AnonymBruker Skrevet 25. juni #1 Del Skrevet 25. juni Hvilket chai latte pulver bruker kafeer og hvordan lager de den så god? ☺️ Jeg har fått skikkelig dilla på chai latte, men det er jo så dyrt å kjøpe på kafe så jeg tenkte å prøve å finne en oppskrift og lage tilsvarende hjemme. Men den som jeg kjøper på kafe er så mye bedre. Jeg har hittil bare forsøkt vanlig twinigs chai te og blandet med varm lettmelk som jeg skummer med en sånn vanlig liten visp. Men den smaker ganske lite og blir veldig tynn, mens den på kafe smaker mye og er ganske tykk og er veldig god. Jeg bruker å kjøpe chai latte på en lokal kafe i Ålesund som heter Racoon Coffee, men har aldri turt å spørre hvilket pulver de bruker og om det er mulig å få kjøpt for vanlige personer eller om man må bestille inn mye og være en kafe. Synes sånt er så flaut og vet ikke om det liksom er innafor å spørre heller? 😅 Anonymkode: c5918...5f5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni #2 Del Skrevet 25. juni Jeg vil anta de bruker ordentlig melkeskumer. Bodum har noen som varmer melken og skummer. Ofte bruker også kafeer helmelk fremfor lettmelk. Hva slags pulver de bruker kan jeg ikke svare på men er sikkert mulig å google litt om ulike kvaliteter på chai latte. Anonymkode: c6848...323 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Macaron Skrevet 25. juni #3 Del Skrevet 25. juni Vet ikke om de fortsatt bruker det samme men for flere år siden spurte jeg på EspressoHouse og han som stod bak disken sa at de brukte det pulveret som er til salgs i boks. Heter chai Spice tea. Blir veldig godt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myrmica Skrevet 25. juni #4 Del Skrevet 25. juni God Chai i løsvekt, en ordentlig melkeskummer, litt honning og ekstra krydder om man liker det (kardemomme, kanel, ingefær f.eks) Da blir det fantastisk synes jeg 😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni #5 Del Skrevet 25. juni Jeg tror det vanlige er å bruke sirup https://www.barlife.no/monin-sirup-chai-tea-fl-70-16925.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAAC-w_q3HMpV8z2uNFUJV-sH-i9RfT&gclid=EAIaIQobChMIy5vKz_r2hgMVZRCiAx3Gig5SEAQYASABEgLCA_D_BwE Anonymkode: dba81...533 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni #6 Del Skrevet 25. juni Prøv Pukka chai og visp opp varm melk med honning. Blir veldig bra Anonymkode: 3d374...493 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni #7 Del Skrevet 26. juni Jeg lagde masse chai latte for noen år siden, hadde helt dilla. Brukte løsvekts chai te og lagde ganske sterk te. Kjøpte chai sirup på te og kaffe-butikk (slike de bruker til forskjellige kaffedrikker på kafé) og hadde i en liten skvett med det. Og helst litt fet melk som man enten steamer eller skummer på annen måte (fins sånne små visper til kjele eller egen liten dings for skumming av melk). Da syns jeg det ble veldig godt! Litt kanel på toppen er deilig! Anonymkode: 63889...bfa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni #8 Del Skrevet 26. juni espresso house selger pulver. den er kjempegod! husk helmelk 🤤 Når man er vant til, og liker, cafe-chai latte er IKKE ekte te med melk tingen. Anonymkode: bfbf1...ed0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå