Gå til innhold

De som har HPV vil jo smitte andre igjen? Ikke rart folk dør av kreft


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

telerose skrev (10 timer siden):

Takk! Jeg fulgte screeningprogrammet og sjekket meg når jeg skulle. Fikk likevel kreft i livmorhalsen. Nettopp operert. 1 uke siden. Heldigvis oppdaget jeg det tidlig pga symptomer jeg reagerte på, og den har trolig ikke spredt seg (analysen av det som ble tatt ut; livmorhals, livmor, eggledere og vaktpostlymfene er ikke ferdig enda, så er ikke 110% sikker enda)

Huff.Kan jeg spørre hvilke symp du hadde?Sjekket du deg hvert 3.år?

Anonymkode: 64435...1a5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har høyrisiko HPV for andre gang. Testet meg sist for 6 mnd siden sist.Gangen før der igjen hadde jeg ikke HPV. Jeg har reaktivert viruset som har ligget i dvale pga dårlig immunforsvar (har andre sykdommer i tilegg) 

Anonymkode: 64435...1a5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Huff.Kan jeg spørre hvilke symp du hadde?Sjekket du deg hvert 3.år?

Anonymkode: 64435...1a5

Sjekket meg ca hvert 3. år ja. Har vært jevnlig til gyn ifb 3 graviditeter (2 barn og 1 missed abortion). Siste født i 2014. Etter det har jeg vært til gyn mer enn hvert 3. år av forskjellige årsaker, og de har tatt prøve når de skulle.

De symptomene som fikk meg til å oppsøke lege før det var meninga med ny sjekk (ca halvt år før) var mellomblødninger og blødning etter sex. Etterhvert begynte jeg å lese mer om hpv og celleforandringer, og innså at mine smerter under samleie og orgasme kan ha vært symptomer. I tillegg til at mensblødninger ble mer og mer ustabile (kom ikke på rett dag) og mer og mer blødning under mens. Måtte tømme menskopp hver 2.-3 timer ett døgn inder hver mens. I tillegg har jeg hatt mye metter i korsryggen. Men jeg har bechtrews, så vet ikke hva som egentlig har vært hva der… 

h

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...