Gå til innhold

Finn.no - marker solgte varer!


Thomasine

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (På 9.8.2024 den 11.25):

Jeg har også to ganger opplevd at noen spør om varen er solgt, når den er for lengst markert «solgt». 🙄

Anonymkode: d4186...706

Jeg har opplevd det samme med ting som gis bort. Selv når det var markert "gitt bort" minutter etter at tingen ble båret ut av hjemmet mitt.

Jeg husker spesielt en ting som var voldsomt populær. Jeg hadde en kontorstol en gang som hadde lysegrått stoff i setet og som jeg hadde sølt brus og kaffe på flere ganger. Så ikke pen ut, men den var ikke gammel, og den var en av ikeas dyrere kontorstoler. Jeg valgte å gi den bort fordi den var så flekkete, og skrev at den som vil ha den, selv må rense setet på stolen da den er skitten. Bilde av setet var inkludert i annonsen.

Det raste inn med meldinger fra folk som ville ha. Tror 99% var innvandrere. Har inntrykk av at de er spesielt glad i gratis ting? Jeg valgte å gi den bort til den første som sa han kunne komme samme kveld og hente. Han møtte opp, fikk med seg stolen, og jeg gikk rett inn og markerte Finn-annonsen som "gitt bort". Annonsen forsvant da fra søket.

Men folk hadde åpenbart favorittmarkert den, for i ukesvis, ja opptil to måneder etterpå, fikk jeg meldinger på Finn med spørsmål om stolen fremdeles var tilgjengelig eller den var gitt bort... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...