AnonymBruker Skrevet 13. juni #41 Del Skrevet 13. juni AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Det svarer jo ikke på hvorfor Gastromat er verre enn andre krydderblandinger da? Tror nok det er mange som liker dette krydderet, husker dere ikke Gastromat krisa for noen år tilbake? 😂 Anonymkode: 49c4b...7d4 Jo? Gastromat, Aromat, Nativigs, Piffi og andre krydderblandinger der hovedingrediens er MSG og salt er selvsagt alle i kategorien jeg beskrev i innlegget. Garam masala, five spice, ras-el-hanout og zaatar er også krydderblandinger, men de består bare av rene krydder og/eller tørkede urter som er blandet sammen. Bruker du førstnevnte dreper du all naturlig smak i råvarene dine til fordel for den industrielle krydderblandingen med smaksforsterker. Bruker du sistnevnte kan du lage skikkelig mat. Anonymkode: 78aa5...8c4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lorieen Skrevet 13. juni #42 Del Skrevet 13. juni Jeg bruker gastromat på kokt egg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #43 Del Skrevet 13. juni Den er så godt som ikke-eksisterende i vår husholdning. Er ikke så opptatt av det krydderet. Anonymkode: 21cc7...97c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Morpheus Skrevet 13. juni #44 Del Skrevet 13. juni Sjeldent i bruk når det finnes så mye annet aromamat som er billigere. Men har goder minner med den, når den fikk plain spaghetti til å smake godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #45 Del Skrevet 13. juni AnonymBruker skrev (3 timer siden): Gastromat er vårt viktigste krydder. Brukes til veldig mye, fordi det er utrolig godt. Jeg gruer meg til de endrer boksen, noen blir sikkert krenket av den blide tannløse munken. Anonymkode: 45884...7b6 Hvorfor gruer du deg til de endrer boksen? Har det så mye å si at det er noe du går og kvier deg for?? Her er aromat mer brukt, da det går bedre til ris. Anonymkode: 3a5b4...430 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gogglebox Skrevet 13. juni #46 Del Skrevet 13. juni AnonymBruker skrev (39 minutter siden): Dette: Anonymkode: 78aa5...8c4 Vanskelig å ha ansjos på ostesmørbrødet da. Det tror jeg blir litt grisete. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #47 Del Skrevet 13. juni Brukte det mye som barn. Nå bruker jeg ingen blandingskrydder som det er mye salt i. Lager selv. Anonymkode: 607d1...1a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LanoAltforstor Skrevet 13. juni #48 Del Skrevet 13. juni (endret) . Endret 17. juni av LanoAltforstor Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mimifin72 Skrevet 13. juni #49 Del Skrevet 13. juni Har men bruker ikke. Har går det mye chili flakes, fish sauce og habanero sauce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #50 Del Skrevet 13. juni AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Jo? Gastromat, Aromat, Nativigs, Piffi og andre krydderblandinger der hovedingrediens er MSG og salt er selvsagt alle i kategorien jeg beskrev i innlegget. Garam masala, five spice, ras-el-hanout og zaatar er også krydderblandinger, men de består bare av rene krydder og/eller tørkede urter som er blandet sammen. Bruker du førstnevnte dreper du all naturlig smak i råvarene dine til fordel for den industrielle krydderblandingen med smaksforsterker. Bruker du sistnevnte kan du lage skikkelig mat. Anonymkode: 78aa5...8c4 Ok, så du mener alle blandingskrydder. Greit. Personlig elsker jeg Gastromat og Natvigs.. det setter god smak på min mat 😊 Anonymkode: 49c4b...7d4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #51 Del Skrevet 13. juni Gogglebox skrev (8 minutter siden): Vanskelig å ha ansjos på ostesmørbrødet da. Det tror jeg blir litt grisete. Ok. Anonymkode: 78aa5...8c4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 13. juni #52 Del Skrevet 13. juni Bruker det så og si hver dag 😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #53 Del Skrevet 13. juni Hvis jeg lager ostesmørbrød bruker jeg: Tynt lag smør og dijonsennep, god røkt skinke, og en lagret ost som feks gruyère. Noen ganger også noen cherrytomater. Da får jeg umami nok gjennom flere av RÅVARENE som er på smørbrødet. Hvis jeg hadde brukt dårligere råvarer, eller vendt meg til at ostesmørbrød først og fremst skal smake MSG-krydder for at det skal smake nok for meg, så kunne jeg brukt Gastromat eller tilsvarende. Da kunne jeg droppet god ost etc, for det ville da blitt overdøvet av smaken. Anonymkode: 78aa5...8c4 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #54 Del Skrevet 13. juni Og PS: Det er ikke det spor vanskelig å faktisk ha ansjos på ostesmørbrød, hvis man nå først skal kverulere. Det er tross alt helt standard på pizza lzm. Så her er en oppskrift - bare fordi: https://www.taste.com.au/recipes/grilled-cheese-prosciutto-anchovy-panini/bc7814cf-95ac-4dac-bdee-04ec6069fde3 Anonymkode: 78aa5...8c4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #55 Del Skrevet 13. juni Om jeg brukte det krydderet, så tror jeg ikke jeg ville turt å innrømme det til mine nærmeste engang, så lav status har det i mine øyne Anonymkode: 009e0...b57 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #56 Del Skrevet 13. juni Aldri kjøpt det. Mamma bruker det, og det kan være en av grunnene til at jeg unngår det som pesten. Jeg bruker ikke krydderblandinger. Jeg har blandet egne, og har div. bokser med egenkomponerte blandinger som har litt forskjellige bruksområder. Anonymkode: 9682b...3ad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #57 Del Skrevet 13. juni Ikke noe forhold overhode. Jeg har knapt nok smakt gastromat ut over på noen ostingser i tenåra og hverken likte eller mislikte det igrunn. Jeg har aldri hatt gastromat i hus selv men hadde ikke rynka på nesa om samboer kom hjem med en boks. Anonymkode: ddcef...535 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 13. juni #58 Del Skrevet 13. juni Jeg har ikke noe forhold til det overhodet. Har så vidt smakt hos andre og det er ikke min greie rett og slett. Ingen feinschmecker, men glad i god mat og tenker at alle kan spise akkurat det de vil. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisanna Skrevet 14. juni #59 Del Skrevet 14. juni Bruker det aldri. Forbinder det med first Price baguett med ost i paninijern, eller at jeg maulet det som snacks når jeg var fysen som barn... Men gastromat-potetgullet var helt fantastisk godt!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 14. juni #60 Del Skrevet 14. juni Lisanna skrev (17 timer siden): Bruker det aldri. Forbinder det med first Price baguett med ost i paninijern, eller at jeg maulet det som snacks når jeg var fysen som barn... Men gastromat-potetgullet var helt fantastisk godt!! Jeg digger krydderet, men synes potetgullet var grusomt 😝 😄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå