AnonymBruker Skrevet 20. september #1 Del Skrevet 20. september Den har stått i to uker nå, og jeg tenkte å ta meg en slurk eller tre. Jeg drikker ikke så mye rødvin, derfor har den blitt stående. Er den fremdeles "drikkelig", som i drikke uten av man blir dårlig? Jeg driter litt i smaken akkurat nå, siden jeg uansett ikke var storfan av denne vinen. Anonymkode: d5ca0...e8b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hateridioter Skrevet 20. september #2 Del Skrevet 20. september Fryse ned i terning for å bruke i saus senere? 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blue Sky Skrevet 20. september #3 Del Skrevet 20. september AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Den har stått i to uker nå, og jeg tenkte å ta meg en slurk eller tre. Jeg drikker ikke så mye rødvin, derfor har den blitt stående. Er den fremdeles "drikkelig", som i drikke uten av man blir dårlig? Jeg driter litt i smaken akkurat nå, siden jeg uansett ikke var storfan av denne vinen. Anonymkode: d5ca0...e8b Det er bare å smake på den. Smaker den ok er det bare å drikke den. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. september #4 Del Skrevet 20. september Bruk den i mat, feks til boeuf bourguignon. Anonymkode: 121f3...dc1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. september #5 Del Skrevet 20. september Hateridioter skrev (25 minutter siden): Fryse ned i terning for å bruke i saus senere? Den fryser dårlig pga alkoholen. Ville laget en god høstgryte med vin i nå og heller fryst ned den. Anonymkode: aad9c...8cc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. september #6 Del Skrevet 20. september Umulig å si om den fremdeles er god. Lukt og smak. Hvis det lukter og smaker eddik så er den for gammel. Anonymkode: acbd2...740 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. september #7 Del Skrevet 20. september Personlig ville jeg ikke drukket vin som har stått åpen i 2 uker, men det er mest fordi smaken blir dårlig og "gjæraktig". Anonymkode: 30f4d...4ab 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. september #8 Del Skrevet 20. september Brukte en rødvin som var åpnet for typ en måned eller to siden når jeg lagde boeuf bourguignon her forleden dag. Det ble en veldig god gryte Anonymkode: b6527...623 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. september #9 Del Skrevet 20. september Bruk luktsansen og smakssansen din. Lag ei god gryte med den i morgen 🤤 Anonymkode: f1f32...397 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hateridioter Skrevet 20. september #10 Del Skrevet 20. september AnonymBruker skrev (40 minutter siden): Den fryser dårlig pga alkoholen. Ville laget en god høstgryte med vin i nå og heller fryst ned den. Anonymkode: aad9c...8cc Hmm, rart at det anbefales å fryse ned rødvinsrester da 🤔 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. september #11 Del Skrevet 20. september Den lukta helt greit, tror jeg. Jeg drikker ikke så mye rødvin, men synes denne var enda vanskeligere å drikke enn "husets", så hvor bra eller dårlig den var akkurat nå vet jeg egentlig ikke, da den uansett ikke var helt vinen for meg. Jeg vet rett og slett ikke om den var god eller dårlig. Men jeg hadde lyst på vin i kveld, drakk den opp, og lever fremdeles, så får jeg bare håpe det går greit fremover! Anonymkode: d5ca0...e8b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. september #12 Del Skrevet 20. september AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Den lukta helt greit, tror jeg. Jeg drikker ikke så mye rødvin, men synes denne var enda vanskeligere å drikke enn "husets", så hvor bra eller dårlig den var akkurat nå vet jeg egentlig ikke, da den uansett ikke var helt vinen for meg. Jeg vet rett og slett ikke om den var god eller dårlig. Men jeg hadde lyst på vin i kveld, drakk den opp, og lever fremdeles, så får jeg bare håpe det går greit fremover! Anonymkode: d5ca0...e8b Du kommer ikke til å bli syk av å drikke den uansett, så du trenger ikke bekymre deg. Det eneste som kan skje er jo at den ikke smaker så godt når den står lenge. Jeg erfarer at vinen holder seg bedre etter den er åpnet hvis man fjerner luften i flasken. Har sånn vakuumkork som jeg bruker til formålet. Anonymkode: b6527...623 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 21. september #13 Del Skrevet 21. september Hateridioter skrev (12 timer siden): Fryse ned i terning for å bruke i saus senere? Ja. AnonymBruker skrev (11 timer siden): Den fryser dårlig pga alkoholen. Ville laget en god høstgryte med vin i nå og heller fryst ned den. Anonymkode: aad9c...8cc Neida, rødvin et såpass alkoholsvak at den fryser greit nok. Hateridioter skrev (11 timer siden): Hmm, rart at det anbefales å fryse ned rødvinsrester da 🤔 Jeg har alltid rødvinsisbiter i fryseboksen så jeg har til saus. Fungerer veldig bra 😉 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #14 Del Skrevet 21. september AnonymBruker skrev (12 timer siden): Den fryser dårlig pga alkoholen. Ville laget en god høstgryte med vin i nå og heller fryst ned den. Anonymkode: aad9c...8cc Det er ikke så mye prosent i den at den fryser dårlig nei, jeg har fryst vin i isbitposer og brukt i sauser i alle år, vodka 40% vil ikke fryse, vin fryser lett. Anonymkode: eb3e3...cd9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lava Anne Skrevet 21. september #15 Del Skrevet 21. september Hateridioter skrev (12 timer siden): Fryse ned i terning for å bruke i saus senere? Bra tips! Funker bra? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #16 Del Skrevet 21. september Lava Anne skrev (2 minutter siden): Bra tips! Funker bra? Ja. Anonymkode: eb3e3...cd9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 21. september #17 Del Skrevet 21. september Brunhilde skrev (10 minutter siden): ... Jeg har alltid rødvinsisbiter i fryseboksen så jeg har til saus. Fungerer veldig bra 😉 Lava Anne skrev (2 minutter siden): Bra tips! Funker bra? Se over 😉 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lava Anne Skrevet 21. september #18 Del Skrevet 21. september Brunhilde skrev (Akkurat nå): Se over 😉 Takk! Genialt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blue Sky Skrevet 21. september #19 Del Skrevet 21. september AnonymBruker skrev (10 timer siden): Den lukta helt greit, tror jeg. Jeg drikker ikke så mye rødvin, men synes denne var enda vanskeligere å drikke enn "husets", så hvor bra eller dårlig den var akkurat nå vet jeg egentlig ikke, da den uansett ikke var helt vinen for meg. Jeg vet rett og slett ikke om den var god eller dårlig. Men jeg hadde lyst på vin i kveld, drakk den opp, og lever fremdeles, så får jeg bare håpe det går greit fremover! Anonymkode: d5ca0...e8b Man blir jo ikke syk av for gammel rødvin uansett da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 22. september #20 Del Skrevet 22. september Brunhilde skrev (23 timer siden): Ja. Neida, rødvin et såpass alkoholsvak at den fryser greit nok. Jeg har alltid rødvinsisbiter i fryseboksen så jeg har til saus. Fungerer veldig bra 😉 Prøvde det engang. Ville ikke fryse skikkelig og forble en blanding av is og slush. Over tid ble det såklart litt gris i skapet, tror de siste flekkene ikke forsvant før skapet ble aviset 3-4 år senere Etter det har jeg alltid drukket opp vinen. Mulig en kombinasjon av svak fryser og vin med maks alkoholinnhold, burde jo ha prøvet dette på nytt da det var som kaldest i vinter. Da var det godt under frysebokstemperatur ute en periode. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå