AnonymBruker Skrevet 21. september #61 Del Skrevet 21. september AnonymBruker skrev (6 timer siden): Hva er det du tenker gjør havregryn så sunt forresten? Anonymkode: 45476...e46 Ts her. Har lest at havregryn inneholder mye kostfiber som er bra for fordøyelsen, inneholder 11 g protein pr 100 g, inneholder noen fibre som kan senke kolesterolet med 5-10 % og er langsomme karbohydrater som da visstnok skal mette lenge. Leste et annet sted at det var veldig godt og mettet mer med 1 ss peanøttsmør, det hørtes (farlig) godt ut. Anonymkode: 413fc...ad0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #62 Del Skrevet 21. september Havregryn er veldig sunt og bra, men som flere har nevnt burde det tilsettes gjerne fett og gjerne litt ekstra protein i tillegg for å mette lenger. Anonymkode: e00a1...5f8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #63 Del Skrevet 21. september Da er det vel fordi måltidet mangler fett som gir signaler om metthet. At magen fylles, handler i mindre grad om å bli mett, det er kjemi og utløsning av signalstoffer mellom mage og hjerne. Anonymkode: c6a43...683 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #64 Del Skrevet 21. september Fett sammen med havregryn (som har en del karbohydrater) kan trigge hamstringsinstinktet vårt. Er bedre å spise fett sammen med protein for å unngå dette. Med mindre man ønsker å holde eller gå opp i vekt. Anonymkode: 3f7e3...d05 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #65 Del Skrevet 21. september Ts igjen. Hva er "gode og sunne" kilder til fett? Jeg spiser altfor mye karbohydrater. Anonymkode: 413fc...ad0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #66 Del Skrevet 21. september AnonymBruker skrev (56 minutter siden): Ts igjen. Hva er "gode og sunne" kilder til fett? Jeg spiser altfor mye karbohydrater. Anonymkode: 413fc...ad0 Så rene produkter som mulig, og se bort fra karbohydrater og frukt. Marit Kolby er utrolig dyktig, synes jeg. Mine tanker: Egg er jo enkelt. Fisk er blitt tvilsomt med alle miljøgiftene. En del oljer er antakelig nest å unngå, som raps og soya, pga Omega6 som fremmer inflammasjon. Avokado fremsnakkes, men det er kartelltilstander i land der de dyrkes, og de krever enorme ressurser for å fraktes rundt i verden. Jeg er ikke motstander av mye, men akkurat avokado lar jeg være av samfunnshensyn. Så, rent kjøtt, grønnsaker, og selvsagt noe korn. Anonymkode: c6a43...683 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #67 Del Skrevet 21. september AnonymBruker skrev (1 time siden): Ts igjen. Hva er "gode og sunne" kilder til fett? Jeg spiser altfor mye karbohydrater. Anonymkode: 413fc...ad0 Halver mengden havregryn, ha i et egg og litt meierismør i grøten din. Grøt på chiafrø. Anonymkode: c6a43...683 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. september #68 Del Skrevet 21. september AnonymBruker skrev (2 timer siden): Ts igjen. Hva er "gode og sunne" kilder til fett? Jeg spiser altfor mye karbohydrater. Anonymkode: 413fc...ad0 Nøtter, frø, egg, fisk, meieriprodukter (ikke ultrapeossesert). Anonymkode: e00a1...5f8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå