Gå til innhold

Er dette en litt artig måte å bevise et poeng eller er det stygt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har bitt meg merke i at folk som liker uttrykk som "sunne, gide råvarer" ofte er utrolig dårlige på å lage mat. Mat skal være godt også.

 

Ditt påfunn virker barnslig og unødvendig. Morsom var det ikke ihvertfall.

Anonymkode: 88179...11b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du må jo være en ganske uerfaren kokk dersom det tar så mye tid og energi å lage sunn og god mat fra bunnen av i hverdagene? I såfall frekt å kommentere sånt, burde være mer oppmuntrende. Du blir mer rutinert etterhvert!

Anonymkode: 14ad3...fcd

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du bør få deg en hobby👀

Anonymkode: 1df77...861

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å skulle "ta igjen" med en dårlig middag over en slik kommentar, kalles passiv-aggressivitet. Dette er en usunn måte å uttrykke de følelsene du har på.

Jeg antar at du ble såret over at han satte så lite pris på maten du har lagt mye tid og energi i. Jeg tror du kommer mye lenger med å si dette rett ut: "når du sier at middagen er helt middels i det toneleiet, føler jeg at du ikke setter pris på det jeg gjør for at du og barna skal få et sunt måltid. Jeg gjør dette fordi jeg bryr meg om deg, når du sier det er middels føler jeg meg lite verdsatt." Juster hva som passer for deg helt konkret.

Mest sannsynlig syntes han kanskje ikke retten var den beste han har smakt av det du har laget, det betyr ikke at han ikke setter pris på at du står på for å lage sunne middager. Eller kanskje bare var sliten og hadde en dårlig dag. Hva han egentlig mente, finner du kun ut av om du tar det opp direkte. Passiv-aggresjon leder sjeldent til slike oppklarende samtaler.

Anonymkode: fe6f6...215

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...