Gå til innhold

Hvordan brukte mannen din de to ukene med permisjon rett etter fødsel?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vi var en treenighet, han, baby, meg. Ordene bidro og støtte og hjelp, ansvar, er meningsløse . Vi (3) gikk inn i en boble. Han tok ut noe ferie så var lengre hjemme enn to uker også. 

Men vi var et tospann fra før, vi var én familie og husarbeid og matlaging og alt annet ansvar var vårt felles og ikke fordelt fra før også. Med barn to var det ganske likt, ikke så mye tid inne i lykkebobla for noen av oss, men plass til alle fire. 

Anonymkode: a96d0...e3d

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Han var med familien sin, oss☺️ Gjorde alle de vanlige oppgavene i huset, mens vi lærte oss nye rutiner og hvordan det er å ha baby. Utover det var han var selvfølgelig på tilbudssiden siden med å hente drikke og mat til meg når jeg ble sittende fast med amming. En annen ting han gjorde var å være fleksibel med tanke på når jeg trengte en time på øyet her og der, da mine hormoner gjorde at jeg var mye våken de første ukene og ikke alltid fikk sove når baby sov. 
 

Gaming, sene kvelder, late morgninger, venner og slikt var ikke noe han ønsket prioritere i denne tiden.

Anonymkode: e7e56...2fe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han gjorde alt han kunne gjøre for oss. 

Anonymkode: 405bc...dbb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han gjorde alt. Det eneste jeg gjorde selv var å dekke mine grunnleggende behov som å gå på do, dusje og kle på meg. Jeg hadde et tungt svangerskap samt et langt fødselsforløp over tre døgn. Kroppen min trengte mye hvile for å komme seg. Han har hele foreldrepermisjonen ettersom jeg er student og ikke har krav på permisjon utover de første åtte ukene. Han er flink og har vært det fra dag én. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...