ThereGoesBob Skrevet 3. september #1 Del Skrevet 3. september Hvorfor er denne så dyr, noen som vet? Ser at Kiwi tar 68 kroner og Meny 79 kroner. Du verden, her er det ikke bare dyret som skal flås.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. september #2 Del Skrevet 7. september Jeg har vokst opp på trønderfår.For en stund siden fikk jeg veldig lyst på salt,fersk brød med trønderfår.Ikke var det salt eller godt.Noe rart har skjedd,ikke er det salt eller godt lenger. Anonymkode: 145d1...e51 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ThereGoesBob Skrevet 7. september Forfatter #3 Del Skrevet 7. september AnonymBruker skrev (13 timer siden): Jeg har vokst opp på trønderfår.For en stund siden fikk jeg veldig lyst på salt,fersk brød med trønderfår.Ikke var det salt eller godt.Noe rart har skjedd,ikke er det salt eller godt lenger. Anonymkode: 145d1...e51 Nå spiser jeg fint lite salamipølse til vanlig men må si at Vossafåren er aldeles nydelig selv om det bare blir en gang i året eller noe sånt. Den alpepølsen fra Nordfjord er kanongod, gullsalami, dansk salami osv. men trønderfår har jeg aldri pleid å spise. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå