må spare der det er mulig Anonymkode: bed5c...5da Kunne jo tatt en kartong bønner/linser til for å få et måltid med fullverdige proteiner da ! Anonymkode: 33481...034 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Urwa Skrevet 1 time siden #67 Del Skrevet 1 time siden Må det med 4 barn derav 3 ungdommer i hus😮💨 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #68 Del Skrevet 1 time siden Fortsatt ganske rimelig å lage seg middag av råvarer da, jeg velger å legge pengene på mat i stedet for masse dumme materialistiske ting. Tenk så mange som sløser bort penger på ting....tusenvis hver mnd, take-away kaffe++...snus...røyk...alkohol....klær...pynteting...skal fornye hjemmet.... tusenvis av kroner i dass!!! Se på mat som din helse, spis skikkelig råvarer. Ikke ferdig-mat. Kjøp helst hos en lokal bonde. Anonymkode: 9c7a3...0d9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #69 Del Skrevet 1 time siden Vi bruker rundt 10-12.000 på mat i mnd, og lager skikkelig middag hver dag. Bytter på å lage mat eller ha takeaway, kommer an på hvordan vi jobber. To voksne og et barn på 2 år Anonymkode: 34fa6...f0e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1 time siden #70 Del Skrevet 1 time siden Motelvibes skrev (9 timer siden): Hvilken planet lever du på? Vi har kuttet ned på snacks. Snacks fordyrer matbudsjettet, og nå tar vi bare én ting hver til lørdagskosen. F eks én kokesjokolade. Eller en brus. Da blir brusen lørdagskosen. Eller litt nøtter. Tørket frukt. Eller druer. Kjøper det i bakeavdelingen, det er mye billigere. Ikke potetgull og masse annet. Kjøper råvarer og lager av det. En pose koteletter koster rundt 50-70kr. Det er til flere middager. Tror faktisk vi lever på samme planeten, og i samme landet med den samme omtrentlige strøm og matprisen? Vi skriver tross alt Norsk begge to. Forskjellene er dog at du kjøper snacks og lørdagsgodterier, det gjør ikke vi. Vi har dessert hver dag, og ikke ekstra snop til helgene, men bedre dessert i helgene enn i uka. Og der drar nok dine innkjøp mer enn våre. (Dessert er gjerne gelé eller supper og grøt/kompotter av selvhøytet bær og frukt, altså gratis). En annen vesentlig forskjell er måten vi ser på matprisene på. Dog kan jeg opplyse deg op at vårt matbudsjett er det samme i dag som det det var før pandemien, uten at vi av den grunn ofrer noe nå, og fryseren er like smekk full nå som da. Det er bare snakk om planlegging og å bruke fantasien på hva man kan lage av ulike produkter. Grønnsakssuppe med mye godt oppi er for eksempel både billig, godt og sunt. Og pølser, det kommer ikke innenfor dørene her! Anonymkode: 507df...25d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 41 minutter siden #71 Del Skrevet 41 minutter siden Nei, det blir ikke varm middag hver dag. Det har blitt en del brødskiver til middag i det siste. Prioriterer å spise bedre middager i helgene(lørdag& søndag). Evt. at jeg lager store porsjoner av noe, sånn at jeg kan spise det i flere dager. I dag f.eks tenker jeg å lage fiskepinne-taco og ha det frem til onsdag. Har kjøpt inn nok til å ha det. Jeg bor alene, så for min del er det ikke noe problematisk å spise brødmat innimellom. Jeg lager brødet selv og sparer nok litt på det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå