Gå til innhold

Mor har blokkert far og hans familie…


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Han må ta det til retten, så enkelt og så vanskelig. Min far måtte det med min lillebror. Det satt langt inne for han å måtte ut med omtrent 200.000kr, men han gjorde det jo likevel for min brors del. Det endte med full seier til far i dette tilfellet og mor fikk kun samvær 1 dag i uka under tilsyn. Da hadde hun sabotert samværet i nærmere ett år og likevel vant far. Min eks stemor dette altså. 

Anonymkode: f700f...e90

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (16 timer siden):

Han har ikke økonomi til å ta det til retten, da bidraget tar det han har til overs hver måned.

Anonymkode: a90bc...e0e

Da kan han søke om fri rettshjelp og om han ligger over inntektsgrensa kan retten likevel innvilge disp. fra denne (ref. Rettshjelpsforskriften §4-1).

Nei. Barneverntjenesten kan ikke gjøre noe, bortsett fra å undersøke om barna har det bra der de bor. Barneverntjenesten kan ikke tvinge til samvær hos far eller sanksjonere mor, eller barna, for manglende samvær. Samvær går under Lov om barn og foreldre, ikke Lov om barneverntjenester (som barnevernet jobber under).

 

Anonymkode: 5528a...2fb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er alltid flere sider av en sak, hva har gjort at mor føler hunmå skjerme barna fra far er en, har barna godt av samvær med far er to og hvorfor er far "låst" når han har flere virkemidler å ta i bruk om han virkelig ønsker være en ressurs i barnas liv? 

Anonymkode: 27536...923

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (På 3.7.2024 den 15.13):

Vi er denne mannens venner. Han er min manns kompis:)

Ja, det er mye vi ikke vet. Mange nyanser her, så det er ikke lett å tilegne seg en objektiv opplevelse av saken og forløpet.

Som han har beskrevet det, så startet sabotasjen umiddelbart etter at han fikk kjæreste. Hun har vært en relativt kontrollerende partner, han ettergiven og konfliktsky. Det var da han satt ned foten at det gikk så galt.

Anonymkode: a90bc...e0e

Som en person som selv står oppe i et vanskelig brudd, så tenker jeg dere skal være forsiktig med å tro på alt en part sier. Min eks går og sprer løgner om meg etter bruddet. Har fått høre av flere felles venner hvor mye dritt han går og sier om meg. 
Min eks har vært en utrolig dårlig far oppigjennom. Både fysisk og psykisk voldelig mot både meg og barna våre. Men for alle andre fremstår han som offer nå. Han nekter for at han har gjort noe som helst galt. Eldste datteren min er tenåring, og hun klarer ikke ha kontakt med han fordi hun stoler ikke på han på grunn av alt han har gjort mot henne. Men overfor andre så får han det til å fremstå som at det er jeg som hindrer kontakt. Sier at jeg må oppmuntre til samvær. Men når hun ikke vil og er helt knekt av han, så kan jeg faktisk ikke gjøre det mot henne.

 

Poenget mitt er at det er alltid to sider av en sak. Synes dere skal holde dere utenfor.

Anonymkode: 8127e...03c

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...