AnonymBruker Skrevet 1. august #1 Del Skrevet 1. august Lurer på om jeg kan bruke farris i en gryterett istedenfor hvitvin? Anonymkode: 03211...b4f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #2 Del Skrevet 1. august Hvorfor Farris? Det har jo verken smaken eller syren man er på jakt etter. Når jeg ikke har hvitvin tilgjengelig bruker jeg ca 3/4 eplejuice og 1/4 eddik Anonymkode: 7a4bc...0ae 15 2 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hareena Skrevet 1. august #3 Del Skrevet 1. august Ville heller brukt eplejuice. 5 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #4 Del Skrevet 1. august Nei, det har ingen hensikt, dvs i stedet for Farris kan du like gjerne bruke vann. Det hvitvin bidrar med er syre, i tillegg til alt annet hvitvin smaker. Substitutt kan være vann eller kraft pluss at du smaker til retten med friskpresset sitron, evt hvitvinseddik eller eplesidereddik. Anonymkode: 23977...192 12 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #5 Del Skrevet 1. august Tusen takk for svar ❤️ Anonymkode: 03211...b4f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #6 Del Skrevet 1. august Nei, det har ingen hensikt. Farris vil ikke tilføre noe til retten, hverken smak eller aroma. Anonymkode: d7ea0...5ad 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #7 Del Skrevet 1. august Hvorfor vil du ikke bruke hvitvin? Anonymkode: ca318...d69 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #8 Del Skrevet 1. august AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvorfor vil du ikke bruke hvitvin? Anonymkode: ca318...d69 Det er mange som ikke bruker vin, av ulike årsaker. Det er jo heller ikke poenget med denne tråden. Ts: en god og syrlig eplejus kan brukes istedenfor. Altså en som ikke er tilsatt sukker. Anonymkode: f9f95...770 7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #9 Del Skrevet 1. august Da er det nok bedre med hvitvinseddik. Anonymkode: 36205...f86 6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #10 Del Skrevet 1. august Et tips hvis du ikke drikker hvitvin og derfor ønsker noe annet (husk at alkoholen fordamper underveis) er å kjøpe en liten flaske hvitvin på polet og fryse i isterningsposer, så tar du bare opp det du trenger og har i maten når det er aktuelt. Det samme funker selvfølgelig med rødvin eller mørk øl (men rist ut litt kullsyre først). Anonymkode: e1fe9...bc9 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 1. august #11 Del Skrevet 1. august 4 hours ago, AnonymBruker said: Lurer på om jeg kan bruke farris i en gryterett istedenfor hvitvin? Anonymkode: 03211...b4f Jeg ville ha brukt hvitvinseddik. Ikke 1:1, men bladet ut med vann. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #12 Del Skrevet 1. august Syrlig eplejuice vil gi det du trenger. Redusert hvitvin gir både sødme og syre til retten. Det samme vil eplejuice. Hvitvinseddik vil kun gi syrelementet. Anonymkode: cedde...d92 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #13 Del Skrevet 1. august Liker ikke hvitvin. TS Takk for forslag og svar ❤️ Anonymkode: e38a9...c1b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #14 Del Skrevet 1. august AnonymBruker skrev (1 time siden): Liker ikke hvitvin. TS Takk for forslag og svar ❤️ Anonymkode: e38a9...c1b Selv om du ikke liker å drikke hvitvin, så kan du bruke hvitvin i maten. Maten kommer ikke til å direkte smake hvitvin, den gir bare ekstra dybde til smaken. Anonymkode: d7ea0...5ad 10 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #15 Del Skrevet 1. august AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Selv om du ikke liker å drikke hvitvin, så kan du bruke hvitvin i maten. Maten kommer ikke til å direkte smake hvitvin, den gir bare ekstra dybde til smaken. Anonymkode: d7ea0...5ad Hvorfor er der ramaskrik om jeg vil bytte den ut? T.S Anonymkode: e38a9...c1b 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 1. august #16 Del Skrevet 1. august AnonymBruker skrev (1 time siden): Liker ikke hvitvin. TS Takk for forslag og svar ❤️ Anonymkode: e38a9...c1b Har du smakt retten MED hvitvin da? Det koker jo bort, mesteparten av det, og du kjenner som regel ikke vinsmak i retter med vin. Jeg for eksempel, kan ikke fordra rødvin. Det gjør meg uvel. Men jeg bruker det likevel i en gryterett jeg lager i blant (Beuf bourguignon) og man kan ikke skjelne noen rødvinssmak på den. Men den er der, kamuflert og blandet med alle andre smaker, og blir kjempegod saus. Prøv med hvitvin om oppskriften sier det, hvis du ikke har prøvd det før. Hvor lenge skal retten koke? 6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #17 Del Skrevet 1. august AnonymBruker skrev (26 minutter siden): Hvorfor er der ramaskrik om jeg vil bytte den ut? T.S Anonymkode: e38a9...c1b Det er ikke noe ramaskrik her, men når du skriver at du ikke liker hvitvin og derfor ikke vil bruke det i matlagning, så er det naturlig å opplyse at maten ikke vil smake som ett glass hvitvin. Når du lurer på om du kan bruke Farris, så tyder det på at du ikke har så mye kunnskaper om mat, så jeg prøvde bare å gi deg informasjon. Du gjør selvfølgelig som du vil, med eller uten vin. Anonymkode: d7ea0...5ad 15 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Drama_Queen Skrevet 1. august #18 Del Skrevet 1. august Du kan bytte med en god og syrlig eplejuice, Men hadde definitivt brukt hvitvin. Det vil ikke smake hvitvin av maten. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. august #19 Del Skrevet 1. august Lol Anonymkode: 5cf7a...11a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 1. august #20 Del Skrevet 1. august Hvitvinseddik kan brukes selv benytter jeg rød og hvitvin i matretter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå