Gå til innhold

Den flotte dama mi har blitt veldig tykk - og jeg tenner ikke på det


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker skrev (23 minutter siden):

Jeg står for det jeg skriver. Du respekterer henne like mye som folk respekterer fluen i suppen. Hun fortjener bedre!! Jeg synes absolutt du skal dumpe henne sånn at hun får mulighet til å finne seg noen bedre.  Vinn vinnsitusjon siden du da har mulighet til å finne noen i "din liga " 

Snakk om å svartmale 😂
Så du har ingen grenser for din partner? Om han gikk opp 40 kg, var urenslig, eller andre ting han kan gjøre noe med, så hadde du liksom ikke brydd deg? Alt går i grisen?

Anonymkode: 0269b...6a9

  • Liker 4
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (18 timer siden):

Jeg hadde nok dumpet deg. Rett og slett fordi jeg nå nærmer meg 40, og ser hvordan utseendet endrer seg hos både meg og mennesker jeg kjenner. Hår blir grått og gjerne tynnere, man får pigmentflekker/aldersflekker man får flere rynker og det er også helt vanlig å gå opp noen kilo med alderen og så videre. Altså; utseendet endrer seg. Så om mannen min elsket meg så lite at jeg risikerte at han mistet lysten på meg pga endringer i utseendet, hadde det ikke vært verdt å være i forhold med han. 

Anonymkode: dba97...958

Så usaklig...han nevner jo bare vekten, ikka alt det andre du kimmer med. Herregud..

Ja, utseende endrer seg, men man kan fortsatt ta vare på egen kropp å helse og ikke gå opp 20kg.

Anonymkode: a8b47...cde

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til TS:

Si det til henne; kan jo legge det fram som at du først og fremst er bekymret for helsen hennes, men at du også i det siste har merket at du ikke får skikkelig tenning som tidligere grunnet at hun har lagt på seg mye. Lytt til henne og la henne svare som hun vil (da det kan hende hun blir lei seg og i forsvarsmodus). Si deretter at du gjerne er med på å endre matvanene i hjemmet, er med på kveldsturer eller små treningssirkler hjemme.

 

Jeg har sagt til min mann at han må si ifra hvis jeg går mye opp i vekt, da det kan være vanskelig å se det selv. Men han må si ifra før det er gått så langt som 20 kg, for da blir jobben enda hardere

Anonymkode: a8b47...cde

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (19 timer siden):

Hun har gått opp 20 kg, og det er ikke banalt som noen kilo ekstra. Vi har et godt forhold vi, men jeg sliter med tenningen pga vektoppgangen.

Anonymkode: 0269b...6a9

Du får sende hu til meg da, 20 kg pluss fra normalt utgangspunkt er bare deilig..

  • Liker 2
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Luksusbia

Ærlighet varer lengst, men tilby deg å hjelpe henne ved at dere går turer sammen og spiser sunt og mindre sammen fordi du elsker henne og vil at fremtiden ikke skal være så kort

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanskelig den der, for seksuell tenning er ikke noe man kan styre selv

Og til dere som dømmer han fordi han har mistet lysten, dere vil tenne på mannen uansett hvor mye han skulle gi faen i utseende? 

Anonymkode: 48fa5...7ee

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

#tingsomaldriharskjedd

Anonymkode: 1550f...d2d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (22 minutter siden):

#tingsomaldriharskjedd

Anonymkode: 1550f...d2d

Skjønner at du liker taggen, men hva er det usannsynlige her?

At noen kan gå opp 20 kg? Eller at en mann ikke synes det er tiltrekkende? 

Anonymkode: 37c37...f13

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (21 timer siden):

Hei alle sammen,

Jeg skriver her fordi jeg har et problem i forholdet mitt som jeg ikke helt vet hvordan jeg skal håndtere. Jeg er en mann i midten av 40-årene, og jeg har vært sammen med kjæresten min i flere år. Vi har alltid hatt et godt forhold og en god kjemi, men de siste årene har ting endret seg.

Kjæresten min har gått opp en del i vekt, og jeg merker at jeg ikke lenger er like tiltrukket av henne som jeg var før. Hun maser ofte om sex, men jeg sliter med å tenne på henne slik ting er nå. Jeg føler meg dårlig for å ha det slik, men jeg har alltid vært mest tiltrukket av slanke kvinner.

Jeg vil understreke at jeg er glad i henne og bryr meg mye om henne. Hun er en fantastisk person på mange måter, og jeg vil ikke såre henne. Men jeg vet heller ikke hvordan jeg skal håndtere situasjonen. Jeg vil gjerne høre fra andre som kanskje har vært i lignende situasjoner eller som har gode råd.

