Gå til innhold

Gave fra samboer


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

15 hours ago, AnonymBruker said:

Okei, jeg spør dere nettopp for å roe meg ned i de tankene jeg fikk etter dette. Mange vil se på dette som en filleting, og jeg håper på én måte at deres kommentarer får meg til å innse at jeg er urimelig. 
 

Jeg og samboeren min var å tittet på ett smykke jeg har ønsket meg lenge. Hver gang vi er på dette senteret så stopper jeg innom og vurderer om jeg skal kjøpe det. Så kom dagen idag hvor jeg bestemte meg for å kjøpe det. Ikke at det er så utrolig dyrt, men jeg bruker sjeldent smykker så for ett kjede er det litt stivt. Jeg pleier å handle smykkene mine på hm til vanlig.
Dette smykket kostet 1299, og han så denne gangen også at jeg vurderte å ikke kjøpe det. Men så sa han at han kan være med på å kjøpe det, og da var jeg solgt. Det som skjer da, som får meg til å bli litt sjokkert er at han da betaler 200,- av dette smykket i etterkant, altså overfører til meg. Han nevnte ikke sum før det var på kontoen min, så jeg fikk litt sjokk. Han har ikke dårlig råd, og vi deler på utgifter. Ikke samme økonomi. Han kjøper sjeldent noe større til meg enn en brus, godteri osv på butikken. Noe jeg synes er helt fint. 
 

MEN. Hva tenker dere? Jeg fikk litt avsmak, og sjokk rett sagt. Selvom jeg prøver å tenke at det var en hyggelig gest uansett. Og til info: jeg er veldig gavmild og ordner stadig ting for han. 

Anonymkode: ab31d...5a0

Gjerrig fyr. 😂😂 At han ikke bare kjøper deg en smykke som du går og ser hele tiden på er merkelig til å starte med. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hadde vippset tilbake. Med gavepapir.  

💔

Dette blåser nok raskt over, men jeg forstår godt at tafattheten hans gir dårlige følelser :klem:

Endret av Tradegy
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

At han ikke kjøper dette smykket når du over tid har hintet til at du ønsker deg det, sier meg at han ikke har gaver som sitt kjærlighetsspråk.  

AnonymBruker skrev (18 timer siden):

Du har nok rett. Mitt kjærlighetsspråk er gaver og komplimenter, og jeg selv er veldig flink med å gi det selv. Så hvis det skal være sånn her fremover så vet jeg ikke om jeg klarer det😛 Jeg liker å bli litt skjemt bort, noe han er klar over men ikke gjør så mye med. Vi har nok bare forskjellig kjærlighetsspråk, men likevel 

Anonymkode: ab31d...5a0

Hva er hans kjærlighetsspråk?  Hvis du kjøper gaver til ham og ikke han bryr seg om det, så er det ikke en måte å vise din kjærlighet til ham. Du må vise det på den måten han oppfatter.

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Men blir han faktisk glad av gavestyret ditt, eller gleder du kun deg selv?

Anonymkode: 5f7be...65b

Tror nok hun gleder seg selv mest. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...