Gå til innhold

Aldri syk!


Gjest Vitaminpilla

Anbefalte innlegg

Jeg har sjelden forkjølelse eller influensa (bank i bordet), men når jeg først får det slår det skikkelig. Lever sånn passe sunt nå, men røykte tidligere.

Jeg tror det har med mest med arv å gjøre, men også ting som kost, innemiljø(varmt/kaldt) spiller inn. Min bror og svigerinne er nesten alltid småforkjølt, men de har også mye høyere innetemperatur enn jeg har. Jeg har ca.20+ inne, mens de har rundt 25...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg er også en sånn.

Av og til får jeg symptomer og føler at jeg kommer til å blir syk, men det går alltid over når det skulle brutt ut.

Hva det kommer av aner jeg ikke.

Men jeg er flink til å tenke at det sikkert ikke er noe i veien med meg og at det sikkert går over. Kanskje det er noe psykisk som gjør det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 år senere...
Gjest marius

Jeg tenkte det samme! har ikke vert syk på 4 år + , googla det for å se om det kunne være noe gale ... haha!

Er en gutt, 25, jobber i restaurant og har gjerne opp til 200 ++ gjester på huset hver dag som man kommer i kontakt med. Da må man bli smittet av NOE før eller siden.

Ikke det at jeg ber om det. Men, er som regel ikke normalt!

Vi skal ikke klage,

men om det er noen som har en fornuftig setning å bidra med så tar vi, jeg, gjerne i mot!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet om folk som aldri har vært syke omtrent etter ca 15-årsalderen, de har hatt de typiske barnesykdommene og noen forkjølelser i tidlig tenårene, men deretter omtrent ikke hatt en forkjølelse på 40 år, og så har de plutselig fått kreft mens de var i 50-årene... Im just sayin'.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lebewesen93

Jeg er heller aldri syk :P Kan bare få litt vondt i hode og bli litt små svimell om jeg spiser for masse sukker, men ellers er jeg frisk. Så vidt jeg vet hvertfall. Spiser ikke sunt for å si det sånn, så kanskje hemmeligheten er sjokolade :D

Når jeg først blir litt syk varer det bare en dag, sover det av meg.

Men håper ikke jeg får kreft da, hadde ikke vært deilig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er litt oftere syk nå enn før, før jeg var 16 var jeg ALDRI syk. Jeg hadde 2 fraværsdager hele ungdomskolen og 3-4 dager pr. år på VGS. Nå er jeg syk kanksje et par dager i året, det hender jeg er småforkjøla i tillegg til det men ikke så jeg ikke klarer å jobbe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hos meg går dette i perioder. Jeg kan gå i 2-3 år uten å være mer syk enn en litt snufsete nese, og så kan jeg gå i 2-3 år og være så utsatt for alskens smittsomme sykdommer at jeg føler jeg er syk konstant. Klarer ikke å se noen årsak til dette. Lever normalt sunt uten å overdrive verken ene eller andre veien.

Men uansett hvilke av disse periodene jeg er inne i så blir jeg ekstremt dårlig når jeg blir syk. Feberen trenger ikke være høyere enn 37,5 før jeg er så slapp at jeg såvidt klarer å gå på do alene. Når enkelte sier at man må ha minst 38/39 i feber før man kan holde seg hjemme fra jobb blir jeg småprovosert, for vi reagerer så forskjellig. Jeg har ei venninne som er fullstendig oppegående ved 38 grader, hun føler seg litt småpjusk ved 39 grader. Mens jeg ligger utslått og hjelpeløs ved 37,5... Livet er ikke rettferdig nei. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...