AnonymBruker Skrevet 22. september #41 Del Skrevet 22. september AnonymBruker skrev (2 timer siden): Jeg skjønner ikke helt greia her. Hvis dere savner god, gammeldags pizza, kan dere vel bare lage det? Og kylling i aluminiumsform: https://folketsmat.no/varer/kyllinglar-7035620015502 Og det samme med de andre rettene. Jeg lager mye av den samme maten min mor serverte på 80- og 90-tallet, og mine eldste barn lager også mye av dette. Anonymkode: c01b4...862 Jeg har prøvd så mange ganger gjenskape rettene besteforeldre serverte, og det blir aldri det samme. Og den lørdasgspizzaen, det var egentlig ikke at den smakte så enormt fantastisk, men tryggheten man hadde når man satt på gulvet hos bestemor å spiste den på lørdagskvelden mens man så på Allo Allo, og hadde få bekymringer. Anonymkode: 32d59...ce7 15 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grüner Skrevet 22. september #42 Del Skrevet 22. september Doris Becker skrev (15 timer siden): Komler med salt kjøtt. Det er vel ikke typisk 80/90-talls, men mer tradisjonskost. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Doris Becker Skrevet 22. september #43 Del Skrevet 22. september Grüner skrev (2 minutter siden): Det er vel ikke typisk 80/90-talls, men mer tradisjonskost. Det er det kanskje... Mulig det bare døde ut med de som lagde det, for jeg har ikke fått det siden Terteskjell med fiskepudding, hvit saus, erter, reker og asparges er en annen rett, som mulig er typisk 70-80 tall, men den lager jeg selv ennå. Komler får jeg ikke til 😐 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosa Dartle Skrevet 22. september #44 Del Skrevet 22. september (endret) Brennende kjærlighet. Elsket det 😄 Kom plutselig på det igjen. Kanskje jeg skulle prøvd å lage det en dag for å se om ungene liker det 😊 Var også veldig glad i raspeball. Har prøvd å lage det, men det ble helt uspiselig. Endret 22. september av Rosa Dartle 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september #45 Del Skrevet 22. september Doris Becker skrev (2 minutter siden): Det er det kanskje... Mulig det bare døde ut med de som lagde det, for jeg har ikke fått det siden Terteskjell med fiskepudding, hvit saus, erter, reker og asparges er en annen rett, som mulig er typisk 70-80 tall, men den lager jeg selv ennå. Komler får jeg ikke til 😐 Komler serveres hver torsdag på alle serveringssteder med respekt for seg selv i Agder og Rogaland. Anonymkode: b04ce...262 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september #46 Del Skrevet 22. september Lørdagskylling finnes nå i ny, moderne variant på rema. Den heter nå weekend kylling😃 Anonymkode: b6360...da2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september #47 Del Skrevet 22. september I starten da vi begynte å spise taco med tortillalefser, fantes det tomat-tortillalefser. De savner jeg. Anonymkode: 7252a...92b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september #48 Del Skrevet 22. september Skikkelig sosekjøtt med grønn hjemmelaget ertestuing. Ikke spist på årevis. Anonymkode: cd2d4...827 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Doris Becker Skrevet 22. september #49 Del Skrevet 22. september (endret) AnonymBruker skrev (28 minutter siden): Komler serveres hver torsdag på alle serveringssteder med respekt for seg selv i Agder og Rogaland. Anonymkode: b04ce...262 Jeg går lite ut for å spise. Fikk det servert på 70- 80-tallet og tidlig 90 hos andre. Men ikke siden. Endret 22. september av Doris Becker 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥ Skrevet 22. september #50 Del Skrevet 22. september AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Komler serveres hver torsdag på alle serveringssteder med respekt for seg selv i Agder og Rogaland. Anonymkode: b04ce...262 Og på vestlandet, men da heter det potetball eller raspeball. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Octopus Skrevet 22. september #51 Del Skrevet 22. september Ikke middag, men husker vi spiste Pot Noodles med tomat og Grandiosa pizzatoast etter skolen. Pot Noodles var en boks med nudler og tomatsaus som ikke var sterk. Jeg har aldri sett noe lignende nå, alle kommer bare med buljong. Jeg har prøvd å blande rett-i-koppen tomatsuppe med nudler, men det blir ikke det samme. Gandiosa pizzatoast var frosne, små pizzaer man kunne varme i brødriser som hadde anti-søle-garanti 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september #52 Del Skrevet 22. september AnonymBruker skrev (53 minutter siden): Skikkelig sosekjøtt med grønn hjemmelaget ertestuing. Ikke spist på årevis. Anonymkode: cd2d4...827 Kjøp oksesmåstek i frysedisken 🙂. Evt flatbiff. Vend bitene godt i mel, salt og pepper. Stek på alle sider. Lag saus på kraften i panna. Ha i kjøttet, og la det putre noen timer 🙂 Anonymkode: 49086...3f5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september #53 Del Skrevet 22. september Forvirret23 skrev (17 timer siden): Jeg savner røkte middagspølse med sky. De pølsene som er i dag er virkelig ikke gode. Merkelig utsagn. Det finnes mange ulike typer pølser og fra mange forskjellige leverandører og jeg er 100% sikker på at kvaliteten på pølser er bedre nå enn for tjue tredve år siden. Hilsen en som har jobbet i kjøttbransjen i hele sin yrkeskarriere. Anonymkode: 5c53e...202 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forvirret23 Skrevet 22. september #54 Del Skrevet 22. september AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Merkelig utsagn. Det finnes mange ulike typer pølser og fra mange forskjellige leverandører og jeg er 100% sikker på at kvaliteten på pølser er bedre nå enn for tjue tredve år siden. Hilsen en som har jobbet i kjøttbransjen i hele sin yrkeskarriere. Anonymkode: 5c53e...202 Ja, du kan si det er merkelig, men nei røkte kjøttpølser smaker ikke det samme som på 90 tallet. Vi røyker ikke på samme måte lenger Hva har smaken med at du har jobbet der i mange år, jeg svarte kun på tema i tråden. Ikke om kvaliteten var bedre i dag 12 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september #55 Del Skrevet 22. september Forvirret23 skrev (40 minutter siden): Ja, du kan si det er merkelig, men nei røkte kjøttpølser smaker ikke det samme som på 90 tallet. Vi røyker ikke på samme måte lenger Hva har smaken med at du har jobbet der i mange år, jeg svarte kun på tema i tråden. Ikke om kvaliteten var bedre i dag Her solgte nærbutikken kjøttpølser i ferskvaredisken. De kom fra store (hermetikk?)spann som sto ute på kjøla. Så pølsene lå i en slags kraft i de spannene. Skjønner hva du mener, for de var kjempegode 🙂 Anonymkode: 49086...3f5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september #56 Del Skrevet 22. september AnonymBruker skrev (2 timer siden): Skikkelig sosekjøtt med grønn hjemmelaget ertestuing. Ikke spist på årevis. Anonymkode: cd2d4...827 Det finnes en Fjordland-variant av akkurat dette. Anonymkode: 3a8ce...284 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
missLynch Skrevet 22. september #57 Del Skrevet 22. september Hawaiiburgeren på det lokale gatekjøkkenet, med ananas og en kriminell mengde med Thousand Island, biffsnadder med chips, salat og bernaise, kyllingvinger med ris, grillkrydder, spiralloff og potetgull, kjøttkaker med kålstuing, 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 22. september #58 Del Skrevet 22. september AnonymBruker skrev (18 timer siden): All mat mamma laget i barndommen min lager jeg nå selv. Maten har ikke forsvunnet 😅 Og jeg er født midt på 70 tallet. Anonymkode: dbb9f...6c5 Er du helt sikker på det, eller er det bare sånn at du har fortrengt all den kjipe 70-tallsmaten og husker det gode (og som du fortsatt lager). 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september #59 Del Skrevet 22. september AnonymBruker skrev (19 timer siden): Oldemors nystekte fiskekaker på fisk fanget samme dag🤩 Fiskekaker som er i butikken i dag er smakløst fjas og dessverre har jeg flyttet sørover der man kaller to dager gammel fisk for fersk🙄 Anonymkode: c1ccd...c30 Og i følge min bestemor på 90 skal fisken stå over natten før man lager fiskekaker. Spiser heller ikke kjøpefiskekaker, men lager opp nok for et helt år på vinteren 😊 Savner hønsefrikassé samt små fiskeboller i terteskjell. Har prøvd å lage det noen ganger selv, men terteskjellene smaker ikke som de gjorde lenger. Anonymkode: 2db6c...6c1 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 22. september #60 Del Skrevet 22. september Doris Becker skrev (2 timer siden): Det er det kanskje... Mulig det bare døde ut med de som lagde det, for jeg har ikke fått det siden Jeg lager det stadig vekk! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå