AnonymBruker Skrevet 13. juni #1 Del Skrevet 13. juni gikk nettopp tom for Gastromat (det herlige krydder) jeg personlig synes dette krydderet er utrolig digg. men hva synes feinschmeckerne om krydderet?? Anonymkode: 626d1...ca1 1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #2 Del Skrevet 13. juni Kastet en boks for noen uker siden. Fikk den i innflytningsgave i 2016, brukt en gang... Anonymkode: 17a5c...79a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #3 Del Skrevet 13. juni Tror jeg har en i skapet, men er usikker. Kanskje jeg skal sjekke og ta den frem i helgen 🤔 Anonymkode: da7b7...0e5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #4 Del Skrevet 13. juni Gastromat er vårt viktigste krydder. Brukes til veldig mye, fordi det er utrolig godt. Jeg gruer meg til de endrer boksen, noen blir sikkert krenket av den blide tannløse munken. Anonymkode: 45884...7b6 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #5 Del Skrevet 13. juni Har det ikke i hus. Brukte det i barndommen da vi lagde pizza. Nå bruker jeg ren msg. Anonymkode: 6cf26...577 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #6 Del Skrevet 13. juni Liker ikke, stygt bilde og Anonymkode: 53cde...ba6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #7 Del Skrevet 13. juni Gastromat (eller aromat for min del) er som kvinneguiden for meg. Noe jeg liker som jeg skammer meg over 😆😆 Anonymkode: 18e03...3bb 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bælfeit Skrevet 13. juni #8 Del Skrevet 13. juni Alt for mye MSG,lager mitt eget krydder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kvinneguide Skrevet 13. juni #9 Del Skrevet 13. juni Hva er det for noe? En slags kryddermiks? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #10 Del Skrevet 13. juni kvinneguide skrev (2 minutter siden): Hva er det for noe? En slags kryddermiks? https://gastromat.no/krydderet/ Anonymkode: 6cf26...577 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #11 Del Skrevet 13. juni Ikke-eksisterende. Finnes da krydder som er SÅ mye bedre å bruke til ulike formål. Gastromat er overvurdert Anonymkode: 0d560...379 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Queen19 Skrevet 13. juni #12 Del Skrevet 13. juni Bruker den aldri i matlaging, men syns det er sykt digg å ha på brødskiver med feks gulost eller kokt egg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kvinneguide Skrevet 13. juni #13 Del Skrevet 13. juni AnonymBruker skrev (2 minutter siden): https://gastromat.no/krydderet/ Anonymkode: 6cf26...577 Salt purre og hvitløk med andre ord? Og noe som forsterker denne smaken🤔 Gjær, smaksforsterker og fett, det hører ikke hjemme i krydder. Smaksforsterker i krydder, fordi det nesten ikke er krydder i krydderet! Hørt noe så dumt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #14 Del Skrevet 13. juni Det er Ikke et krydder jeg føler for å bruke, så det har jeg aldri hatt i hus. Bestemoren min brukte det en del, men hjemme hos oss var det ikke særlig i bruk, vi hadde nok en boks fra tid til annen, men den overskred sikkert holdbarhetsdatoen med mange år hver gang vi hadde en boks. Mannen min har imidlertid en svakhet for slike blandingskrydder med mye rart i, så det hender vi har både aromat og diverse grillkrydder, meh han lager minimalt med mat selv, så de går stort sett i søpla etter en stund. Han får beskjed om å droppe å kjøpe slikt, men så går det stund også får han et svakt øyeblikk i butikken og snapper med seg en boks igjen. Anonymkode: 514be...890 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minerwa Skrevet 13. juni #15 Del Skrevet 13. juni Gastromat og Aromat brukes jevnlig hos oss . Samme hvilket, men ett av dem må være i hus. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sneips Skrevet 13. juni #16 Del Skrevet 13. juni Elsker den og driter i kritikken 😂 Vi får i oss mye rart gjennom maten - fisk er jo full i gift f.eks! Den lille mengden fett ekstra jeg måtte få via krydderet tror jeg ikke blir spikeren i kista 😅 Bruker det konsekvent på speilegg, topper pastaen med det hvis jeg ikke synes jeg har truffet helt med sausen, MÅ ha det på toast, bruker det alltid på hvitost hvis jeg har ost og skinke på skiven og liker det veldig godt på hjemmelagede potetbåter. 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #17 Del Skrevet 13. juni Vi bruker gastromat til det meste. Har også grillkrydderet deres som er nydelig å bruke i marinade☺️ Anonymkode: b04b3...47c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #18 Del Skrevet 13. juni Jeg har aldri kjøpt det selv, men har smakt det på frossenpizza hos noen andre. Helt ok krydder på sånt, men hva annet bruker dere krydderet til? Anonymkode: 454f7...c69 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #19 Del Skrevet 13. juni Har ikke hatt det i hus siden kollektivtiden når jeg var student. Det finnes så mye gode og skikkelige krydder, da bruker jeg ikke sånt ræl. Må faktisk si at det er en av svært få ingredienser jeg rynker på nesen over at folk bruker. Til og med piffi og grillkrydder kommer høyt på listen ifht det skvipet der. Anonymkode: e1386...a81 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. juni #20 Del Skrevet 13. juni Aldri kjøpt det. Men bruker hvitløkssalt, er ikke det ganske likt? Anonymkode: 7b2e8...e87 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå