AnonymBruker Skrevet 5. juli #1 Del Skrevet 5. juli Har airfryer noe for seg? Har forsåvidt ovn med varmluft, er det det samme? Sparer man noe tid? Et det bedre med airfryer hva angår matos enn å steke i panne? Anonymkode: 0b84f...530 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #2 Del Skrevet 5. juli Jeg syns ikke det har noe for seg i et vanlig hus. Mindre matos, men ellers syns jeg det er lite forskjell. Vi kjøpte en litt dyr type, og den var ikke verdt pengene. Det er dog veldig kjekt hvis man skal på camping og steder hvor man ikke har tilgang på kjøkken, men tilgang på strøm. Anonymkode: eb777...08a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #3 Del Skrevet 5. juli 3 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg syns ikke det har noe for seg i et vanlig hus. Mindre matos, men ellers syns jeg det er lite forskjell. Vi kjøpte en litt dyr type, og den var ikke verdt pengene. Det er dog veldig kjekt hvis man skal på camping og steder hvor man ikke har tilgang på kjøkken, men tilgang på strøm. Anonymkode: eb777...08a Takk for svar! Så det er basically det samme som å bruke varmluftsovn? Skjønner ikke helt hva airfryer gjør så annerledes enn en ovn? Anonymkode: 0b84f...530 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #4 Del Skrevet 5. juli Jeg som er alene synes airfryer er genial, bruker ikke olje, tar kortere tid, synes det blir bedre enn varmluft og jeg bruker det til flere ting. Anonymkode: 278a4...442 15 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #5 Del Skrevet 5. juli 3 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg som er alene synes airfryer er genial, bruker ikke olje, tar kortere tid, synes det blir bedre enn varmluft og jeg bruker det til flere ting. Anonymkode: 278a4...442 Kan du si hva du bruker det til? Hva et det den gjør bedre enn en ovn? Anonymkode: 0b84f...530 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marleah Skrevet 5. juli #6 Del Skrevet 5. juli «Koker» egg i den f.eks. Superenkelt! Anbefaler deg og google : lage mat i airfryer eller noe lignende, så får du opp masse. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #7 Del Skrevet 5. juli Jeg lager juleribba i airfryeren, mye bedre enn i ovnen. Og tar kun en time. Lager alt av kylling i den også. En hel kylling har den også plass til. Utrolig saftig og godt. Også har man de typiske tingene man ville fritert, de tar man i den. Anonymkode: 1cdad...82d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #8 Del Skrevet 5. juli Marleah skrev (3 minutter siden): «Koker» egg i den f.eks. Superenkelt! Anbefaler deg og google : lage mat i airfryer eller noe lignende, så får du opp masse. Oh, det har jeg ikke tenkt på. Må prøves! Legger du eggene da bare rett i eller bruker du form til de? Anonymkode: 1cdad...82d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #9 Del Skrevet 5. juli Jeg hadde før, men liker bedre varmluft i ovn 🤷♀️ Tror det er som med det meste annet, folk har forskjellige behov Anonymkode: e65d0...0b6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #10 Del Skrevet 5. juli Man trenger den ikke. Men den er veldig mye i bruk her. Synes resultatet blir mye bedre enn i varmluft. Lager en del fiskepinner og panert fisk fra bunnen, og resultatet blir bedre enn butikkjøpt. Kyllingvinger. Grønnsaksstaver. Brokkkoli. Grønnkål. Det går mye raskere. Både ting jeg nevner over, og å varme opp rester, et rundstykke, og så videre. Og man sparer derfor også strøm på det. Og sunnere, ingen olje. Anonymkode: 9808d...c79 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #11 Del Skrevet 5. juli Airfrier. Trenger jeg det, nei. Elsker jeg det, JA! Vil jeg ha en ny som er dobbel fra cosori. JA!!! Lager masse ulik mat der. Er et hav av oppskrifter tilgjengelig. Anonymkode: 8945a...8f8 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #12 Del Skrevet 5. juli Det tar mye kortere tid enn å varme opp en stor stekovn. Alt av kjøttnog grønnsaker kan slenges oppi airfryeren. Runstykker tiner raskt. Chips blir sprø og ekstra god. Vi lager også verdens beste ostesmørbrød i den. Anonymkode: 2dbc2...6e2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lille39 Skrevet 5. juli #13 Del Skrevet 5. juli Fikk låne en , men den gikk i stykker, så fikk jeg en , men brukes bare til pommes og kylling nuggets. Ville ikke kjøpt en for å si det slik. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tirben Skrevet 5. juli #14 Del Skrevet 5. juli Bruker airfryer til alt. Varmer rundstykker, feks, tar kortere tid enn i stekeovn. Slipper å vente til stekeovnen har riktig temperatur. Lettvint å tilberede retter med fisk og kjøtt, vårruller, fries, ostesmørbrød og masse annet. Bruker fryeren mye mer enn stekeovnen. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #15 Del Skrevet 5. juli Ok, dere som er fornøyd med airfryer, hvor fant dere oppskrifter? Gjør den matlagingen enklere? Hvilken airfryer ville dere anbefalt? Vi er en liten familie med besøk av og til, finnes det airfryer som lager mat til 6-8 stk? Takk til alle som svarer! Anonymkode: 0b84f...530 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #16 Del Skrevet 5. juli Bruker den til det meste. Rundstykker, middag, omelett ect. Jeg digger den! Anonymkode: e2a7d...50a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #17 Del Skrevet 5. juli AnonymBruker skrev (32 minutter siden): Har airfryer noe for seg? Har forsåvidt ovn med varmluft, er det det samme? Sparer man noe tid? Et det bedre med airfryer hva angår matos enn å steke i panne? Anonymkode: 0b84f...530 Kona har ønsket seg airfryer, men de er små, og det er enda mer som fyller opp i skapet. Foreløpig har vi ikke skaffet oss det. Bruker varmluft i stekeovnen og det fungerer bra til alle retter vi tilbereder, som også kunne vært gjort i airfryeren, og kapasiteten er mye større, dersom man er mer enn to personer som skal ha mat. Vår konklusjon er at airfryer er bortkastede penger når vi kan lage alt vi trenger med utstyr vi allerede har. Anonymkode: 751cf...311 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #18 Del Skrevet 5. juli Vi er familie med 2 tenåringer, har en stor Cosori. Fornøyd. Anonymkode: 2dbc2...6e2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #19 Del Skrevet 5. juli AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Ok, dere som er fornøyd med airfryer, hvor fant dere oppskrifter? Gjør den matlagingen enklere? Hvilken airfryer ville dere anbefalt? Vi er en liten familie med besøk av og til, finnes det airfryer som lager mat til 6-8 stk? Takk til alle som svarer! Anonymkode: 0b84f...530 ting jeg tidligere lagde i stekeovn. For eksempel grønnsaksstaver med urter. Marinerte kyllingvinger. Fiskepinner og panert fisk. Lager det på samme måten; Filet av hvit fisk, ruller i mel, velter i vispet egg, så i pankomel. Grønnkål; knar bladene godt med olje og salt. Forstod jo også raskt hva annet som gikk i den. Ville ikke brukt den til så mange. Her er det enten tilbehør til to. Eller alene-hjemme middag, den blir brukt til. Kunne kjøpt større, men ser ikke for vår del nytten av å lage hele middager i den. Den største forskjellen er egentlig panerte ting (panerer selv). Det blir ikke like sprøtt i stekeovn, så da er alternativet panne med olje, det vil si veldig usunt. Ellers er det snakk om bekvemmelighet. Er jeg alene hjemme hiver jeg oppi en laksefilet og noen brokkolibuketter, og 7 minutter senere har jeg middag, uten oppvask. Anonymkode: 9808d...c79 4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juli #20 Del Skrevet 5. juli 9 minutter siden, AnonymBruker said: ting jeg tidligere lagde i stekeovn. For eksempel grønnsaksstaver med urter. Marinerte kyllingvinger. Fiskepinner og panert fisk. Lager det på samme måten; Filet av hvit fisk, ruller i mel, velter i vispet egg, så i pankomel. Grønnkål; knar bladene godt med olje og salt. Forstod jo også raskt hva annet som gikk i den. Ville ikke brukt den til så mange. Her er det enten tilbehør til to. Eller alene-hjemme middag, den blir brukt til. Kunne kjøpt større, men ser ikke for vår del nytten av å lage hele middager i den. Den største forskjellen er egentlig panerte ting (panerer selv). Det blir ikke like sprøtt i stekeovn, så da er alternativet panne med olje, det vil si veldig usunt. Ellers er det snakk om bekvemmelighet. Er jeg alene hjemme hiver jeg oppi en laksefilet og noen brokkolibuketter, og 7 minutter senere har jeg middag, uten oppvask. Anonymkode: 9808d...c79 Takk for svar! Ts Anonymkode: 0b84f...530 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå