Gå til innhold

Hunderfossen eller Dyreparken?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Ville tatt hunderfossen i år og dyreparken neste år :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dyreparken av de to. Men ville egentlig gått for Foldvik, selvom det ikke står på lista:)

Anonymkode: 60894...c85

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes begge deler er slitsomme med mye folk. De er dyre og oppskrytte. Skjønner ikke hvorfor man på død og liv må oppsøke slike steder, ville heller tatt med en 4-åring til feks en hytte ved sjøen og badet, fisket, gått i skogen, plukket bær osv.

Endret av missLynch
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begge deler er kjempe gøy for barn. 

Anonymkode: 9266b...be5

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 år er perfekt for en på 4 år. Men jeg unngår felles ferien. Det blir for mye kø. Og rekker ingenting.  Heldigvis mye man kan gå inn å se på, når det blir for varmt ute. Det er en bonus. Så vi har en fast rute der, slik at vi er innom feks trollet innen kl 12 osv. Og får kjølt oss ned.

Rafting er gøy for hele familien. 

Ungen bør være over en meter. For å kunne være med på det meste

Husk solkrem 

Anonymkode: 57c95...475

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
AnonymBruker skrev (På 30.5.2024 den 11.31):

Hunderfossen. 
 

dyreparken er tull, ingenting å gjøre der. Gå rundt å se på inngjerdinger hvor du kanskje er heldig å se halen på et dyr. Det er ingen karuseller der, kun en tømmerrenne, jungelbob og et spøkelseshus. Om man er heldig får man se mating av dyrene, men er det egentlig verst å vente en time for å se på hyener bli matet?
 

kardemommebyen er det få barn som synes er spennende, og det er også kjedelig å gå rundt der. Det er kun foreldregenerasjonen som synes det er spennende å ta bilder av barna sine der. Julius vet heller ingen barn hver er, og det samme med hakkebakkeskogen. Dyreparken er laget for de som ble født på 80-tallet. 
 

Hunderfossen sitt tema er også laget for flåklypa-generasjonen, men der er det i alle fall ting å gjøre for barna, karuseller og slikt.

Anonymkode: 49e68...044

Det er jo masse karuseller i tivoliet. 

Anonymkode: 91ae1...982

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vil dere til dyrepark, kan jeg anbefale Tangen Dyrepark. Der kan man kjøpe fôrposer og mate de aller fleste dyrene for hånd. Syns selv at det er mye morsommere å få ordentlig nærkontakt med dyra, enn å bare se på dem på avstand :) 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (På 30.5.2024 den 11.21):

Vi skal med oss vår 4 åring på ferie, men vi vet ikke hvor vi skal reise. Jeg har egentlig lyst til utlandet men siden gubben ikke gikk å skaffet seg pass i tide så det utgår. Så da står vi med Hunderfossen eller Dyreparken, hva tenker dere er best med en på 4 år? Gi negativt og positivt med det. 

Anonymkode: 4cdb8...52b

Hvis det er en eller to dager dere skal være der- Hunderfossen. Flere dager-dyreparken. Tror vi var 3 dager I Dyreparken med våres 4 åring og der manglet en dag fortsatt.  Vi tok da alt i hans tempo. Var på badeland også. Hunderfossen går man gjennom på en dag i den alderen.  Går man også i besøksgård (som er helt nydelig ) er det kjekt med to dager, men går også på en.

Anonymkode: 230f7...3aa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med å heller dra til Tusenfryd?

Anonymkode: a912f...ea6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer så an på 4 åringen. Sabeltann er mange 4 åringers absolutt største helt og for dem er jo Dyreparken verdens beste ferie. Jeg har en tidligere Sabeltann fantast og en dyreelsker av et barn så for vår del er Dyreparken en hit. Dessuten er utvalget så stort der at man garantert finner noe å like. Besøke dyreparken i juli er derimot ikke alle voksnes greie. Det er vel skrevet en del humorkronikker om nettopp det, så det blir en annen sak😂

 

Vi skal til Hunderfossen med vår 4 - og 8 åring i år for å gjøre noe litt annet. Ikke vært der før så er spent. 

Anonymkode: 3e25f...80a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...