Gå til innhold

Marius Borg Høiby


Justlooking
Forumansvarlig
Melding lagt til av Forumansvarlig,

Tråden blir fortløpende ryddet for spekulasjoner, personangrep, avsporinger og annet. Det vil derfor bli fjernet innlegg uten at det legges igjen ryddemeldinger, nettopp pga det høye volumet vi har av innlegg og ryddinger i denne tråden. Om dere ønsker å etterspørre noe spesisfikt dere har blitt ryddet for, ta kontakt via "Private henvendelser Rampelyset"

Tråden kan i perioder bli stengt for moderering, eller ved stor pågang. 

Denne tråden omhandler Marius Borg Høiby. Diskusjoner rundt kongehuset skal gjøres i egen tråder som allerede eksisterer, samme med Märtha Loiuse og Durek Verrett. Omtale av privatpersoner i Marius sitt liv er fortsatt ikke lov og vil bli fjernet. 

Vi tillatter ikke dobbeltråder på rampelys, og MBH samt kongefamilien er intet unntak. 

Anbefalte innlegg

Purple Basil skrev (12 minutter siden):

For enkelte er det tydeligvis veldig viktig at Marius får banke kvinner i fred og ro fra pressen. Helt utrolig. Det er takket være Se og Hør nå faktisk at sannheten om at det foregår alvorlig kriminalitet på Skaugum blir brakt frem i lyset.

Det pressen skal kritiseres for er at de ikke har skrevet noe om MBH tidligere. Alvorlig kriminalitet er blir dekket over i mange mange år.

Jepp. Helt enig med deg i dette. Nå vet iallefall kvinner i dette landet at han er en man bør styre så langt unna som mulig. Og det er tatt ekstra grep for å styrke sikkerheten til Kongehuset etter avsløringene. Det blir nok ikke like enkelt for han å herje fritt med kjærestebanking, trusler og oppbevaring av rus i store kvanta fremover. Heldigvis. 

  • Liker 8
  • Nyttig 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

MissHannigan skrev (4 minutter siden):

Du tenker det er en sjanse for at Marius er uskyldig?

Du har nok rett i at det bare er bruddstykker av sannheten som kommer frem i pressen. Denne saken er nok mye værre og større enn det vi får høre/lese. Marius er fortsatt veldig godt beskyttet. 

Hun skriver jo ikke at MBH er uskyldig?

  • Liker 5
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Reisejenta skrev (1 minutt siden):

Jepp. Helt enig med deg i dette. Nå vet iallefall kvinner i dette landet at han er en man bør styre så langt unna som mulig. Og det er tatt ekstra grep for å styrke sikkerheten til Kongehuset etter avsløringene. Det blir nok ikke like enkelt for han å herje fritt med kjærestebanking, trusler og oppbevaring av rus i store kvanta fremover. Heldigvis. 

Men hva med alle de tusener av menn i Norge som utøver vold mot damer.. Burde ikke alle disse.få.samme.straff? Burde ikke damer også bli advart mot disse?

Å jeg tror desverre det er nok av damer som tar kontakt med MBH

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frisk Frosk skrev (På 3.10.2024 den 21.48):

Dette var noe som media var altfor utydelig på i flere uker, det ble lenge gitt inntrykk av at boligen MBH bor i lå på innsiden, det gjør den altså ikke.

Så hvorfor må Garden ringe Marius for å slippe inn besøkende da når de skal gjennom porten?

  • Liker 7
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Purple Basil skrev (35 minutter siden):

For enkelte er det tydeligvis veldig viktig at Marius får banke kvinner i fred og ro fra pressen. Helt utrolig. Det er takket være Se og Hør nå faktisk at sannheten om at det foregår alvorlig kriminalitet på Skaugum blir brakt frem i lyset.

Det pressen skal kritiseres for er at de ikke har skrevet noe om MBH tidligere. Alvorlig kriminalitet er blir dekket over i mange mange år.

Hvem er det som uttrykker den meningen? 

Jeg venter fortsatt på svar på x antall tidligere usanne stråmenn fra din side, forresten.

Felis skrev (25 minutter siden):

Ingen andre voldsutøvere (++) i Marius sin klasse har fått 3000 artikler om seg. Av den enkle grunn at ingen voldsutøvere tidligere har hatt Marius sine privilegier. Diskusjonen går om Marius virkelig har vært beskyttet i sin rolle som vår neste dronnings sønn, men sannheten er at Marius selv ser ut til å tro det. Både fra politi og presse. Medieomtalen nå er baksiden av den medaljen. 

Og så handler strengt tatt ikke alle 3000 artiklene om Marius selv, selv om navnet hans er nevnt. Det er enorme mengder artikler om politiets fremgangsmåte, kronprinsparets elendige håndtering, monarkiets fremtid osv osv. At Marius er katalysatoren for disse diskusjonene betyr ikke at han er hovedpersonen i hver eneste artikkel. Forøvrig har han jobbet hardt for å holde seg i medienes søkelys selv. Både ved å ta en rekke idiotiske valg og ved å ha en advokat som bruker media som talerør. Når man ser antallet artikler opp imot dette, så er kanskje ikke 3000 artikler så overveldende like vel?

For Marius kunne fint gått under radaren. Hans lillebror, som er prins og nummer tre i arverekken klarer det helt fint. 

Men hvis Marius får strafferabatt for medieomtalen, så lever jeg helt greit med det. Da vet jeg at saken har vært behandlet i rettssystemet, og at retten har funnet at medieomtalen har vært som straff å regne. Det viktigste er vel at han straffes for sine handlinger? Ikke HVORDAN han straffes? Om han får et par måneder mindre i fengsel fordi retten faller ned på at han har opplevd offentlig gapestokk, så tenker jeg at vi må respektere det. Nå virker det ikke som om Marius bryr seg så mye om hva folk flest mener om han, men for folk flest ville offentlig gapestokk svidd mer enn et par måneder bak lås og slå, så litt strafferabatt er helt på sin plass. Dersom retten faller ned på det

Hvilke privilegier er det MBH har, som ingen andre voldsutøvere har hatt?

Rikdom?

Endret av MissLucy
  • Liker 4
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

yedi warrior skrev (3 timer siden):

Når var den "forebyggende" samtalen? September 2023? Vel. Den nytta ikke. MBH fortsatte som før. Dersom media ikke hadde vært med på å sy puter under armene, med på bjørnetjenesten evt. Så hadde muligens mindre stoff vært deala fra en fyr som tydeligvis har en "naturlig kulhet", "tøffhet"...kroken gurimalla påstår også målretthet (husker jeg selv ikke fra boka, da men). En fyr som dealer, og som folk naturlig nok ser opp til. Også av andre som ikke har han som storebror, for han tilhører kongefamilien. 

 

Nå er ikke folk som ruser seg og kan yte vold. Nødvendigvis slik som skurker i tegnefilmer som er onde hele tiden.

I virkeligheten kan de opfattes av omgivelsene som supre folk. Et helt menneske er litt mer enn bare enten eller.

For ordens skyld, vet jeg/vi svært lite om hva/hvordan hans oppførsel har vært på hjemmebane iht egen famile. Men tidligere uttalelser fra venner har vært gjennomgående som også haakon bla påpeker at han er en morsom fyr, med godt humør og en godt likt person. 

Den andre siden av han, den mørke delen er mest sannsynlig kun fåtall som har innsyn i. Og en liten prosent av hans hverdag. 

Ingen jeg vet om iallefall som kun er kjip eller kun er snill.  Og jeg har sett mørkesiden av flere, der ingen hadde trodd den siden eksisterer. 

Spm er hvor ofte og hva trigger slik oppførsel? 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Raven.Writingdesk skrev (1 time siden):

 

- i en part som tar sterk avstand fra volden og makt utøvelsen MBH som en del av kongefamilien har utøvd og samme part retter kritikk mot kongehuset, og ønsker at saken skal frem, ikke feies under teppet. Du spør «hvem andre som har utøvd partnervold +++ har stått i lignende mediekjør» ? Vel; nå begynner det å bli ganske mange. Mye pga Metoo. Er det utelukkende negativt ? Vil vi tilbake til den tiden dette ikke havnet i avisene fordi partnervold var å anse som «privat»..? Jeg spør bare. Fordi

- den andre parten i denne diskusjonen er de som tar sterk avstand fra mediekjøret MBH står i nå, samt hans forlengede familie. De kritiserer også at det slenges ut påstander det muligens ikke er hold i, (manglende kildehenvisning/kildekritikk) - og mener kanskje kongefamilien dømmes av folket for hardt, at de er en hvilken som helst familie som forsøker etter beste evne å ivareta hverandre i en vanskelig periode, så umenneskelig vanskelig at det er nærmest uholdbart å stå i.

 

Så det du her antyder er at de du omtaler som den "andre parten" ikke tar sterk avstand fra vold og makt utøvelsen Marius Borg Høiby har utøvd? Du mener også at "den andre parten" ønsker å tie saken ihjel og feie den under teppet? Eller misforstår jeg deg her?

Jeg er av dem du omtaler som den "andre parten", men jeg kjenner meg ikke igjen i din beskrivelse. 

Ja, jeg synes mediekjøret er hinsides. Enkelte medier kjører på med ukritiske intetsigende artikler kun for klikk. Som bonus får de nok en gang brukt bildene av den raserte leiligheten for maks effekt. Det sendes journalister og fotografer etter Marius på ferie. Hvor bilder av han på en flyplass med sin koffert slås stort opp. Det samme med bilder av mannen på en bar, med glass i hånden, i samtale med en kvinne. For å ikke glemme artikkel og bilde av mor og sønn på handletur. Hva er nyhetsverdien? Er det viktig informasjon for allmennheten at det kjøpes en madrass?

Jeg tar sterk avstand fra både den psykiske og fysiske volden Marius Borg Høiby har utført mot disse kvinnene. Det samme med rasering av bolig og hans brudd på besøksforbud. Kunne han vært mer samarbeidsvillig og stilt i avhør tidligere. Ja sikkert. Men samtidig er det ingen av oss som kan si med sikkerhet at etterforskningen av denne saken tar tid kun på grunn av Marius Borg Høiby og hans advokat. Noe som er et gjennomgående argument i denne tråden.

Jeg ønsker på ingen måte at denne saken skal feies under teppet. Jeg vil at den skal opp og frem. Jeg ønsker også at Marius Borg Høiby skal få sin straff på linje med andre som utøver vold i nære relasjoner. At han skal dømmes hardere og settes i gapestokk på grunn av at hans mor og stefar er landets kronprinspar er horribelt. Like horribelt som det er å antyde at hans rusmisbruk skyldes hans mors valg om å gifte seg med kronprinsen. Noe som gjentatte ganger er blitt hevdet her. 

Marius Borg Høiby er en voksen mann som selv er ansvarlig for sine valg og gjerninger.

  • Liker 6
  • Nyttig 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Malmfrid
Sweetheaven skrev (1 time siden):


Jeg mener det andre mener her inne at det er viktig at pressen må følge de etiske retningslinjene som finnes, for en balansert dekning. Mange har allerede gode forklaringer i tråden om hvorfor det er viktig.

Selv om pressen har en klar rolle med å informere offentligheten, må de samtidig respektere prinsippene som uskyldspresumpsjonen

At det pressen publiserer må gjøres med tydelige forbehold om at skyldspørsmålet enda ikke er avgjort, slik at det ikke skaper en inntrykk av skyld før rettssystemet har tatt stilling til alle bevisene i saken og det får en urettferdig behandling i opinionen. Noe som igjen kan påvirke utfallet av rettssaken. Vi bør også tenke på at det som kommer frem i media ikke gir det hele bildet, men bare bruddstykker av sannheten. 

Da må du si hva som er så grenseoverskridende av det som er skrevet om MBH?

Hva sier du om den beskyttelsen han har hatt i fohold til andre? Både fra politi og presse. 
Advarslene han har fått som mest sannsynlig har gitt ham mulighet til å advare sine venner slik at de kan stikke fra landet og omgå politiet. Ref det som er linket til lenger oppe her. Vennen stakk likegodt til Dubai som ikke har utleveringsplikt til Norge. 

Regner med at du har fått med deg samtalene mellom politi og MBH som har vært gjengitt. Når de sier at de forteller ham dette fordi han er den han er. Det er ikke sånn de gjør med andre. 

 

Endret av Malmfrid
Lenke til kommentar
Del på andre sider

NordreSving skrev (16 timer siden):

Og du tolker det som at han «ikke mener det seriøst». Det er feil. Han anerkjenner at han ikke kan kommandere dem, men han ønsker på lik linje som Presse-Norge å stille dem journalistiske spørsmål. 
 

Du tolker altså det han skriver til å passe i din argumentasjon, hvilket ikke er korrekt. 

https://www.vg.no/rampelys/i/KMjxVe/fredrik-solvang-med-oppklaring-om-kronprinspar-intervju

  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Miomino skrev (12 minutter siden):

Så det du her antyder er at de du omtaler som den "andre parten" ikke tar sterk avstand fra vold og makt utøvelsen Marius Borg Høiby har utøvd? Du mener også at "den andre parten" ønsker å tie saken ihjel og feie den under teppet? Eller misforstår jeg deg her?

Ja det gjør du og dette er ett av punktene som drar uendelig mye unødvendig energi i tråden og bidrar til at det flyttes over fra sak til personangrep. Gruppa som tar sterk avstand fra MBH sine handlinger mener ikke automatisk at det å bli feilaktig dømt eller hengt ut i pressen er greit, og gruppa som mener pressen henger ut MBH i en «offentlig gapestokk» mener ikke automatisk at vold er greit. Dette er en gjentagende stråmann som blir dratt opp. Jeg mener ikke MBH skal gjennomgå urettferdig behandling i pressen mer enn du mener vold er greit. For deg er pressen sin behandling av MBH kanskje det du mener er mest verdt å diskutere, for meg er volden og den kriminelle adferden han har utøvet i den rollen han har, og kongehuset sin måte å håndtere det på: det jeg anser som mest verdt å diskutere. Siden vi har ulikt fokus (som mange i tråden) så oppstår det en slags sort/hvitt tenkning hvor man anklager den andre for å hevde noe som ikke nødvendigvis er riktig.

Jeg antar de som er kritisk til pressen ikke er pro vold og jeg antar de som er kritisk til kongehuset sin håndtering av saken og MBH sin adferd ikke mener han skal lynsjes på det offentlige torget og ta livet sitt som følge av det.

Miomino skrev (18 minutter siden):

Jeg er av dem du omtaler som den "andre parten", men jeg kjenner meg ikke igjen i din beskrivelse. 

Ja, jeg synes mediekjøret er hinsides. Enkelte medier kjører på med ukritiske intetsigende artikler kun for klikk. Som bonus får de nok en gang brukt bildene av den raserte leiligheten for maks effekt. Det sendes journalister og fotografer etter Marius på ferie. Hvor bilder av han på en flyplass med sin koffert slås stort opp. Det samme med bilder av mannen på en bar, med glass i hånden, i samtale med en kvinne. For å ikke glemme artikkel og bilde av mor og sønn på handletur. Hva er nyhetsverdien? Er det viktig informasjon for allmennheten at det kjøpes en madrass?

Jeg tar sterk avstand fra både den psykiske og fysiske volden Marius Borg Høiby har utført mot disse kvinnene. Det samme med rasering av bolig og hans brudd på besøksforbud. Kunne han vært mer samarbeidsvillig og stilt i avhør tidligere. Ja sikkert. Men samtidig er det ingen av oss som kan si med sikkerhet at etterforskningen av denne saken tar tid kun på grunn av Marius Borg Høiby og hans advokat. Noe som er et gjennomgående argument i denne tråden.

Jeg ønsker på ingen måte at denne saken skal feies under teppet. Jeg vil at den skal opp og frem. Jeg ønsker også at Marius Borg Høiby skal få sin straff på linje med andre som utøver vold i nære relasjoner. At han skal dømmes hardere og settes i gapestokk på grunn av at hans mor og stefar er landets kronprinspar er horribelt. Like horribelt som det er å antyde at hans rusmisbruk skyldes hans mors valg om å gifte seg med kronprinsen. Noe som gjentatte ganger er blitt hevdet her. 

Marius Borg Høiby er en voksen mann som selv er ansvarlig for sine valg og gjerninger.

Jeg er enig med deg, men jeg mener MBH og kongehuset har selv «lagt opp til» at mange av disse artiklene skrives og jeg mener at om jeg først må velge så vil jeg heller at det skal skrives om enn at det skal ties i hjel. For meg er belastningen på MBH sekundært i denne saken, uten at jeg mener han eller noen fortjener en urettferdig dom i media, og jeg oppfatter det slik at MBH sin vold og kongehuset sin håndtering av det er sekundært for deg, uten at det betyr at du er pro vold eller ønsker å fjerne ytringsfriheten.
 

Det handler til syvende og sist om hva man har sterkest reaksjoner mot: media eller kongehuset. For meg er det kongehuset, for deg er det media. 

  • Liker 7
  • Nyttig 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

NordreSving skrev (16 timer siden):

Og du tolker det som at han «ikke mener det seriøst». Det er feil. Han anerkjenner at han ikke kan kommandere dem, men han ønsker på lik linje som Presse-Norge å stille dem journalistiske spørsmål. 
 

Du tolker altså det han skriver til å passe i din argumentasjon, hvilket ikke er korrekt. 

Jeg leser det han skriver. Jeg ser ingenting om at han mener at de burde stille opp til intervju på nåværende tidspunkt, det skriver han ingenting om. Han har spørsmål som alle andre ja, og å fått et intervju med dem nå hadde vært et kupp for for enhver journalist / program, men at at skriver at det hadde vært lurt for dem og gjøre det før saken er etterforsket ser jeg ingenting. 
Jeg tolker ikke det han skriver til og passe min argumentasjon fordi han ikke skriver noe om det. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Reisejenta skrev (1 time siden):

Jepp. Helt enig med deg i dette. Nå vet iallefall kvinner i dette landet at han er en man bør styre så langt unna som mulig. Og det er tatt ekstra grep for å styrke sikkerheten til Kongehuset etter avsløringene. Det blir nok ikke like enkelt for han å herje fritt med kjærestebanking, trusler og oppbevaring av rus i store kvanta fremover. Heldigvis. 

Men det burde jo vært likt for alle, både straff og eksponering . Det er jo mange fler enn han kvinner burde advares mot. Er for at det opprettes et voldsregister . 

  • Liker 5
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

NordreSving skrev (16 timer siden):

Solvang sitt innlegg på Instagram handler om at han gjerne vil stille dem journalistiske spørsmål. 
 

Han presiserer at han ikke er i posisjon til å kreve det og det er det han vil oppklare. Men ønsket er å intervjue dem. Han vil stille spørsmål om «håndteringen av Marius Borg Høiby-saken, valgene som et foretatt, påstander om forbindelser til kriminelle nettverk, samhandlingen med politiet, hvordan saken påvirket Kongehuset osv» . 
 

Akkurat de samme temaene som vi i tråden er opptatt av. 
 

 

Men han skriver ingenting om at han mener det hadde vært riktig for dem og gjøre dette nå. At han gjerne ville hatt et intervju , ja. Jeg kunne godt tenkt meg 15 min med for og stille spørsmål selv for alle del. Om det hadde vært lurt av dem og stille opp på intervju nå , midt under etterforskningen er jeg usikker på og jeg tror det er best til og vente til alt har kommet frem. 
 

jeg finner ingenting av det Fredrik skriver til og tolkes som at hvis han hadde vært deres rådgiver , så hadde han bedt dem stille opp i debatten eller til intervju på nåværende tidspunkt. Jeg finner ingenting som kan tolkes til at han er enig med hverken deg eller meg. 

  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Malmfrid skrev (16 timer siden):

Så tøft av deg. 

De skulle selvsagt uttalt seg til pressen for lenge siden - nå er det for sent. 
Men de kommer til å få kjørt seg i Berlin i oktober - tyske journalister (og andre utenlandske) er ikke like pusete som de norske. 

For sent? 
nei, det er ikke for sent. De kan uttale seg når de har en  uttalelse klar. Ikke bare « det er jo en alvorlig sak… « , men en ordentlig uttalelse . Ja, de får nok kjørt seg. De får ta med mer en en trillebår. 

  • Liker 5
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

NiceOrNothing skrev (21 minutter siden):

Men det burde jo vært likt for alle, både straff og eksponering . Det er jo mange fler enn han kvinner burde advares mot. Er for at det opprettes et voldsregister . 

Når du er medlem av kongefamilien som lever på våre skattepenger er det helt naturlig at han blir mer profilert enn andre voldsmenn. Han har selv valgt å bli kriminell til tross for alle muligheter og til tross for alle privileger han har hatt. Som Trygve Hegnar skriver i Finansavisen i dag så kunne han valgt å bli lærer eller lege. Han valgte å bli kriminell og en kjærestebanker. Når du lever på våre skattepenger så er det en del av virkeligheten å bli eksponert av pressen. Han kunne valgt å leve et liv som prins Sverre Magnus man nesten aldri hører om. Tvert i mot set det ut som Marius  stortrives i rampelyset. Han gjør det meste for at det fortsatt skal skrives om han. Som for eksempel å reise til Italia og på hytteturer istedenfor  prioritere politiavhør slik at politiet skulle få fullført sin etterforskning. Han utviser gjennom egne handlinger en atferd som er mildt sagt provoserende omstendighetene tatt i betraktning og alvoret i det han har gjort. 

  • Liker 18
  • Nyttig 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Malmfrid
cookies skrev (4 minutter siden):

Når Malmfrid mener det er for sent, er det selvsagt for sent :ironi:  Det er ingen andre enn Malmfrid som bestemmer det  

Til infor: det er absolutt IKKE for seint. 

Nei, det er kanskje ikke for sent - men jeg mener at de burde gjort det for lenge siden. Det er stor forskjell på noe som bli "tvunget" fram kontra noe som kommer fra hjertet. For meg er det forskjell på om jeg tror på noe eller ei. 

Når jeg sier at det er for sent så mener jeg følgende:

  • De burde sagt noe før bryllupet i Geiranger. Det var pinlig når de gikk rundt som om ingenting var skjedd - vinket og smilte. 
  • Så reiste de på fylkestur til Trøndelag. Alle vet hva som skjedde der.
  • Gårdsturen i Oslo - like pinlig som de to over - nå også med trillebår for å holde den fæle pressen unna. 
  • Nå er det Berlin som er det neste store - hvis de ikke sier noe før den turen så tviler jeg på om MM blir med. HM er littegranne tøffere og klarer å riste av seg spørsmålene. Tysk presse er IKKE like snill som norsk - det vet kronprinsparet veldig godt. 

Det å ikke uttale seg gjør IKKE at elefanten i rommet forsvinner. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Krokenguri skrev (1 time siden):

Ingen jeg vet om iallefall som kun er kjip eller kun er snill.  Og jeg har sett mørkesiden av flere, der ingen hadde trodd den siden eksisterer. 

Spm er hvor ofte og hva trigger slik oppførsel? 

Til det siste vil jeg heller si: Hva hos vedkommende gjør at slik oppførsel trigges. 

  • Liker 4
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spitzy skrev (30 minutter siden):

Men han skriver ingenting om at han mener det hadde vært riktig for dem og gjøre dette nå. At han gjerne ville hatt et intervju , ja. Jeg kunne godt tenkt meg 15 min med for og stille spørsmål selv for alle del. Om det hadde vært lurt av dem og stille opp på intervju nå , midt under etterforskningen er jeg usikker på og jeg tror det er best til og vente til alt har kommet frem. 
 

jeg finner ingenting av det Fredrik skriver til og tolkes som at hvis han hadde vært deres rådgiver , så hadde han bedt dem stille opp i debatten eller til intervju på nåværende tidspunkt. Jeg finner ingenting som kan tolkes til at han er enig med hverken deg eller meg. 

Jeg tror vi lar det ligge, vi snakker forbi hverandre. Jeg trakk fram Solvang sitt innlegg fordi han bekrefter at saken er aktuell og han vil gjerne intervjue kronprinsparet. Dette var et innlegg i diskusjonen om hvem som bærer ansvaret for at alle representasjonsoppdrag nå faller i fisk. Pressen gjør jobben sin, og når de ikke får paret i tale, så må de gripe de mulighetene de har. Alle, inkludert MM, forstår at pressen (på vegne av folket) har spørsmål. 
 

Hvis vi tar utgangspunkt i Solvang sine program, så er de nettopp basert på det som er i nyhetsbildet. De jobber hardt for å lage programmer der de på kort tid henter inn folk som kan si noe om det dagsaktuelle temaet. Når han sier at han ville hatt dem som ønskegjester, så er det i tråd med at han som journalist jo ser at dette er en sak som opptar folk nå. Jeg dro ham inn i debatten fordi han er representant for pressen, fordi innlegget mitt handlet om at pressen gjør jobben sin og han bekreftet at det er helt riktig at pressen viser interesse og har spørsmål. Derfor sier det seg selv at dersom pressen får svar på sine spørsmål, så vil de la kronprinsparet få fred på representasjonsoppdrag. Det skjønner alle. 
 

 

  • Liker 6
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...