AnonymBruker Skrevet 28. august #1 Del Skrevet 28. august Hva er din favoritt av norskdyrka poteter? Anonymkode: fe537...ad6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #2 Del Skrevet 28. august Mandel Anonymkode: 40efd...b29 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #3 Del Skrevet 28. august Kommer jo helt an på bruk. Her kjøper vi inn flere varianter av uvaska potet, for bruk til ulike retter gjennom vinteren. Anonymkode: 6c7a1...605 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 28. august #4 Del Skrevet 28. august Jeg vet ikke om den dyrkes i Norge, men jeg liker Amandine poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #5 Del Skrevet 28. august Liker best mandelpotet Anonymkode: a1939...063 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #6 Del Skrevet 28. august Million skrev (2 minutter siden): Jeg vet ikke om den dyrkes i Norge, men jeg liker Amandine poteter. Amadine blir dyrket i Frankrike. Er veldig dyre og blir brukt masse sprøytemidler under dyrking. Prøv heller små norske nypoteter som https://meny.no/tema/matskatter/vestfold-telemark/bjertnas-hoel/smapotet/ Anonymkode: c359c...7f7 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 28. august #7 Del Skrevet 28. august (endret) AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Amadine blir dyrket i Frankrike. Er veldig dyre og blir brukt masse sprøytemidler under dyrking. Prøv heller små norske nypoteter som https://meny.no/tema/matskatter/vestfold-telemark/bjertnas-hoel/smapotet/ Anonymkode: c359c...7f7 Ja, jeg kjøper ikke bare Amandine poteter. Senest i ettermiddager kjøpte jeg noe som var merket "norske nypoteter" på Kiwi som jeg skal bruke når jeg for første gang tester ut oppskriften på schiacciata di patata (italitensk potetflatbrød-snacks). I kjøleskapet har jeg også en pose med små gule "knollpoteter" (som jeg bruker i en gryte, deler dem i to og har oppi sausen) og de tror jeg er norskdyrkede. Endret 28. august av Million Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #8 Del Skrevet 28. august Liker jo godt kokefaste nypoteter, kokefaste poteter generelt, bruker de til og med til potetmos. Liker folva pga. fargen, men beate er kanskje den jeg bruker mest. Liker troll av de melne sortene og gulløye til jul. Anonymkode: 52eea...b73 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 28. august #9 Del Skrevet 28. august Mine favoritter er morenepoteter og mandelpotet. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 28. august #10 Del Skrevet 28. august Folva Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #11 Del Skrevet 28. august Million skrev (20 minutter siden): Jeg vet ikke om den dyrkes i Norge, men jeg liker Amandine poteter. De er IKKE dyrka i Norge nei. Anonymkode: fe537...ad6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sb88 Skrevet 28. august #12 Del Skrevet 28. august Folva spesielt egendyrka de små er best 🤩 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #13 Del Skrevet 28. august Nypoteter 😍 Anonymkode: 5ff31...333 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ullvott Skrevet 28. august #14 Del Skrevet 28. august (endret) Pimpernel Endret 28. august av Ullvott 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
TomSawyer Skrevet 28. august #15 Del Skrevet 28. august Denne. Kom opp av jorda for 10 min siden 😄..Nansen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 28. august #16 Del Skrevet 28. august Små, gule nypoteter. Aner ikke hvilken sort det er. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #17 Del Skrevet 28. august Gulløye Anonymkode: 8b26f...d77 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #18 Del Skrevet 28. august Har alltid likt blå kongo, men den er vanskelig å få tak i. Anonymkode: 2b16a...0e8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. august #19 Del Skrevet 28. august Asterix er mest brukt her. Flaks at det er det vi har planta og skal straks ta opp. Venter 50-60kg av det Bruker mest til lapskaus, potetmos og vanlig koking. Anonymkode: 35113...fac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet 28. august #20 Del Skrevet 28. august Jeg bruker veldig ofte Asterix. De har fin størrelse og jevn overflate, lite svinn og grei smak. Ligner på Beate i smak og egenskaper. Passer til nesten alt, men havner ofte i lapskausgryta. Eller i komper. Til middag med kokte poteter liker jeg mandel og pimpernel. Det meste av poteter er helt ok, men greit med litt størrelse på de som skal skrelles. Jeg kjøper helst i løsvekt, ellers bruker jeg 2,5 kg-posene fra First Price, og der står potetnavnet i bunnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå