Gå til innhold

Hvordan takler du stygge kommentarer her inne?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hva fremmede på nett skriver preller rett av. Så det bryr jeg meg ikke noe om☀️

Anonymkode: b7e7e...6a4

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Takler det ikke bra. Ødelegger humøret mitt, blir lei meg og får en tanke om å gi opp. Prøver å ta en pause fra KG innimellom for å bedre min psykiske helse, men det er vanskelig å holde seg unna.

Anonymkode: 65ff7...d81

Klem til deg ♥️

Anonymkode: 41b85...62a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I begynnelsen tok jeg noen litt til meg, og tenkte er det meg som tar helt feil her? Ble rett og slett lei meg noen ganger. Nå gidder jeg bare ikke svare på de lenger, leser de knapt når jeg skjønner hvilken vei det går. Ofte er dette triste mennesker som bruker denne arenaen til å få ut litt frustrasjon, og de driter i hvem det går ut over. Ut ifra noen spesielle ordvalg som går igjen, kan du av og til kjenne igjen noen også, og bare overse.  Det er ingen ting å bry seg om. Når du logger av, og går ut i livet ditt, sitter de fremdeles og spyr ut galle over noen andre. 

Anonymkode: c13eb...e56

  • Liker 1
  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei fint tema egentlig. 

Du må finne din måte å takle det på. Men kan gi deg litt av mitt  perspektiv. 

Jeg har jobbet i butikk. Og møtt folk i alle samfunnslag.  Og i alt som kan tenkes av humør. Humøret  de kommer inn døra med handler ikke  om meg. Men om dem.

I tillegg  har jeg en foto hobby. Og spør ofte om hjelp. Og jeg lover deg. Det kommer mye dritt, fra folk som ikke svarer på det jeg spør om. Men kaster seg på for å henge meg ut. Jeg lar ikke de styre min hverdag eller hobby interesse. 

Spør jeg om noe teknisk på kamera . Ikke vet hva ting heter  etc. Får jeg 70% svar som. Vet du ikke det så burde du slutte å ta  bilder. Haha vet ikke hva det  heter engang. Etc det er ikke noe å bry seg om.  De driter seg selv ut, ved å oppføre seg sånn. 

De 30 andre prioentene. De svarer saklig på det jeg spør om. Og hjelper meg villig. Ofte de samme. Og jeg lærte da kamera og photoshop via snille hjelpsomme på nett.  

I dag holder jeg fotokus for andre. Og husker godt når jeg ikke kunne så mye selv . Og er nøye på å forklare det godt og høflig.  De som lo av meg, og prøvde å henge  meg ut. Holder på fortsatt å henge ut andre. De deler ikke bilder selv, fordi jeg tror ikke de får det  til.  Så istedenfor  prøver de å hevde seg selv , ved å henge ut andre. 

Så mitt syn er at folk som holder på sånn,  kan egentlig  ingenting.  Og er ikke verdt å bruke tid og energi  på. Skroll over og svar og spør de som bryr seg på bra måter.

Det er ikke deg det er noe galt med.

Jobbet med ei som var ei dritt  kjærring på jobben mot meg. En dag fikk jeg vite at mannen hennes hadde kastet  henne ut midt på natten i morgen kåpe  20 minus. Han var voldelig  mot henne. Og forsto  at hun tok det ut på meg istedenfor  han. Så det var ikke meg som var problemet da heller . 

 Noen vil hjelpe. Andre vil bare ha ut litt gørr. Ikke din feil det. 

Anonymkode: 6abe8...611

  • Liker 2
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (30 minutter siden):

Er smålig, så jeg sender en i retur.

Anonymkode: 67867...cfa

Hvorfor er du slem?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går ikke an å ta KG-folk seriøst, det er jo troll og provokatører halve gjengen. Og jeg vet at ingen kjenner meg, derfor er alt de måtte kalle meg bare vrøvl. Jeg vet at jeg er et bra menneske og da kan ikke et fantasifoster på nett ramme meg. 

Anonymkode: 9118a...54d

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er litt som deg TS, det går litt inn på meg. Tror mest at det trigger gamle sår egentlig. Følelse av å bli misforstått, være utenfor. 

Som en bruker skrev, at en er ansvarlig for hvor sårbar en gjør seg, og det er kanskje det som er vondt av og til, fordi jeg faktisk bruker KG fordi jeg har behov for den type støtte rundt sårbare ting, fordi jeg ikke har det ellers, og da når jeg deler noe og noen misforstår totalt så blir jeg jo såret. Er heldigvis mest hyggelige svar i tråder som omhandler noe sårbart. Men likevel, siden det handler om sårbare ting så har jeg gått mest over til å skrive det som AB, for jeg orker ikke at folk går rundt og drar det med seg inn i andre tråder. 

Av en eller annen grunn påvirkes jeg mer av de som misforstår og vrir på det jeg har skrevet, heller enn de som er kjip/slem. Kanskje det er fordi de som er tydelig kjip de forstår jeg jo bare sliter med seg selv. Mens de som misforstår, der står jeg ikke støtt nok i meg selv enda. 

Det jeg gjør for å takle det er rett og slett å ta en pause da og heller vende meg mot det såret det har rippet opp i. Er noen som sier at når en får overdrevne reaksjoner, så er det gjerne fordi det er minner heller enn her og nå som egentlig gjør vondt. 

Har tenkt at det ofte ikke kan være lett å dele om barn o.l. for der ser jeg at folk er ikke vond å be om å komme med veldig negative karakteristikker av folk sine foreldreevner. 

