Gå til innhold

Lovlig støy på naboeiendom vil ødelegge festen.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (På 4.7.2024 den 15.33):

Vi gifter oss kommende lørdag. I går var vi for å begynne å gjøre klart et privateid lokale vi har leid for lenge siden. Da ser vi at på naboeiendommen som er kloss inntil (ubebygd skog/tomt) er det igangsatt felling av svære trær, de bruker også ulike skogsmaskiner som støyer enormt. Kommende svigerfar spurte hvor lenge de holdt på. Og de skal jobbe to uker, også kommende lørdag. Vi forsøkte å skru opp musikk/anlegg for å teste, men støyen overdøver markant den lyden, og er generelt ubehagelig i festlokalet.

Sammen med eiere av lokalet forsøkte vi å komme i dialog med de som feller trær, men de sier det er uaktuelt å stanse arbeidet selv noen timer på lørdag, og viser til at de både har fått tillatelse av kommune, og generelt er innenfor arbeidstid (de jobber 08.00-22.00) og også er privatpersoner osv, og skal bruke ferien til dette. Vi hørte også med politiet for ordens skyld, og de sier de ikke kan gjøre noe, selv ikke henstille de til å ta det med ro, så lenge arbeidet er lovlig og innenfor tiden man har "lov til å støye", og de holder seg på egen eiendom. Da det er å anse sivilrettslig. Vi har også snakket med advokat, som sier dette er en sak mellom utleier av lokalet og oss om eventuelt refusjon av summen.

Men det er altså absolutt ingenting vi kan gjøre, for at de skal ta pause, og alt for sent å skaffe nye lokaler. Så veldig fortvila situasjon og usikker på hva vi kan gjøre?

Anonymkode: 32296...40f

Forsyve på festen til en annen dag? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Hvordan gikk det?

Anonymkode: 372af...2ad

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...