Hvordan kan jeg ta opp dette temaet med henne på en respektfull måte? Finnes det noen måter vi kan jobbe med dette sammen uten at hun føler seg kritisert eller avvist? Jeg vil gjerne finne en løsning som fungerer for oss begge, og jeg setter stor pris på alle innspill.

Takk for at dere tar dere tid til å lese og svare.

Anonymkode: 0269b...6a9

Hva slags aktiviteter gjør dere sammen for å pleie forholdet? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei TS! 

Dame på 44 her, som nylig har gått ned 18 kg, fordi jeg ville være en friskere og sprekere mamma, pluss føle meg bedre og mer selvsikker neste gang jeg skal på date 🙃

Du skriver at vektøkningen hennes ikke skyldes sykdom. Kan jeg spør hvordan du vet dette? Har inntrykk av at vekten hennes ikke har vært noe dere har snakket åpent om, stemmer det? Men du skriver også at hun er helt likegyldig til vekten sin - så hvordan kan du vite dette, om det ikke har vært et tema mellom dere...? 

Hva med psykisk sykdom? Kan det være at hun sliter f.eks. med depresjon, uten at du vet det? Kanskje vet hun det ikke selv engang? Er ikke uvanlig å få denne typen problemer i oppløpet til overgangsalderen, for hormonendringene starter gjerne mange år før selve overgangsalderen (du kan google perimenopause 😉). Du forteller egentlig altfor lite til at noen kan gi deg råd som blir riktig i deres situasjon..... 

En annen ting som slår meg, er at hun må jo ha merket endringen i din sexlyst, hvis ikke du er en dritgod skuespiller og "tvinger deg gjennom det" hver gang hun har lyst! Og har hun merket dette, kan jeg love deg at hun grubler mye på hva som er årsaken, og har nok mer enn én gang tenkt at det skyldes utseendet hennes... Og om det har vært sånn mellom dere en lengre periode, har du tenkt på at kanskje hun stadig legger på seg fordi hun trøstespiser som en reaksjon på at kjæresten ikke har lyst på henne lenger, men hun finner ikke styrken til å ta det opp med deg - og du på din side tør heller ikke være ærlig...?  

Anonymkode: 2b9a5...217

  • Liker 14
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan vet du at det er 20 kg? Har du stelt henne på vekten?

Anonymkode: 084c3...fd3

  • Liker 4
  • Nyttig 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du skriver at dette ikke er enkelt, men jo, dette er relativt enkelt. Det er hun som har gått opp i vekt, det er hun som vil ha mye sex. 2-0. Nå er det din tur til å tenke på deg. 

Anonymkode: e527f...092

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Nei det er vanskelig jeg forstår det. Jeg kan fint klare meg uten sex bare så det er sagt, men jeg må være tent for å ha sex. Men det virker som det veldig forskjellige svar her, noen mener man fint kan si det, andre at det blir kritikk som ødelegger for henne. Veldig vanskelig dette.

Anonymkode: 0269b...6a9

Men av alle i tråden her er der du som kjenner henne best. Hvordan tror du hun vil reagere? Siden du omtaler det som et vanskelig tema og at du ikke vil såre henne, betyr det kanskje at du allerede vet innerst inne at hun er en type som ikke vil takle det så bra?

Jeg ville hvertfall unngått «jeg tenner ikke på den store magen din», men heller prøvd å vinkle mot at du gjerne skulle hatt henne med deg på trening sammen, og savner da hun var mer aktivt og dere gjorde x, y, z sammen. Det beste er jo hvis hun gir uttrykk for at hun ikke er happy med å være overvektig selv, så kan du tilby deg å støtte og hjelpe henne med å bli mer aktiv og spise sunnere. Tilrettelegge for at hun kan stikke ut og trene mens du tar oppvasken eller legger barn eller whatever.

Og er det virkelig sånn at du ikke klarer å ha sex med henne pga overvekten, men du godt kan leve sammen i et sexlyst forhold? Det høres jo ganske nitrist ut og en oppskrift på at det skal gå dårlig senere. Kan du feks fokusere mer på puppene hennes eller ting du fortsatt syns er deilig med henne?

Anonymkode: 03977...368

  • Liker 3
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hannah80 skrev (18 timer siden):

Ja, utseendet endrer seg selvsagt med alderen. Jeg har også fått flere rynker etter at jeg passerte 40. Men vekten er fremdeles den samme. Og den klarer jeg å holde, da jeg innser at jeg ikke kan spise de samme mengdene som i mine yngre dager.

Tyve kilo er veldig mye å legge på seg, og mange legger også på seg i ansiktet. Og det endrer utseendet betraktelig. Jeg syns overhodet ikke det er overfladisk at ts har problemer med å tenne på samboeren sin. Preferanser og tenningsmønster er ikke noe man styrer selv.

Jeg syns faktisk at man kan forvente at man gjør en innsats for å se ok ut for partneren sin. Uansett alder. Snakker selvsagt ikke om sykdom ol. Det er noe helt annet. 

Selv om 20 kg er mye så skjer det ikke over natten. Det er ingen som går opp så mye i vekt på kort tid. Når du skriver så får jeg følelsen av at måten du elsker på gjelder kun i ditt miljø. Hvis man elsker noen virkelig høyt har man også tålmodighet med at vekten går opp og ned i løpet av livet.

Anonymkode: ad46a...323

  • Liker 3
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Siden du er på den andre siden her, (Ja jeg leser at du har en sykdom som gjør at du går opp i vekt og det blir noe annet) i samme situasjon som min kjæreste der du ikke hadde sykdom. Hadde du syntes det var ok om din partner gikk opp 20 kg der ansiktet spesielt og magen ble slik at du nesten ikke kjente han igjen, og du selv var slank og tok vare på deg selv for helsen sin del og hans del?

Skulle det bli slutt mellom oss er det hun som får dumpe meg, jeg er glad i henne, men sliter med sex da jeg ikke tenner på overvekt som endrer utseende dessverre, men hun har så mange andre kvaliteter jeg bryr meg om. Når det er sagt kan jeg legge til at vi har et godt samliv, men dette er blitt et problem for meg å ha sex, når hun ønsker mye sex.

Anonymkode: 0269b...6a9

Så si at du har problemer med ereksjonen og bruk en vibrator på henne i mellomtiden

Anonymkode: ad46a...323

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er helt lovlig å ikke tenne seksuelt på folk som er feit. Og det er ingen kontrakt man har skrevet under på som sier man er forpliktet til å være seksuelt tent på sin partner om partner endrer utseende sitt til det værre. 
 

De som mener det motsatte her inne er antageligvis overvektige kvinner som er sur selv for at de er overvektige og at det gjør de mindre attraktiv. Heldigvis er det å få en fysisk attraktiv kropp veldig lett. Man må bare gidd å gjøre det som skal til. Nemlig å leve mer fornuftig og trene hardt. Som man bør gjøre uansett. Latskap er heller ikke attraktivt.

Anonymkode: c714f...f53

  • Liker 4
  • Hjerte 1
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Som han sier er det kun den seksuelle delen av forholdet som er problematisk.  Så jeg skjønner ikke hvorfor du ikke bare kan avvise kona når hun maser så jævlig på sex. Bare finn på en vag unnskylding du ikke kan tas på. Trøtt, vondt i hodet, sliten, ikke i humør. Det må være lov å i perioder ikke ha så mye lyst til å ha sex i et forhold. Over tid vil nok initiativet hennes minske slik at det kanskje blir bedre for deg. Funket som bare det i mitt forhold. Mye bedre for meg nå

Endret av Wor
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (37 minutter siden):

Selv om 20 kg er mye så skjer det ikke over natten. Det er ingen som går opp så mye i vekt på kort tid. Når du skriver så får jeg følelsen av at måten du elsker på gjelder kun i ditt miljø. Hvis man elsker noen virkelig høyt har man også tålmodighet med at vekten går opp og ned i løpet av livet.

Anonymkode: ad46a...323

Jeg skrev at jeg forsto ts. Betyr ikke at jeg har de samme preferansene selv. Jeg har vært kjæreste med noen som var minst 20 kilo overvektig. Følelsene mine endret seg absolutt ikke med kiloene:)

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (38 minutter siden):

Det er helt lovlig å ikke tenne seksuelt på folk som er feit. Og det er ingen kontrakt man har skrevet under på som sier man er forpliktet til å være seksuelt tent på sin partner om partner endrer utseende sitt til det værre. 
 

De som mener det motsatte her inne er antageligvis overvektige kvinner som er sur selv for at de er overvektige og at det gjør de mindre attraktiv. Heldigvis er det å få en fysisk attraktiv kropp veldig lett. Man må bare gidd å gjøre det som skal til. Nemlig å leve mer fornuftig og trene hardt. Som man bør gjøre uansett. Latskap er heller ikke attraktivt.

Anonymkode: c714f...f53

Det er ikke trening som avgjør velten. Jeg sløver meg ned i vekt fordi jeg ikke spiser annet enn lunch og middag i små mengder. Menn er ikke en så homogen gruppe. Mange knuller damer som er kåte uten å vite hva de veier

Anonymkode: ad46a...323

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Luksusbia
AnonymBruker skrev (20 timer siden):

Fordi det er ho som har endra seg, ikkje han. Men kan jo være det er ein grunn til at ho har lagt på seg, noko psykisk evt. Men er jo stort sett pga overspising.

Anonymkode: bf9bd...4fa

Så kom legen i bildet. Overspingslidelse? Har du ikke endret deg selv i løpet av livet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...