  • Hjerte 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

De eneste folka som har en faktisk innvirkning på meg/har talerett i temaet "hva for en person er jeg?" er de som har mobilnummeret mitt. Ingen andre.

Det er sånn jeg dealer med sånne kommentarer.

Jeg stiller meg spørsmålene:

  1. Er dette en person jeg kjenner?
  2. Kjenner personen meg?
  3. Er jeg glad i personen?

Hvis nei, så går det rett i søppeldunken med det.

 

  • Liker 2
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har lagt merke til noe et flere ganger, som gjør at jeg ikke tar det så personlig. Noen svarer meg urimelig frekt, jeg lukter lunta og bare svarer ikke. Plutselig svarer de noen andre med tilnærmet samme tekst. De er bare sånn, og prøver å få noen til å bite på slik at de kan kjefte videre. Jeg tror ikke det alltid har noe med den andre parten å gjøre i det hele tatt, de vil bare lesse av seg grums, eller lokke noen inn i en krangel. 😊

Anonymkode: c13eb...e56

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Erd skrev (3 timer siden):

Hvorfor er du slem?

Hvorfor skal jeg være snill mot slemme folk? Å det er ikke bestandig mot meg de er slemme heller, jeg står gledelig opp for å beskytte noen hvilken som helst dag i uken.

De får tåle det de gir, så fremt det ikke er antydning til en god grunn til at de er slemme.

Anonymkode: 67867...cfa

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må bare minne deg selv på at disse ukjente menneskene ikke kjenner deg, så du trenger ikke bry deg om hva de mener om deg. Bare hopp raskt over ufine svar og ikke bruk energi på å gi de respons. Jeg tåler fint at folk er uenige med meg, men om jeg opplever svarene som unødvendig aggressive, ignorerer jeg dem bare.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt ærlig pleier jeg å le. Jeg rapporterer egentlig aldri, men hender nok ofte at andre gjør det, for slikt pleier å bli ryddet bort. 

Har noen faste som hater meg her inne. Det er helt greit for meg, for jeg legger nok ikke den energien i det som de gjør. For meg er ikke slikt personlig. Jeg bryr meg om hva min aller nærmeste tenker om meg, og det er det. At noen ukjente på kg tar ting fryktelig personlig og overfører diverse fra en tråd til neste, fordi de er forbanna på meg for ett eller annet, det blåser jeg i. Not my problem! 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

De ønsker jo å såre med kommentarene sine, så da må man bare ignorere dem slik at de ikke får det som de ønsker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vil forsiktig gjette på at KG-s brukere kanskje har en slik sammensetning:

40% uføre eller syke

35% med personlige problemer av forskjellig art

5% kapitalister fra Livets harde skole som hater uføre

5% dedikerte troll

5% som er her for å hjelpe andre

10% som kjeder seg

Da sier det seg selv at svarene kan variere svært mye, alt ettersom hvem som svarer.

Anonymkode: 3e6c3...ef9

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, jeg kan slenge noe skarpt tilbake hvis jeg er i dét humøret, men jeg har aldri blitt sår eller lei meg over en kommentar her inne. Hvis folk skriver noe direkte stygt, tenker jeg ærlig talt at de er idioter, og så fokuserer jeg heller på de som faktisk svarer som oppegående mennesker.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Noen av kommentarene i forskjellige tråder er jo direkte onde. Har fått noen selv. Prøver så klart å heve meg over det. Men det har også noen ganger ødelagt resten av dagen for meg og fått meg til å føle meg lite verdt og at jeg ikke fortjener å ha et bra liv. Men må minne meg selv på at det er en person som jeg ikke kjenner og at det sikkert bare er tankeløse kommentarer.

Hvordan takler andre her inne sånt?

Anonymkode: 41b85...62a

Blir like lei meg hver gang og tørr ikke lengre skrive kommentarer med brukernavn. Fordi jeg er redd folk vil forbinde brukernavnet mitt med noe teit.  Dermed kan jeg heller ikke delta i spennende debatter under i aktuelle saker og politikk. Rett og slett utviklet en sosial angst på Kg. Selv 9m jeg vet det er de som bryter regler og burde vært utestengt.

Anonymkode: c64ae...46a

  • Liker 1
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Og når man skriver hva man mener til dem  så svarer de ikke. Og det er kun fordi de er feige 😉

Anonymkode: 41b85...62a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (11 timer siden):

Nei. Men jeg spurte om hvordan andre takler å få stygge kommentarer. Er ikke snøfnugg nei, men noen ganger går sånne kommentarer inn på meg.

Anonymkode: 41b85...62a

Fordi? 

Du vet ikke hvem det er, de vet ikke hvem du er og har ikke noe belegg for å si det de sier. Dere kommer aldri til å møtes. Skal du ta deg nær av noe, så ta deg nær av noe som er virkelig. Eller hvis du virkelig tar deg nær av kommentarer på et anonymt nettforum så bør du faktisk gå inn i deg selv å finne ut av hvorfor du føler deg så truffet av det. 

Anonymkode: 2905b...4ee

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (10 minutter siden):

Og når man skriver hva man mener til dem  så svarer de ikke. Og det er kun fordi de er feige 😉

Anonymkode: 41b85...62a

Nei. Det er fordi man da også selv får advarselspoeng for avsporing eller nedsettende kommentarer. De som holder på slik vet hvor grensa går, og nyter bare at de har lokket deg på kroken for redigering. 

Anonymkode: dec3d...827

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde noe her plaget meg, eller ikke vært glemt, i det jeg lukket PCen, så hadde jeg selvfølgelig ikke vært her. Akkurat som jeg unngår andre miljø som er giftige for meg. 

Anonymkode: dec3d...827

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...