Rotemor Skrevet 1. juli #21 Del Skrevet 1. juli katties skrev (36 minutter siden): Det spørs blant hvem i Norge. Drar man steder som er litt mindre, slik jeg er fra, så spiser man ikke masse UP. Ikke alt av brød er UP heller. Jeg selv kjøper rundstykker fra Coop som man selv steker. Finnes flere typer; her er én av dem: https://www.forbrukerradet.no/tester/grove-rundstykker/produkt/coop-grove-sma-baguetter-300-gram Det eneste slike og andre lignende baguetter har av tilsetningsstoff er vitamin C, som gjør dem ikke-UP. Der du begynte å sitere meg handlet om det generelle kunnskapsnivået i Norge vs USA. Gå gjerne tilbake til der du avsporet. Jeg ønsket ikke å diskutere ultraprossesert mat, men utdanning. Min «trådlinje» sporet du fra og mistet. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juli #22 Del Skrevet 2. juli Problemet trenger ikke bare å ligge på kunnskapsnivået til kokken, men på interessene til det potensielle publikumet de sikter seg etter. Skal man lage innhold på nett i form av videoer, blogger eller oppskrifter på nett, så må man lage innhold som folk vil se på. Da er det dårlig butikk i sikte seg inn på de 5% som interesserer seg for ordentlig mat, når 95% kun er interessert i pizza, kebab, hotdog, hamburger og kyllingnuggets. Det gjelder nok de fleste andre ting også. I musikkprogrammer lignende Idol, så ser man kun helt enkel popmusikk Anonymkode: 09729...e0e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå