Kartoffel Skrevet 28. august #21 Del Skrevet 28. august Jeg synes Folva er best på smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #22 Del Skrevet 29. august Vi kjøper 2 sekker a25 kg mandelpotet av en lokal bonde hver høst. Har potetkjeller under jorda, så den holder seg godt til vi nærmer oss juli året etter. Bruker mandelpoteter til alt året rundt. Fordrar ikke ekle «vassne» poteter, kokefast eller ei. De oppleves likevel vassne. Kan til nøds spise gulløye om mandel ikke er å få tak i. Men spiser ikke poteter om sommeren, da er da de er mest vassne og bløte av det som er å få kjøpt i butikker. Anonymkode: e7939...f58 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #23 Del Skrevet 29. august Folva 🥔🥔 Anonymkode: 30738...72b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #24 Del Skrevet 29. august Mandelpotet. Anonymkode: 19075...e83 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #25 Del Skrevet 29. august Gulløye, uten tvil! ♥️ Mandel som en god nummer to; foretrekker altså melne poteter til det meste, men om jeg må ha kokefaste (f.eks. til bacalao eller potetsalat) er Asterix ok. Anonymkode: aac3f...e0e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MaggaBente Skrevet 29. august #26 Del Skrevet 29. august Gulløye💗 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #27 Del Skrevet 29. august Asterix. Smaker godt, holder seg godt, og fungerer til det meste. Mandelpotet er oppskrytt. Anonymkode: 5a133...d99 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #28 Del Skrevet 29. august Potet er potet, så lenge den er lys og passe stor. Anonymkode: 6bbec...5d4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #29 Del Skrevet 29. august Mandel❤️🥔 Anonymkode: bb3a5...f0f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #30 Del Skrevet 29. august Edgar Allen Poe. Edit: åh, POTET. Hmmm, en gul en? Vet ikke navnet på poteter. Anonymkode: 1b0ab...999 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 29. august #31 Del Skrevet 29. august Folva som er vel den norske utgaven av Amandine synes jeg er god 😋 Ellers synes jeg mange nypoteter er gode, samme hvilken potetsort de kommer fra. Helst lyse, men røde går også. Gulløye og perle er også fantastisk, men er mer til «pent» siden de er såpass dyre. Her spises det potet daglig, og jeg bytter mer på typen etter hva som er på tilbud, enn hvilke egenskaper de har. Jeg liker at jeg kan spise skrellet, men finner at sent på vinteren så må jeg ofte skrelle, og det går fint det også. Jeg elsker potet, og har enda til gode å finne en jeg ikke liker, men noen er helt klart bedre enn andre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Disco Skrevet 29. august #32 Del Skrevet 29. august Best smak: Mandel og pimpernell Mest allsidig: Beate Jeg er ikke særlig glad i nypotet sommer, nansen, amadine Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #33 Del Skrevet 29. august Disco skrev (2 minutter siden): Best smak: Mandel og pimpernell Mest allsidig: Beate Jeg er ikke særlig glad i nypotet sommer, nansen, amadine Amadine er ikke norsk, så det er helt greit at du ikke spiser den Anonymkode: fe537...ad6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aksase Skrevet 29. august #34 Del Skrevet 29. august De beste potetene er de jeg dyrker selv. Kvaliteten på egendyrket er nemlig ikke ødelagt av hardhendt sortering, vasking, polering, pakking og deretter oppbevaring i flomlys og høy temperatur i butikken. Potet skal oppbevares i kjøleskaptemperatur(3-5 grader) og i totalt mørke. Jeg dyrker industripotet, stort sett til Pommes Frites. Disse sortene finner du ikke i grøntavdelingen, men gjerne i frysedisken som frossen pommes frites eller som terninger i pytt-i-panne. Fint at folk her er opptatt av at potetene helst skal være norske. Takk for at du støtter norsk matproduksjon, norske bønder og norsk matvareberedskap. Det er også en bra ting for miljøet at du velger norske poteter(og andre varer), fordi vi i Norge bruker mye mindre sprøytemidler enn i mange andre land, og fordi importerte, langreiste poteter medfører unødvendig mye miljøutslipp i transporten. 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PusheenPusheen Skrevet 29. august #35 Del Skrevet 29. august Mandel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janina1 Skrevet 29. august #36 Del Skrevet 29. august Kerrs Pink Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august #37 Del Skrevet 29. august Solist og Arielle er mine favoritter. Anonymkode: 649a5...b90 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 29. august #38 Del Skrevet 29. august Folva potet. Liker best poteter med gult skall. De fungerer også best når jeg skal lage f.eks båtpoteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå