AnonymBruker Skrevet 9. september #1 Del Skrevet 9. september Det postes hele tiden skremsel om alle slags ingredienser i mat og ting som er livsfarlig. Men hva vil du si er en virkelig skummel ingrediens som er på høyde med det bly var i drivstoff og maling? Anonymkode: 53238...183 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. september #2 Del Skrevet 9. september Det er ikke èn ingrediens alene, men summen av flere ingredienser som gir en skadelig cocktail. Planteolje, aspartam, smaksforsterkere, visse e stoffer, m.m. Anonymkode: c0eca...9ad 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. september #3 Del Skrevet 9. september AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Det er ikke èn ingrediens alene, men summen av flere ingredienser som gir en skadelig cocktail. Planteolje, aspartam, smaksforsterkere, visse e stoffer, m.m. Anonymkode: c0eca...9ad Ja, jeg var litt interessert i om det har vært én enkelt en på samme måte som det bly var. Anonymkode: 53238...183 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberrymuffin Skrevet 9. september #4 Del Skrevet 9. september Det «farligste» man får på matbutikken i dag er alkohol, det hadde aldri blitt godkjent i dag, etter nåtidens strenge standarder. 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Capazitet Skrevet 9. september #5 Del Skrevet 9. september Microplast er jo noko som vi får i oss i vår tid og til og med funne i fostervann. Me veit ikkje kva det kan innebera, å få stadig meir plast i kroppane våre 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. september #6 Del Skrevet 10. september Av ingredienser i mat vil jeg tro sukker er det verste. Men etter hvert som vi får mer kunnskap vil det kanskje vise seg at andre tilsetningsstoffer er enda verre. Anonymkode: 80fa1...cee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NinaLisa Skrevet 10. september #7 Del Skrevet 10. september AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Av ingredienser i mat vil jeg tro sukker er det verste. Men etter hvert som vi får mer kunnskap vil det kanskje vise seg at andre tilsetningsstoffer er enda verre. Anonymkode: 80fa1...cee Her er jeg uenig. Sukker finnes i mange matvarer å de aller fleste av oss inntar dette daglig hele livet. I normale mengder gjør det ingen skade. 5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. september #8 Del Skrevet 10. september NinaLisa skrev (29 minutter siden): Her er jeg uenig. Sukker finnes i mange matvarer å de aller fleste av oss inntar dette daglig hele livet. I normale mengder gjør det ingen skade. Normale mengder sukker gjør at vi bl.a får hull i tennene. Det begynner å kobles til andre sykdommer som demens også. Sukker er helt unødvendig og unaturlig å spise. Anonymkode: 80fa1...cee Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. september #9 Del Skrevet 10. september Glyfosat, kanskje. Det er giften som er i ugressmiddelet round-up. Jo mer planter du spiser, jo mer av giften glyfosat får du i deg. Økologiske grønnsaker har mindre. https://www.forskning.no/fruktbarhet-helse/hoye-nivaer-av-ugressmiddel-funnet-i-saed/2368704 Anonymkode: e1fba...b38 2 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. september #10 Del Skrevet 10. september Korn. Spises i enorme (!!!) mengder her til lands, inneholder stoffer som bidrar til inflammasjon, leaky gut, kreft og mange andre livsstilsykdommer. Anonymkode: 43928...9e1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Capazitet Skrevet 11. september #11 Del Skrevet 11. september AnonymBruker skrev (På 10.9.2024 den 15.34): Korn. Spises i enorme (!!!) mengder her til lands, inneholder stoffer som bidrar til inflammasjon, leaky gut, kreft og mange andre livsstilsykdommer. Anonymkode: 43928...9e1 Kjelder på dette? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. september #12 Del Skrevet 11. september Titandioksid har blitt forbudt i Europa og Norge i mat. Karreganan går flere bort fra etter trykk fra blant annet mage-og tarmforbundet. Det har nummer E407. Ellers unngår vi også E433, E466 og E471 som en føre-var-prinsipp pga tarmsykdom i huset. Anonymkode: 63937...1c3 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. september #13 Del Skrevet 11. september AnonymBruker skrev (På 10.9.2024 den 11.13): Av ingredienser i mat vil jeg tro sukker er det verste. Men etter hvert som vi får mer kunnskap vil det kanskje vise seg at andre tilsetningsstoffer er enda verre. Anonymkode: 80fa1...cee Ja dette var jo skikkelig gjennomtenkt? Eller bare skrevet av en 11-14 åring som gjerne vil være "woke"? 😂🤦♀️🙄 hva trenger kroppen, blant mye annet enn vann? Ahh, sukker ja… 🤯🤦♀️🤪 Anonymkode: 6a250...5c4 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. september #14 Del Skrevet 12. september AnonymBruker skrev (9 timer siden): Ja dette var jo skikkelig gjennomtenkt? Eller bare skrevet av en 11-14 åring som gjerne vil være "woke"? 😂🤦♀️🙄 hva trenger kroppen, blant mye annet enn vann? Ahh, sukker ja… 🤯🤦♀️🤪 Anonymkode: 6a250...5c4 Sorry, nå henger jeg ikke helt med. Mener du at vi trenger å spise sukker? Anonymkode: 80fa1...cee 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå